• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lutfen ama lutfen yorum istiyorum..

Artik doymuş olabilir mi.yani bazi erkekler oylesine hergun olmasindansa,ozlemle yapilan bi sevismeyi tercih eder.bende oyleyim mesela kocami ozlemeden yaklasmam yani.cinsel anlamda ozlem den bahsediyorum.ozaman daha guzel oluyo cunku.esinizde oyle olabilirmi
bende onda bunu hiss etmisdim ama yanlismiyim bilmem kabuledemiyorum

Mevzu esim_1kizimiz var ve 3 yillik evliyik.Esim cinsi munasebetde cok isteksiz geliyor ve erken bosaliyor.mesela biz 2 bazende 3 haftada bir oluyoruz.beni baskasiyla aldatmadigina eminim ama neden boyle ne yapsam bilmiyorum..
oturub konustuk sebeb olarak abuk subuk 1seyler diyor.ama erkek bu istese nasil olur olsun elde eder..
Bana bi tavsiyenizvarmi?ne yapsam ..
ben boyle olsun istemiyorum.aileysek haftada2-3kez olmali cunki bu ailenin yani yatak odasi ailenin kalbidir.ailenin guclu olmasiycin kalp herzaman islek durumda olmali diye dusunuyorum
Yontemi bulunamadi henuz. Cinsel istek icin nakil de yok.

Mutsuzluk en buyuk etkenden biri

bahaneleri cok mesela her ikimiz namaz kiliyoruz diyorki sabah namazina kalkip yikanamayiz ilk aylarda kayinvalidemde kalirdik kendi evimiz olsun yikanma prblmi olmasin o zaman herwey duzene giricek.degisen hic bir wey yok
gerçekten zor oluyordur belki çalışma saatleri ve iş durumuna bağlı olarak.
Sen çalışmıyorsun sanırım ki evde oturan çalışanı halinden anlamıyor konumuna düşüyorsun.

gerçekten zor oluyordur belki çalışma saatleri ve iş durumuna bağlı olarak.
Sen çalışmıyorsun sanırım ki evde oturan çalışanı halinden anlamıyor konumuna düşüyorsun.
hayir calisiyorum eve bir geliyoruz

yatak odasi ailenin kalbidir

Sizin kalp baya tekliyo anlaşılan :D

Bakın, bazı şeylerin standardı yok. İnsanların dönem dönem istekleri değişebiliyor. Birilerinden duymuşsun sanırım haftada bi kaç kez diye. Annemin bi komşusu açık açık her gün sabah akşam derdi. Şimdi ona göre biz sorunluyuz. Eşinin psikolojisi de bozuk olabilir fiziksel de bir rahatsızlığı olabilir. Bunu sen çözeceksin biz değil.

Erken boşaldığını belirtmişsiniz bu durumdan duyduğunuz rahatsızlığı eşinize belli etmişseniz motivasyonu düşmüş olabilir bunun için geciktirici sprey jel tarzı şeyler var kullanbilirsiniz belki dönemsel bir sorundur geçicidir ben kafama takmazdım şahsen Yani en azından cinsel ilişkiyi bir periyoda sokmamak lazım akışına bırakın

Benim yorgunluk ve yogunluma gore 1 hafta olmadigi oluyor ne yani aile hayatim kalp krizimi geciriyor:KK45:cok enteresansiniz ya bunun kuralimi olurmus
her kesin kendisi icin 1 kurali vardir benim isteklerime gore bu boyledir ve kalp meselesine gelince bu bolguyu psikoloqlardan duydum..benimcinde dogru bu anlam

Sizin kalp baya tekliyo anlaşılan :KK70:

Bakın, bazı şeylerin standardı yok. İnsanların dönem dönem istekleri değişebiliyor. Birilerinden duymuşsun sanırım haftada bi kaç kez diye. Annemin bi komşusu açık açık her gün sabah akşam derdi. Şimdi ona göre biz sorunluyuz. Eşinin psikolojisi de bozuk olabilir fiziksel de bir rahatsızlığı olabilir. Bunu sen çözeceksin biz değil.
Sizin cozmenizi beklemiyorum.fikirlerinizi almak icin yazdim ve sanirim bu sitede onun icin..Yoksa neden burdasiniz?!

her kesin kendisi icin 1 kurali vardir benim isteklerime gore bu boyledir ve kalp meselesine gelince bu bolguyu psikoloqlardan duydum..benimcinde dogru bu anlam
Anam tamam ya 10 defa yap kalbin saglikli olsun:KK45:

Sizin cozmenizi beklemiyorum.fikirlerinizi almak icin yazdim ve sanirim bu sitede onun icin..Yoksa neden burdasiniz?!

Diğğğ mi neden buradayız ki. Bu bizim en ulvi görevimiz. Yalnız geçen ay site maaşımızı geciktirdi, ondan pek fikir veresimiz gelmiyor.

Başka sorunlarınız varsa cinsel isteksizliğe sebep olabilir

Neden acımasızlık dediniz anlayamadım. Cinsel anlamda beni tatmin edemeyen, bu yönde çaba göstermeyen, isteklerimi kaale almayan kocayı boşarım ben.
Yani konu sahibi yazdiklarinizdan sonra dahada karamsar olmustur zaten kafasi cok karisik ondan oyle dedim.tabiki hakli olabilirsiniz dediginiz gibide olabilir ama bence gecici bir durum yani cocuk falanda var erkekler bazen bazi seyleri zor sindiriyor.karisini artik kutsal varlik anne goruyor olabilir sadece buda istegini azaltiyor olabilir

kizlar lutfen yazdigim mevzuda her hangi bir soze takib gulus mevzusuna cevirib halimi adilestirmeyin.size yazdiysam demekki Sizleri onemsedimde yazdim.

Ben bu yüzden evlilikten önce cinsel anlamda yakınlaşmamanın büyük bir risk olduğunu düşünüyorum. Ben de 2-3 haftada bir olmasına dayanamazdim. Konu sahibi eşinizle evlenmeden önce cinsel anlamda bir şey hiç olmadı mı? En azından bu konuları konusmadiniz mi hic?

Back