• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

LÜTFEN okuyun birşeyler yazın :(

siz ve sizin gibi düşünen arkadaşlarım haklısınz. bundan sonra 1 ay 2 ay da uzayacağını bilsem konuşmayacağım affetmeyeceğim. birde yemeğini filan yapayım mı yoksa dediği gbi odun gbi olup hiç birşeyi ile uğraşmayayım mı? yemek yapmayıp odama çekilsem haksız duruma düşermiyim?

Yemek yapmamak çok mantıklı değil, her şeyi yapın, sadece ilgisiz kalın, umursamaz ama kırgın, bişeyleri düzeltmek için uğraşmasanız yeter bence
Şunan işe girme işini gündeme getirmesen daha iyi olur sanki, asıl önemli olan eşinin sana tavrı, edepsizliği :50: Tepkini gördükten sonra biraz düzelme olursa iş mevzusunu konuşursunuz diye düşünüyorum.

bütün suç sizde
hayatımda kimse bana bunları söyleyemedi
hele ki aileme
söyletmedim çünkü
söyletmeyeceksiniz arkadaşım
söylemesine fırsat vermeyeceksiniz
bu kendi işinizi yapıp paranızı kazanmakla olur
karşısında dik durup lafını ona yedirmekle olur
bi şeylerle olur
ama oturup dinlerseniz bi de üstüne ağlarsanız
her şeyi söylerler böyle işte

Adamlar zaten bu yüzden çalıştırmak istemiyor eşlerini, para kazanıp söz hakkı görmesin kendinde diye.. işini biliyorlar valla ama ayıp yaaa cidden ayıp.. böyle erkekler bencillik konusunda 1. sınıf yani..

bir erkeğin bu kadar ince hesaplar yapması hiç hoş değil, yakıştıramıyorum.
sonuçta hepiniz bir ailesiniz bu gün siz onlara hediye alırsınız yarın onlar sizin bir ihtiyacınıza yardım eder,
borç ödemek kolay değil, bunun vermiş olduğu sıkıntıyla birlikte eşiniz sizi çok kırmış,
size odun demiş ama kendisi odun bence.

akşam geldi yemeğini koydum. yedi işi vardı çıktı gitti gece geldi.Ben yatmıştım. kalk bana pekmez tahin hazırla bulamadım dolapta dedi hazrladım koydum önüne.
giderken sen kardeşinin 3 kuruşluk hediyesi için boşanma lafını söyleyen karaktersiz alçak bir insansın dedi. ben de sus sus dedim odama çekildim. sinirle kalktı geldi kapıyı açtı. sen nasıl boşanma lafı edersin dedi! tüküreyim hediyene dedi hiç bişe demedim:36: döndüm arkamı yattım güzel hayaller kurarak uyudum:14:

akşam geldi yemeğini koydum. yedi işi vardı çıktı gitti gece geldi.Ben yatmıştım. kalk bana pekmez tahin hazırla bulamadım dolapta dedi hazrladım koydum önüne.
giderken sen kardeşinin 3 kuruşluk hediyesi için boşanma lafını söyleyen karaktersiz alçak bir insansın dedi. ben de sus sus dedim odama çekildim. sinirle kalktı geldi kapıyı açtı. sen nasıl boşanma lafı edersin dedi! tüküreyim hediyene dedi hiç bişe demedim:36: döndüm arkamı yattım güzel hayaller kurarak uyudum:14:

eee
bitti mi yani
sorun çözüldü mü şimdi

Çözülmedi tabiki de. konuşmuyorum hala. uzun süre hatasını anlayana kadar da konuşmayacağım. güzel hayallerim; onsuz kndmi mutlu edebileceğim hayaller. kendi kendime düşünüp uyudum.
eee
bitti mi yani
sorun çözüldü mü şimdi

Ben de erkeklere o onu aldı, bu bunu aldı hesaplarını hiç yakıştırmayanlardanım. Sorunları konuşmak demişsiniz, bence burada konuşulacak bir şey yok; eşinize bir erkeğe bu hesapları yakıştırmadığınızı söyleyin ve kapatın konuyu.

Ama bunun haricinde gelip gidip bu adamın sizin özgüveninizle oynamasına izin mi vereceksiniz? can sıkmaktan başka işe yaramıyormuşsunuz, başka işe yaramanıza izin vermediğinden olmasın o? Şu sorunu kapatıp iş arayın ve çalışmaya başlayın, esas önemli olan o.

Bir de çok kaba laflar etmiş yazdığınız kadarıyla, stres topu değil, eşi, sevgilisi, hayat arkadaşı olduğunuzu hatırlatın...

