- Konu Sahibi Busebtkyn00
Belki geç döllenme olmuşturPeki sizce daha koyu olması gerekmiyor mu 7 gün adet gecikmesine
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belki geç döllenme olmuşturPeki sizce daha koyu olması gerekmiyor mu 7 gün adet gecikmesine
Erken gebelik testi yapsanız daha iyi olur sanki yeniyse onlarda daha çabuk çıkıyorGebelik varmı sizceEki Görüntüle 3550502
İnşallah gebeyimdir Rabbim dileyen herkese nasip etsinBelki geç döllenme olmuştur
Amin inşallahİnşallah gebeyimdir Rabbim dileyen herkese nasip etsin
Siz yarın mı kan vereceksiniz inşallah vardır haber edinAmin inşallah
Yok yarın test yaparım sabahtan gözükürse gene kan veririmSiz yarın mı kan vereceksiniz inşallah vardır haber edin
İstiyor musunuz bilmiyorum ama inşallah dilediğiniz gibidir sonuçYok yarın test yaparım sabahtan gözükürse gene kan veririm
Evet cok istiyorum catlatma iğnesi olmuştum umarım sağlıklı bi şekilde vardırİstiyor musunuz bilmiyorum ama inşallah dilediğiniz gibidir sonuç![]()
İnşallah dualarım sizinle ve tüm isteyenlerle haber edin muhakkakEvet cok istiyorum catlatma iğnesi olmuştum umarım sağlıklı bi şekilde vardır
Güzel haberler verelim inşallahİnşallah dualarım sizinle ve tüm isteyenlerle haber edin muhakkak
Ne yaptınız acaba bugün test yaptınız mıGüzel haberler verelim inşallah
Yaptım negatif cıktı. Senin vardır inşallahNe yaptınız acaba bugün test yaptınız mı
Daha kan vermedim sabah vericem inşallah sizde hayırlı zamanda sevinirsinizYaptım negatif cıktı. Senin vardır inşallah![]()
Güzel haberlerle gelDaha kan vermedim sabah vericem inşallah sizde hayırlı zamanda sevinirsiniz
Maalesef negatif benimdeGüzel haberlerle gel![]()
Kaset testte belirgin çıkıp erken gebelik testinde silik çıkması garip test bozuk olabilir mi kan verdiniz mi acaba ikisinde de ikinci çizgi varÇizgiler hemen çıkmadı. Ama sonradan bu şekilde oldu. Sizce gebelik varmı
Kan mı verdin?Maalesef negatif benimde
EvetKan mı verdin?
Hayırlısı olsun canım