bende onda bunu hiss etmisdim ama yanlismiyim bilmem kabuledemiyorumArtik doymuş olabilir mi.yani bazi erkekler oylesine hergun olmasindansa,ozlemle yapilan bi sevismeyi tercih eder.bende oyleyim mesela kocami ozlemeden yaklasmam yani.cinsel anlamda ozlem den bahsediyorum.ozaman daha guzel oluyo cunku.esinizde oyle olabilirmi
Yontemi bulunamadi henuz. Cinsel istek icin nakil de yok.Mevzu esim_1kizimiz var ve 3 yillik evliyik.Esim cinsi munasebetde cok isteksiz geliyor ve erken bosaliyor.mesela biz 2 bazende 3 haftada bir oluyoruz.beni baskasiyla aldatmadigina eminim ama neden boyle ne yapsam bilmiyorum..
oturub konustuk sebeb olarak abuk subuk 1seyler diyor.ama erkek bu istese nasil olur olsun elde eder..
Bana bi tavsiyenizvarmi?ne yapsam ..
ben boyle olsun istemiyorum.aileysek haftada2-3kez olmali cunki bu ailenin yani yatak odasi ailenin kalbidir.ailenin guclu olmasiycin kalp herzaman islek durumda olmali diye dusunuyorum
banyo beyin :)yatak odası ailenin kalbiyse mutfak neyi oluyor bu durumda midesi mi
peki banyo?
gerçekten zor oluyordur belki çalışma saatleri ve iş durumuna bağlı olarak.bahaneleri cok mesela her ikimiz namaz kiliyoruz diyorki sabah namazina kalkip yikanamayiz ilk aylarda kayinvalidemde kalirdik kendi evimiz olsun yikanma prblmi olmasin o zaman herwey duzene giricek.degisen hic bir wey yok
Neden acımasızlık dediniz anlayamadım. Cinsel anlamda beni tatmin edemeyen, bu yönde çaba göstermeyen, isteklerimi kaale almayan kocayı boşarım ben.Bukadar acimasiz olmayin yahu
hayir calisiyorum eve bir geliyoruzgerçekten zor oluyordur belki çalışma saatleri ve iş durumuna bağlı olarak.
Sen çalışmıyorsun sanırım ki evde oturan çalışanı halinden anlamıyor konumuna düşüyorsun.
sen ona yaklaşınca geri mi çekiliyor?hayir calisiyorum eve bir geliyoruz
yatak odasi ailenin kalbidir
her kesin kendisi icin 1 kurali vardir benim isteklerime gore bu boyledir ve kalp meselesine gelince bu bolguyu psikoloqlardan duydum..benimcinde dogru bu anlamBenim yorgunluk ve yogunluma gore 1 hafta olmadigi oluyor ne yani aile hayatim kalp krizimi geciriyorcok enteresansiniz ya bunun kuralimi olurmus
Sizin cozmenizi beklemiyorum.fikirlerinizi almak icin yazdim ve sanirim bu sitede onun icin..Yoksa neden burdasiniz?!Sizin kalp baya tekliyo anlaşılan
Bakın, bazı şeylerin standardı yok. İnsanların dönem dönem istekleri değişebiliyor. Birilerinden duymuşsun sanırım haftada bi kaç kez diye. Annemin bi komşusu açık açık her gün sabah akşam derdi. Şimdi ona göre biz sorunluyuz. Eşinin psikolojisi de bozuk olabilir fiziksel de bir rahatsızlığı olabilir. Bunu sen çözeceksin biz değil.
Anam tamam ya 10 defa yap kalbin saglikli olsunher kesin kendisi icin 1 kurali vardir benim isteklerime gore bu boyledir ve kalp meselesine gelince bu bolguyu psikoloqlardan duydum..benimcinde dogru bu anlam
kısasa kısasSizde erkeğe cinsel obje gözüyle bakanlardansınız
Sizin cozmenizi beklemiyorum.fikirlerinizi almak icin yazdim ve sanirim bu sitede onun icin..Yoksa neden burdasiniz?!
Yani konu sahibi yazdiklarinizdan sonra dahada karamsar olmustur zaten kafasi cok karisik ondan oyle dedim.tabiki hakli olabilirsiniz dediginiz gibide olabilir ama bence gecici bir durum yani cocuk falanda var erkekler bazen bazi seyleri zor sindiriyor.karisini artik kutsal varlik anne goruyor olabilir sadece buda istegini azaltiyor olabilirNeden acımasızlık dediniz anlayamadım. Cinsel anlamda beni tatmin edemeyen, bu yönde çaba göstermeyen, isteklerimi kaale almayan kocayı boşarım ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?