Çalışma konusunu nasıl halledicem bilemiyorum. çok karşı. evliliğimin bitmesine sebep olabilir. sonra düşünüyorum benimle bu yüzden ayrılan biri için üzülmemeli aksine sevinmeliyim diyorum eğer boşanalım derse. Daha buzamana kdr hiç ağzına almadı bu lafı bn söylesem tartışmalarda çok kızar. bu kelimeyi ayağa düşürme der.
kafam okadar karışık ki. hayatım ya altüst olursa diyorum. sonra aklıma şems i tebrizinin;Hakk'ın karşına çıkardığı değişimlere direnmek yerine, teslim ol. Bırak hayat sana rağmen değil, seninle beraber aksın. "Düzenim bozulur, hayatım alt üst olur" diye endişelenme. Nereden biliyorsun hayatının altının üstünden daha iyi olmayacağını?
sözü geliyor. Bana sanırım cesaret lazım. iyi olmasa da kötü günler beni beklese de göğsümü gere gere vazgeçmeyeceğim bir cesaret lazım.

Çok basit bir konuda , çok ağır laflar ediyor eşiniz..
Bir erkek hayatına,kalbine,yatagına aldıgı bir kadına nasıl alcak dıyebılır aklım almıyor ..
Nasıl ızın verırsınız sıze bunu yapmasına ..

Bence mesele para,aileler yada çalışıp çalışmamanız değil.
Mesele saygı ..
Eşinizin size karşı saygısı yok
Siz hala ona yemek yapıyorsunuz gece kalkıp pekmez hazırlıyorsunuz ..
Ne demek lazım bu durumda bılemıyorum ama bır tek sunu soyleyebılırım ;
Babam bile bana asla saygısızlık yapamaz cunku ben ızın vermem sonuclarına katlanmak zorunda kalır.
Saygı ınsan hayatında sevgıden evlılıkten cok daha onemlı bır unsur bence, bunu eşinize hatırlatmanız gerekıyor
Allah kolaylık versın.

Çok basit bir konuda , çok ağır laflar ediyor eşiniz..
Bir erkek hayatına,kalbine,yatagına aldıgı bir kadına nasıl alcak dıyebılır aklım almıyor ..
Nasıl ızın verırsınız sıze bunu yapmasına ..

Bence mesele para,aileler yada çalışıp çalışmamanız değil.
Mesele saygı ..
Eşinizin size karşı saygısı yok
Siz hala ona yemek yapıyorsunuz gece kalkıp pekmez hazırlıyorsunuz ..
Ne demek lazım bu durumda bılemıyorum ama bır tek sunu soyleyebılırım ;
Babam bile bana asla saygısızlık yapamaz cunku ben ızın vermem sonuclarına katlanmak zorunda kalır.
Saygı ınsan hayatında sevgıden evlılıkten cok daha onemlı bır unsur bence, bunu eşinize hatırlatmanız gerekıyor
Allah kolaylık versın.
Ben de bunun farkındayım evet.Saygıyı kaybettik. ben ona bana saygısızlık ediyorsun dediğimde saygısızlık sadece kötü söz söylemeyle olmaz, sen de beni o duruma getirerek bana saygısızlık ediyorsun diyor. çok bilmiştr bnm eşim insanı öyle bir konuma getirir öyle bir konuşur ki 1000kere de haklı olduğunuzu bilsenz o konuştktan sonra şüpheye düşersiniz. acaba dersiniz evet bnde öyle yapmamalıydm evet bn haksızım demeye başlarsınız sözleri büyü gibi etkiliyor insanı. kötü söz söylemesini de stress atmaya bağlıyor snirliyim o stresi nasıl çıkaracam söylenerek diyor. o saygıyı tekrar nasıl sağlarım bilemiyorum. hiç unutmuyor eşim her tartışma da eskileri alıp alıp önüme koyuyor. :14:

eşin üste çıkmayı çok iyi biliyor sen de susmamalısın bence.tatsızlığı çıkaran sensin diyemedin mi.ben doğru düzgün annemler yemeğe davet ediyorlar dediğimde bize mutfak yaptırsalardı diyen kimdi deseydin.biraz sen de üste çık artık.sen yatmışken sana kalk bana pekmez hazırla demesi falan ne bileyim hiç hoş değil.basit birşey gibi ama çok şey anlatıyor aslında.birşeyler yap bence artık

