- 21 Aralık 2009
- 33.534
- 18.228
- 498
eşinin senin deyiminle söylediği sudan bahaneler neler?isi yorucu ama ayni is hayatimiz var.ben daha cok fiziki yorgunluk geciriyorum cunki kucuk kizimiz var..evlilik sonrasi hep boyledir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eşinin senin deyiminle söylediği sudan bahaneler neler?isi yorucu ama ayni is hayatimiz var.ben daha cok fiziki yorgunluk geciriyorum cunki kucuk kizimiz var..evlilik sonrasi hep boyledir
ola bilir belkide ben daha cok takmisim.ben bu iliski olmazsa aile olmaz diye dusunuyorum bilmem belkide suuraltindan kaynaklaniyorYa aynen bende oyle dusunuyorum.lutfen bu isi kurala dokmekten vazgecin bayanlar.erkeklerinde donem donem ruhsal skntilari olabilir yada artik doymus ve agirdan aliyor olabilir.onemli olan size sevgisini baska yollardan hissettirip hissettirmedigi.bak adam guvenini neguzel saglamis asla aldatmiyordur diosun.rahat birak kendinide adamida.bazen cok olur bazen az.
adamın ereksıyon problemı var belkı psıkolojık belkı urolojık doktora gıtsın tek çözum bu...Mevzu esim_1kizimiz var ve 3 yillik evliyik.Esim cinsi munasebetde cok isteksiz geliyor ve erken bosaliyor.mesela biz 2 bazende 3 haftada bir oluyoruz.beni baskasiyla aldatmadigina eminim ama neden boyle ne yapsam bilmiyorum..
oturub konustuk sebeb olarak abuk subuk 1seyler diyor.ama erkek bu istese nasil olur olsun elde eder..
Bana bi tavsiyenizvarmi?ne yapsam ..
ben boyle olsun istemiyorum.aileysek haftada2-3kez olmali cunki bu ailenin yani yatak odasi ailenin kalbidir.ailenin guclu olmasiycin kalp herzaman islek durumda olmali diye dusunuyorum
mesela bana neden ben usuyorum diyosun yatakta diyor alakasi yok yaa.tez uyuyorsun ama tam aksi hic alakasi olmayan bahaneler..eşinin senin deyiminle söylediği sudan bahaneler neler?
bende istiyorumda ama gitmez.kendisini boyle bilmek istemiyor ve hazm etmiyor.kac kere konustumadamın ereksıyon problemı var belkı psıkolojık belkı urolojık doktora gıtsın tek çözum bu...
Alla alla garip. yani sen bu konuyu açınca eşin sana "yatakta neden üşüyorum diyorsun?" mu diyerek karşılık veriyor?mesela bana neden ben usuyorum diyosun yatakta diyor alakasi yok yaa.tez uyuyorsun ama tam aksi hic alakasi olmayan bahaneler..
istemiyorsa istemiyor ne giyseniz faydasiz(((Kırmızı gecelik out kostüm in :)
bahaneleri cok mesela her ikimiz namaz kiliyoruz diyorki sabah namazina kalkip yikanamayiz ilk aylarda kayinvalidemde kalirdik kendi evimiz olsun yikanma prblmi olmasin o zaman herwey duzene giricek.degisen hic bir wey yokAlla alla garip. yani sen bu konuyu açınca eşin sana "yatakta neden üşüyorum diyorsun?" mu diyerek karşılık veriyor?
Ne zamnadan beri böylesiniz?
aksine memnun olmama sansi yokEşinde senden memnun değil yatakta belki
Suualtini temizle canim.takintili olma.bazen hic olmadigi zamanlarda olur.vucut bazen error verir normal yani.esim ilk evlendigimiz ay sadece iki kere beraber oldu benle.bozuldum cok.dedim evlilik onceside bisey yasamadik ayda iki kere normalmi diye.yeni evliydik sonucta.aldi karsisina dediki erkeklerde sizin gibi donem donem skntilar yasar ama soyleyemez.antibiotik kullaniyordu dugun oncesi hastaydi.meger antibiotik sertlesme sorunu yapmis onda.oyuzden uzak durmus benden.ben kirk yil dusunsem aklima gelmez.sonrada duzeldi zaten.ara ara istek azalmasi bendede ondada oluyo ama anlayisla karsiliyoruz insaniz sonuctaola bilir belkide ben daha cok takmisim.ben bu iliski olmazsa aile olmaz diye dusunuyorum bilmem belkide suuraltindan kaynaklaniyor
aha azerice desem eledir ))Azerimisin sanki onların kullandığı kelimeleri yazıyorsunda
siz soylediginiz gibi olsa muaeyyen gunlerde aylarda olsa anlayisla karsilarim.ama boyle degilki.hep bahaneler hep bahanelerSuualtini temizle canim.takintili olma.bazen hic olmadigi zamanlarda olur.vucut bazen error verir normal yani.esim ilk evlendigimiz ay sadece iki kere beraber oldu benle.bozuldum cok.dedim evlilik onceside bisey yasamadik ayda iki kere normalmi diye.yeni evliydik sonucta.aldi karsisina dediki erkeklerde sizin gibi donem donem skntilar yasar ama soyleyemez.antibiotik kullaniyordu dugun oncesi hastaydi.meger antibiotik sertlesme sorunu yapmis onda.oyuzden uzak durmus benden.ben kirk yil dusunsem aklima gelmez.sonrada duzeldi zaten.ara ara istek azalmasi bendede ondada oluyo ama anlayisla karsiliyoruz insaniz sonucta
Artik doymuş olabilir mi.yani bazi erkekler oylesine hergun olmasindansa,ozlemle yapilan bi sevismeyi tercih eder.bende oyleyim mesela kocami ozlemeden yaklasmam yani.cinsel anlamda ozlem den bahsediyorum.ozaman daha guzel oluyo cunku.esinizde oyle olabilirmisiz soylediginiz gibi olsa muaeyyen gunlerde aylarda olsa anlayisla karsilarim.ama boyle degilki.hep bahaneler hep bahaneler
İroni yaptım:)istemiyorsa istemiyor ne giyseniz faydasiz(((
Bukadar acimasiz olmayin yahuCinsel anlamda sana yetemediği için senin mutsuz olduğunu, bunun boşanmanıza kadar gidebileceğini söyleyerek çaktırmadan tehdit et. Sık masturbasyon yapıyordur, ona yetiyordur, kolayına gidiyordur bu durum sizle sevişmektense. Erken boşalma stresi de yok.
mutsuz oldugumu soyleye bilirim dogru dediniz ama cok zaman konustugumzda bu mevzuda hep sen yine bu mevzuyuacdin sen beni anlamiyorsun yine anliyamadin gibi haneler kendini mudafeya geciyorCinsel anlamda sana yetemediği için senin mutsuz olduğunu, bunun boşanmanıza kadar gidebileceğini söyleyerek çaktırmadan tehdit et. Sık masturbasyon yapıyordur, ona yetiyordur, kolayına gidiyordur bu durum sizle sevişmektense. Erken boşalma stresi de yok.