- 21 Ocak 2016
- 46
- 7
- 1
- 34
eger yazilari izlediyseniz azeriyimdedim ondan dolayi anlayasiniz diye sizin sivenizde konusmayi deniyorum.belkide ondandir..bacım normal hayatta da konuşma tarzın buysa adamın senle birlikte olmak istememesi normal
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eger yazilari izlediyseniz azeriyimdedim ondan dolayi anlayasiniz diye sizin sivenizde konusmayi deniyorum.belkide ondandir..bacım normal hayatta da konuşma tarzın buysa adamın senle birlikte olmak istememesi normal
cok twk ki anlaya bildiniz beni...Ben bu yüzden evlilikten önce cinsel anlamda yakınlaşmamanın büyük bir risk olduğunu düşünüyorum. Ben de 2-3 haftada bir olmasına dayanamazdim. Konu sahibi eşinizle evlenmeden önce cinsel anlamda bir şey hiç olmadı mı? En azından bu konuları konusmadiniz mi hic?
canimsin ya tewekkur ederim anladigin icinNeden cinsellik konularına böyle tepkili insanlar anlamıyorum.
Bu da hayatın bir parçası, ciddi de bir sorun.
Ve evet yazının bütünü anlatım açısından güzel olmayabilir.
Ama benzetme gayet doğru bence.
Yatak odasında birbirini mutlu eden eşlerin evliliği genel anlamda daha iyi bence de.
Bu açıdan ailenin kalbi diye benzetme yapmak tuhaf değil.
Yorgunluk ve sıkıntılardan ötürü eşim de isteksiz, adamın aklına bile gelmiyor bu durum.
Ve 1 hafta aramızda bir şey olmadığında herifin kusurlarını görmeye başlıyorum.
İyi yaptığı her şey bile batıyor bana.
Ne zamanki beni sevdiğini, arzuladığını hissediyorum, pembe bakabiliyorum sorunlara bile.
Lütfen insanların sorunlarına biraz daha hoşgörü ile yaklaşalım.
Herkes edebiyatçı değil ki kendisini kusursuz ifade etsin.
Erken boşalmadan kaynaklanan bir güvensizlik olabilir. Sizde üstüne giderseniz iyice geriteperMevzu esim_1kizimiz var ve 3 yillik evliyik.Esim cinsi munasebetde cok isteksiz geliyor ve erken bosaliyor.mesela biz 2 bazende 3 haftada bir oluyoruz.beni baskasiyla aldatmadigina eminim ama neden boyle ne yapsam bilmiyorum..
oturub konustuk sebeb olarak abuk subuk 1seyler diyor.ama erkek bu istese nasil olur olsun elde eder..
Bana bi tavsiyenizvarmi?ne yapsam ..
ben boyle olsun istemiyorum.aileysek haftada2-3kez olmali cunki bu ailenin yani yatak odasi ailenin kalbidir.ailenin guclu olmasiycin kalp herzaman islek durumda olmali diye dusunuyorum
cok twk ki anlaya bildiniz beni...
evet iliski oldu ve yeterince de raziydim ben dusundumki ben esimi razi ede bilcemmi?!aksi oldu o dugun sonrasi tam degisti isteksizlik yani
Hahahaaha
Yatak odası erkeğin kalbi,
Mutfak midesi,
Tuvalet bağırsakları,
Evin balkonu akciğeri,
Oturma odasına bir şey uyduramadım,dalak filan olabilir
Sizde erkeğe cinsel obje gözüyle bakanlardansınız
Endoplazmik retikulumu neresi yav o zamanHahahaaha
Mutfak midesi,
Tuvalet bağırsakları,
Evin balkonu akciğeri,
Dimi ..Çünkü aldatılmak başkasıyla yapılan bir işlem zira.Kendiyle olsa aldatılmak olmaz ..yok arkadaş illa yicem banıCinsi münasebet, kalp işlek olmalı filan... Biraz itici mi yazmışsınız sanki? Erkek misin diyeceğim ama "beni başkasıyla aldatmadığına eminim" lafı klasik kadın lafı,oradan yırtıyorsun
BiiiiipEndoplazmik retikulumu neresi yav o zaman
bilmiyorum ama bana haftada 3 çok fazla geliyor.ne bu yaaaa yat kalk yap yat kalk yap.bence onunda bir gizemi bir özeni olmalı.ben çooook ooook nadir haftada 3 olmuştur.oda tatilde.ama bence 3 olmalı diye bi şart olmamalı gün gelir 10günde 1 olur gün gelir haftada 2 olur gün gelir haftada 1 olur. bu özel bir konu adam tabi erken boşalır isteksiz olur bütün gün dışarda oruluyordur bide gel eve hanımın gönlünü yap.bence çok üstüne gitme sogutursun bırak o istesin o zaman olsun...başa çıkılmaz sorunlar oluşmasın...Mevzu esim_1kizimiz var ve 3 yillik evliyik.Esim cinsi munasebetde cok isteksiz geliyor ve erken bosaliyor.mesela biz 2 bazende 3 haftada bir oluyoruz.beni baskasiyla aldatmadigina eminim ama neden boyle ne yapsam bilmiyorum..
oturub konustuk sebeb olarak abuk subuk 1seyler diyor.ama erkek bu istese nasil olur olsun elde eder..
ben boyle olsun istemiyorum.aileysek haftada2-3kez olmali cunki bu ailenin yani yatak odasi ailenin kalbidir.ailenin guclu olmasiycin kalp herzaman islek durumda olmali diye dusunuyorum
Harukulade gorusunuz icin hususi tewekkur ederim coooook yardimci oldunuzEşinle çözemediğin mevzuyu burdamı çözeceksin?
Ne yorum yapalım anlamadım,Allah eşine yardım etsin diyorum...
Sizinle konustukca insanlardan soguyorum ozur dilerim..yatak odasi ailenin kalbidir cümlenizden hayata ve aileye bakısınızı anladım ve irite oldum
adı üstünde "oturma" odası yiuurumHahahaaha
Mutfak midesi,
Tuvalet bağırsakları,
Evin balkonu akciğeri,
şakayı bi tarafa bırakıyım da eşinin belki sana anlatmadığı bi sıkıntısı vardır, işle ilgili olabilir mesela. ya da çok yoruluordur ne biliimMevzu esim_1kizimiz var ve 3 yillik evliyik.Esim cinsi munasebetde cok isteksiz geliyor ve erken bosaliyor.mesela biz 2 bazende 3 haftada bir oluyoruz.beni baskasiyla aldatmadigina eminim ama neden boyle ne yapsam bilmiyorum..