• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lutfen ama lutfen yorum istiyorum..

Haftada 2 3 diye bir kural yok. Kim uyduruyor bunları? Tıpkı yeni evlilerin her gün veya günde bir kaç kez sevişmeleri gibi bir yalan bu da.
Tamam 2-3 haftada bir sağlıklı bir kadın/erkek için seyrek bir durum. Dönem dönem her insanda olabilir. Uzun vadede eşini doktora gitmeye ikna etmelisin.

Zaten kış ayındayız haftada 1 olsa yine iyi. :KK48:

yatak odası ailenin kalbiyse mutfak neyi oluyor bu durumda midesi mi

peki banyo?

Bu durumda mide vücudun ikinci beyniyse yataktaki boşluk mutfakla kapanabilir o zaman. :KK5:

Her zaman insan bir olmayabilir belkide size söyleyemediği sıkıntısı kafasını meşgul eden sorunlar vardır ya da söyledikleriniz onu ilişkiden soğutmuş olabilir, bence eşinizle tekrar konuşmalısınız.

Ya bunun olmazsa olmaz değişmez kuralı mı var

ne demek aileysek haftada 2-3 kez olmalı

herkes bir değil demek ki adam ihtiyaç duymuyor

kural demeyelim de sağlıklı cinsel hayat,sağlıklı evlilik diyelim. ihtiyaç duyulmaması halide ne yazık ki sağlıksız bir durumun habercisi olabiliyor dikkat etmeli,önlem almalı yani en azından uzmanların görüşü bu yönde :)

Adamın başının etini yiyerek psikolojisine vurma erken boşalma vs var ise tıbbi destekler de var

konu sahibi arkadaşım ben hak veriyorum sana diğer arkadaşlar sanırım yeni üye olduğun için seni ciddi bulamadılar..
kulun kul üstünde çok hakkı vardır evliliklerde bu durum tavan yapar cinsel münasebet evliliğin temelidir bu yüzyıllardan beri böyledir objelik bir durum yok ortada saçma yorumlar bunlar
evet sağlık açısından ciddi bi sıkıntısı var ne yapın ne edin onu doktora gitmeye ikna edin evliliğiniz kurtulur Melab Melab ;)
bu arada adamı ezmeyin eğer yapıyorsanız yapmayın yani sonuçta bu işin psikolojik yanı da var.

konu sahibi arkadaşım ben hak veriyorum sana diğer arkadaşlar sanırım yeni üye olduğun için seni ciddi bulamadılar..
kulun kul üstünde çok hakkı vardır evliliklerde bu durum tavan yapar cinsel münasebet evliliğin temelidir bu yüzyıllardan beri böyledir objelik bir durum yok ortada saçma yorumlar bunlar
evet sağlık açısından ciddi bi sıkıntısı var ne yapın ne edin onu doktora gitmeye ikna edin evliliğiniz kurtulur Melab Melab :KK66:
bu arada adamı ezmeyin eğer yapıyorsanız yapmayın yani sonuçta bu işin psikolojik yanı da var.
ciddi bulsalarda bulmasalarda insanligini gosteriyo her kes. her kesin sorunu kendisine buyuk geliyo ve care bulmasi icin caba gosteriyor..
Kim anlayisla yazdiysa tewekkur ederim ..
Yazmayanlarda kendisi bilir..
Esime baski asla erken bosalmasini bile yuzune vurmadim..
Doktor isi ise biraz zor..
HAyirlisi..

tenasül uzvuyla alakanızı pekiştirin.
cinsi münasebetinizi muvakkaten icra edin.
fevkalade bir müktesebat beklemeyin.
cinsül rical de olur bu nevi vakalar.
sükunetinizi koruyun.
:)))))) tenasül uzvu :))))) offf çok güldüm çok tatlisin

Back