Lazer Epilasyon lumea mi dümdük lazer mi

Olur olur. Tek tavsiyem paket alma lazerde. Belli bir noktadan sonra zaten cikmiyorlar paran yanmasin :)

Ya bilmiyordum bunlari. Ben ömurluk kurtulmak istiyorum. Yarin lazeri arastiricam cok pahali lazer de ama bi indirim isteuecegim. Peki acaba aci oluyor mu lazerde ozellikle genitalde ? Bir de sizce ozel muayenehane tarzi klinik mi daha iyi olru yoksa ozel hastane mi ? Bilgiler cok iyi oldu bu arada cok tesekkur ederim uzun uzun emek vermissiniz gercekten cok faydalandim sagolun :)

Evet ben de burdaki yorumlari okuyarak aldim ama cok pisman oldum. Baslarda guzeldi ama sonra birakinca her sey eski haline dondu. Bir gun hamile kalsam ya da hastaneye düşsem yani lumea kullanamayacak olsam tekrar agda mi yapicam diye sinirlenip gidip lazer satin aldim. Benim canim aslinda cok tatlıdır, lumea kullanırken de genitalde aci hissediyordum ama lazerde nerdeyse hic olmuyor. Cunku o kadar kisa sürüyor ki zaten firsatiniz kalmiyor aci cekmeye ilk seans en cok aciyandi. Simdi 3. Seansta hic acimadi diyecek kadar azaliyor. Zaten atis yapacak kil da kalmiyor. Izmirdeyseniz hatta orda gittigim yerin ismini de verebilirm. Cok memnun kalmistim. Orasi pahalıydı ama ilk seansimda bile 2.5 ay sonra gitme ihtiyaci duymuştum.

Yok maalesef izmirde degilim. Dumduz lazere heveslendim simdi. Yarin hemen arastircam burdaki yerleri. Hastane var bir tane orasi en uygunu ama orda doktor erkekmis. Yapan kisi kadinmis. Isterseniz doktor bey gormez dediler sizi. Ben istemem gormesini sanirim oraya giderim yakin zamanda :) insallah hemen azalir benim de ya :) cok tesekkurler :)

Makineyi bilmiyorum ama yaparken hem üflüyor, hemde 'dit dit ' diye ses cıkıyor.Hemen baslarsan 2 seans ok.Kılların kalınlığı ilgilendirmiyor zaten bayagı bir zaman çıkmıyor.Çıksa da jilet yapıyorsun onda da bayağı idare ediyorsun.

Tesekkur ederim canim lazere giden herkes memnun kalmis lazerden. Yarin buradaki merkezleri arastiricam :) ayy cok heyecanlandim :)

Rica ederim. Bu arada ben hic hastaneye gitmedim, hastane arastirmadim bile. Klinik tarzi yerlere gittim. Doktoru olmasina dikkat ettim. Aslinda doktoru hic görmüyorsunuz, isiniz de düşmüyor ama yasal oldugunun garantisi doktorla calismalari. O yuzden bir doktorlu olsun bir de temiz olsun diye secerek gittim. Mesela alexandrite cift soğutmalı makine var, o kadar cok soguk hava veriyor ki agriyi cok azaltiyor. Bunu sorabilirsiniz eger acidan korkuyorsaniz. Normal lazer batigi ve cilt lekelerini de azaltiyor. Valla bilmiyorum ben aşk yasiyorum lazer teknolojisiyle umarim siz de kendinize uygun bir secim yaparsınız. Killardan cok cekmis biri olarak gonulden temmenni ediyorum

Hof Lumea..
Üşengeç biriyseniz uzak durun ben aldım işe de yaradı ama üşengeçlikten bıraktım.
Şimdi kuaföre gidip ağda yaptırıp Lumealıycam kendimi sil baştan.

Lumeada modern agda sistemi. Kaliciligi yoktur. Kullandiginiz surece temizsiniz yani.

Ay cok tesekkur ederim :) sorucam telefonda mutlaka sogutmali baslik , aciya dayanamam gibi geliyor yoksa. Ben de cok memnun kalicam umarim cok tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…