- 7 Temmuz 2009
- 1.937
- 1.914
- 133
aile degilse onda biz neden aileyiz .Siz beni anlamiyorsunuz galibaHaftada 2-3 kere beraber olmayan eşler aile değil mi?
aile degilse onda biz neden aileyiz .Siz beni anlamiyorsunuz galiba
2-3 dedim 3-4 yok. hayir calisiyorum eve 1 geliriz.her kes ayni degil her kes 1 tur yaratilmis.beden talebide farkli ola bilir.Sizde haftada2 kere olmasi normal degilse bu herkescin oyle degil..Sadece ben kendim hakkinda yazib fikir almak istedimAileysek ne demek haftada 3-4 kez olmali. Herhalde sürekli evdesiniz enerjinizi atacak bir şey bulamiyorsaniz spora baslayin.
bende sizin gibi insanlardan soğudum ailenin kalbinin yatak odası olduğunu düşünen bakış açısından tiksindimSizinle konustukca insanlardan soguyorum ozur dilerim..
cok uzuldum halinizebende sizin gibi insanlardan soğudum ailenin kalbinin yatak odası olduğunu düşünen bakış açısından tiksindim
ben size acıdımcok uzuldum halinize
Mevzu esim_1kizimiz var ve 3 yillik evliyik.Esim cinsi munasebetde cok isteksiz geliyor ve erken bosaliyor.mesela biz 2 bazende 3 haftada bir oluyoruz.beni baskasiyla aldatmadigina eminim ama neden boyle ne yapsam bilmiyorum..
oturub konustuk sebeb olarak abuk subuk 1seyler diyor.ama erkek bu istese nasil olur olsun elde eder..
Bana bi tavsiyenizvarmi?ne yapsam ..
ben boyle olsun istemiyorum.aileysek haftada2-3kez olmali cunki bu ailenin yani yatak odasi ailenin kalbidir.ailenin guclu olmasiycin kalp herzaman islek durumda olmali diye dusunuyorum
Hahah bağırsakları :))yatak odası ailenin kalbiyse mutfak neyi oluyor bu durumda midesi mi
peki banyo?
Orasıda beyniHahahaaha
Yatak odası erkeğin kalbi,
Mutfak midesi,
Tuvalet bağırsakları,
Evin balkonu akciğeri,
Oturma odasına bir şey uyduramadım,dalak filan olabilir
NE yapa bilirum peki?Erken boşalmadan kaynaklanan bir güvensizlik olabilir. Sizde üstüne giderseniz iyice geriteper
Acidinizsa sevindim halinize cun bu bir insanlikben size acıdım
Acidinizsa sevindim halinize cun bu bir insanlikben size acıdım
Kadarda yok artikGizli bir homoseksuel olabilir.
:))) biraz da biz bakalım ya:))Sizde erkeğe cinsel obje gözüyle bakanlardansınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?