Allah kolaylıklar versin öncelikle.zor bi durum evet ama eşinizin 'sana kıymet vermem,saygım kalmadı' gibi laflarını hiiç takmayın,tartışma anında neler denmiyor ki...bi anlık sinir deyip geçin. kimi kv den çeker, kimi görümceden,kimi eltiden, kimi maddiyattan,kimi eşten ... herkes ayrı bi yerden çekiyor. Allah büyük dert vermesin,böyle tartışmalar unutulur gider sıkmayın canınızı:34::34:

Çalışma konusunu nasıl halledicem bilemiyorum. çok karşı. evliliğimin bitmesine sebep olabilir. sonra düşünüyorum benimle bu yüzden ayrılan biri için üzülmemeli aksine sevinmeliyim diyorum eğer boşanalım derse. Daha buzamana kdr hiç ağzına almadı bu lafı bn söylesem tartışmalarda çok kızar. bu kelimeyi ayağa düşürme der.
kafam okadar karışık ki. hayatım ya altüst olursa diyorum. sonra aklıma şems i tebrizinin;Hakk'ın karşına çıkardığı değişimlere direnmek yerine, teslim ol. Bırak hayat sana rağmen değil, seninle beraber aksın. "Düzenim bozulur, hayatım alt üst olur" diye endişelenme. Nereden biliyorsun hayatının altının üstünden daha iyi olmayacağını?
sözü geliyor. Bana sanırım cesaret lazım. iyi olmasa da kötü günler beni beklese de göğsümü gere gere vazgeçmeyeceğim bir cesaret lazım.

şu an kalbiniz kırık lütfen şu dönem hayatınızı değiştirecek kararlar almayın, yuvayı yıkmak kolaydır ama yapmak çok zordur. boşanma hiç kolay bi süreç değil. hangimiz bazı tartışmalarda boşanmayı istemedik ki???
sakin olun,Allah tevekkül edin şu konu kapanıp normal hayatınıza devam ettiğinizde hala boşanmak istiyorsanız işte o zaman mutsuzsunuz demektir.
yemeğini de yapın
kahvaltısını da hazırlayın
suratınızı da asmayın ,soru sordu mu kırgın fakat yumuşak bi tonda cvp verin. yazdıklarınızdan eşinizin üste çıkma potansiyelinin yüksek olduğunu anlıyorum öyleyse haksız duruma düşebliecek davranışlardan kaçının,haklıyken haksız olmayın,umuyorum ki eşiniz de hatasını anlayacaktır.kırgınlığınızı belli edin ama yumuşak bi şekilde,
ne demişler 'keskin kılıç yumuşak ipeği kesmez' ... dua ile...

Bugün kv me gittim. Akşam yemeğe o da geldi. Yemek yedik filan ama ben hiç konuşmadım onunla.Sonra eve geldik. nefes alıp verişinden sıkıntılı olduğunu anlıyorum. pişmanlığını seziyorum. bi yandan internette mesleğimle ilgili ilanlara baktım umutsuzluğa düştüm. hep tecrübeli belli bir alanda yüksek lisans yapmış brkaç sertfikası olan iyi derecede ing bilen insanlar aranıyor.:14: bir de özel ders verme işine bakayım.:31:

konunun üzerinden baya zaman geçmiş tesadüfen gördüm yazıyı ve merak ettim düzeldimi eşinizle aranız acaba ? evlilikte olur böyle şeyler eşinizin söylediği sözler hoş olmamış ama kimi insan sinirlenince böyle oluyor ağzından çıkanı kulağı duymuyor. ama size tavsiyem çalışmanızdır. ama eşinizle kavga ederek değil [/B][/B]

konunun üzerinden baya zaman geçmiş tesadüfen gördüm yazıyı ve merak ettim düzeldimi eşinizle aranız acaba ? evlilikte olur böyle şeyler eşinizin söylediği sözler hoş olmamış ama kimi insan sinirlenince böyle oluyor ağzından çıkanı kulağı duymuyor. ama size tavsiyem çalışmanızdır. ama eşinizle kavga ederek değil [/B][/B]
evet barıştık. çalışma konusuna gelince çalışamıyorum. izin vermiyor hiç bişekilde. çalışmam demek artık bu evlilik bitti boşanmam demek. sanırım ben boşanacak gibi değilim. nekadar kavga etsek aklıma sürekli gelse evet boşanmalıyım desem de biyerde canım acıyor yapamam diyorum seviyorum diyorum. sonrasında mutlu olamam diyorum. okadar yazı okudum boşanan insanların paylaşımlarını okudum alıştırayım cesaret gelsin diye ama kalpte bitmeyince ve kinci biri olmayınca unutuyorum yapılanı söyleneni iyi olalalım diyorum.:31:

Back