Lutfen ama lutfen yorum istiyorum..

şu dururp durup millete irite ya da irrite olanlar... ben de bu lafa irite oluorum o neyse artık

Aileysek ne demek haftada 3-4 kez olmali. Herhalde sürekli evdesiniz enerjinizi atacak bir şey bulamiyorsaniz spora baslayin.

Aileysek ne demek haftada 3-4 kez olmali. Herhalde sürekli evdesiniz enerjinizi atacak bir şey bulamiyorsaniz spora baslayin.
2-3 dedim 3-4 yok. hayir calisiyorum eve 1 geliriz.her kes ayni degil her kes 1 tur yaratilmis.beden talebide farkli ola bilir.Sizde haftada2 kere olmasi normal degilse bu herkescin oyle degil..Sadece ben kendim hakkinda yazib fikir almak istedim

Yazim tarzin cok ilginc tuhaf geldi bana yeni üye oluşun birde soru işaretleri uyandirdi bi an...

Harbiden irrite ne olaki?? İfriti biliyodumda irriteyide yeni öğrendim. Neyse kk hatunlari saolsun

Sayet hatun isen diyorumki esinde cinsel bir sorun olabilir bunun çozümüde burada degil doktora gidilmeli...

Cinselligin ailenin kalbi olduguna hic katilmiyorum.
Esiniz doktora gitsin bi sorunu olabilir.
Erken bosalma durumunun psikologa gidip terapi gormeden duzelmesi pek mumkun degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…