- 19 Aralık 2016
- 3.736
- 10.124
- 128
- 32
Tuyler dokulmedi mi yani ? Bu cok kotu olmus ya zaten en buyuk dert orasisadece iki defa yaptim bence etkisi olmuyor.ama benim bikini bölgem cok koyu.belki ondandir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tuyler dokulmedi mi yani ? Bu cok kotu olmus ya zaten en buyuk dert orasisadece iki defa yaptim bence etkisi olmuyor.ama benim bikini bölgem cok koyu.belki ondandir.
Aynen lazer donemine uyamiyorum gibi oluyor. Bende kokten kurtulmak istiyorum su tuylerden ya biktim bugun alsam uc gun sonra geri geliyor pislikler uf.Lumeayı bilmem ama lazer kesin sonuç.. şu dönem lazer için uygun değil güneşten dolayı ama sizin zaman olayıda lazere pek uygun değil gibi. 4-5 hafta aralıklarla 7 seans gittim tüm vücut.. yılda birkerede kontrol seansı yaptırıyorum kıl tüy olayı kökten çözüldü bende.
Panpa lazere gitsem eylule dek bi daha seans olur mu bilemiyorum. Kol sorun biraz digerleri kisin jiletlesem gorunmez de kolda jilet sorun oluyor tuylerim hemen kalin kalin oluyor jiletle. Sen hangi makineye gittin panpa, benim bugday ten kahverengimsi siyahimsi degisik bir renkte kil koku var hangisi uygun olurki bana nd yag mi ?panpa lazere yazıl gitsin.Lumeaydı bilmem neydi.Boşu boşuna para, zaman harcama.Bende yaptırıyorum lazer, çok rahatım.2 seans alırsın zaten eylule kadar.Zaten 1 seansın bile farkını alıyorsun.Napıyorsun.Tüyler zayıf çıkıyor zaten ve 2 jilet yapıyorsun.Bu da seni Ocağa kadar idare eder.Merak etme.Sana tavsiyem tedavi süresince sana saçma sapan pahalı kremler satmaya çalışacaklar.Sakın alma.Onun yerine Bepanten kullan.
Buz lazer duymamistim. Ucunda soguk ufleyen aparat mi oluyor canim :) makinenin modeli neydi nd , diod gibi isimleri var ya hangisi idi seninki :)Dümdük buz lazer, test edildi onaylandı. :) Ağrısız sızısız bitti gitti benim. Ayrıca benim tüylerim açık renklidir ona rağmen çok iyi sonuç aldım.
Tesekkur ederim arastirayim bunu ben :)ben döküldügünü görmedim.ama bence diger arkadaslara da sorun herkes te ayni olmayabilir.
Dogumdan sonra gelen altinlarin bir kismini kenara koy. Lazer cok pahali ya. Burada iyi bir yere sordum sadece kolalti ve bacak icin indirimli seans basi 500 dedi.Lumea ile de kendin uğraşıcaksin.
Valla gina geldi ugrasmak felan istemiyorum.
Benim de subatta dogumum var kısmetse hemen dogumdan sonra atcam kendimi bi lazerciye lazerle aplaaa dicem
Buz lazer duymamistim. Ucunda soguk ufleyen aparat mi oluyor canim :) makinenin modeli neydi nd , diod gibi isimleri var ya hangisi idi seninki :)
Dümdük buz lazer, test edildi onaylandı. :) Ağrısız sızısız bitti gitti benim. Ayrıca benim tüylerim açık renklidir ona rağmen çok iyi sonuç aldım.
lumea candir gerisi heyecanKizlar selamlar. Yoneticilerden lutfen rica ediyorum konum kisa bir surede olsa burada kalsin. Burada daha cok yorum aliyorum ve bitmek bilmeyen kil tüy sorununu dert edindim.
Hanimlar eylulde dogunun kücücuk bir ilcesine gidicem. Ailem egenin bir sehrinde ve bende suan onlarlayim. Memlekette Lazere baslamak istedim ancak aklima su takildi: Ben eylulde gitsem ocaga dek gelemeyecegim. Simdi bir seans alsam belki eylule dek bir daha cikar bir seans daha alirim ama ocaga dek ne yapacagim. Ocakta gelsem bir daha seans alsam hazirana dek gelmeyecegim. Hal böyle olunca bir kafam karisti isin acigi. Calistigim yerde lazer yapan bir yer yok. Mecbur ya ailemin oldugu sehirde alicam ya da philips lumea tarzi bir sey alicam. Sizce ne yapsam daha iyi olur ? Lumea hakkinda olumsuz yorumlar okudum kafam da karisti. Agdadan nefret ediyorum, azaltmadi da bosu bosuna canimi yaktim yillarca. Siz benim yerimde olsaniz ne yapardiniz ?
Ben de buz lazeri soracaktım yorum yapmış olmanız beni sevindirdi :)
Her buz lazer diyen aynı mıdır ve gerçekten acı çektirmiyor mu hiç...
Bu kış başlamak istiyorum ben de
beyaz kılı da görüyor mu buz lazerDümdük buz lazer, test edildi onaylandı. :) Ağrısız sızısız bitti gitti benim. Ayrıca benim tüylerim açık renklidir ona rağmen çok iyi sonuç aldım.
Buz lazer'in kendi sitesi var, ben yapan klinikleri oradan bulmuştum. Yani asıl gönderilen o Soprano Ice aletler belli kliniklerde oluyor. Yani ben hiç acı çekmedim, canım da çok tatlıdır. Uygulama anında hemen soğukluk hissettiğim için ve seanslar zaten çok kısa sürüyor öyle saatlerce kalmıyorsun yarım saat içinde bir seansını tamamlayıp çıkıyorsun.
beyaz kılı da görüyor mu buz lazer
Ya bazen kampanya oluyo ya tüm vucut icin.Dogumdan sonra gelen altinlarin bir kismini kenara koy. Lazer cok pahali ya. Burada iyi bir yere sordum sadece kolalti ve bacak icin indirimli seans basi 500 dedi.
Teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için :)
Komple 500 dur kiz o seans 500 mü ?? Cok löküs bir semt herhal ya bizim ilce kucuk 5 6 tane guzllik salonu var hatta biri cildiye uzmani bi doktorun. Ben 3 bin 4 bin arasi diye dusunuyorum gecen yillarda oyleydi. Keske bekarkn yaptirsaymisim.Dogumdan sonra gelen altinlarin bir kismini kenara koy. Lazer cok pahali ya. Burada iyi bir yere sordum sadece kolalti ve bacak icin indirimli seans basi 500 dedi.