- 1 Ağustos 2014
- 8.810
- 12.560
- 298
Katiliyorum ya bu ne.Enteresan bir yazım tarzın var beni bir yerde nedense irrite eden.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Katiliyorum ya bu ne.Enteresan bir yazım tarzın var beni bir yerde nedense irrite eden.
yatak odası ailenin kalbiyse mutfak neyi oluyor bu durumda midesi mi
peki banyo?
Yok bana bulasmayib sadece siz bi insanlik kursuna bas vursaz iyi olcakKonuya yorumum da, biz ne yapalim? Esini doktora mi goturelim, seni halk egitim Türkçe kursuna mi yazdiralim?
Aklina gozluk taksan goruceksin ne oldugunudaa...Katiliyorum ya bu ne.
ahahahahahahatenasül uzvuyla alakanızı pekiştirin.
cinsi münasebetinizi muvakkaten icra edin.
fevkalade bir müktesebat beklemeyin.
cinsül rical de olur bu nevi vakalar.
sükunetinizi koruyun.
Ya bunun olmazsa olmaz değişmez kuralı mı var
ne demek aileysek haftada 2-3 kez olmalı
herkes bir değil demek ki adam ihtiyaç duymuyor
nereye takıldınız? bana da söyleyin bende takılıcamKatiliyorum ya bu ne.
ciddi bulsalarda bulmasalarda insanligini gosteriyo her kes. her kesin sorunu kendisine buyuk geliyo ve care bulmasi icin caba gosteriyor..konu sahibi arkadaşım ben hak veriyorum sana diğer arkadaşlar sanırım yeni üye olduğun için seni ciddi bulamadılar..
kulun kul üstünde çok hakkı vardır evliliklerde bu durum tavan yapar cinsel münasebet evliliğin temelidir bu yüzyıllardan beri böyledir objelik bir durum yok ortada saçma yorumlar bunlar
evet sağlık açısından ciddi bi sıkıntısı var ne yapın ne edin onu doktora gitmeye ikna edin evliliğiniz kurtulur Melab
bu arada adamı ezmeyin eğer yapıyorsanız yapmayın yani sonuçta bu işin psikolojik yanı da var.
:)))))) tenasül uzvu :))))) offf çok güldüm çok tatlisintenasül uzvuyla alakanızı pekiştirin.
cinsi münasebetinizi muvakkaten icra edin.
fevkalade bir müktesebat beklemeyin.
cinsül rical de olur bu nevi vakalar.
sükunetinizi koruyun.