• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon lumea mi dümdük lazer mi

Luea benim bacaklara cok ise yariyor
Gobek ve koltuk alti biraz tuhaf
Ertesi gun hemn cikiyor ama uzamiyor da
Genital de gidip yaptircam lazer...
Benim gozlemime gore kilin cok kalin degilse sonuc hemen belli ediyor kendini
Kalinsa ugrastiriyor...

Yani evet soğukluk hissediyorsun, diode lazerdi galiba. Ben neydir ne değildir çok araştırmadan canım çok tatlı olduğu için buz lazeri duyunca atladım hemen. Tüm vücut yarım saat gibi bir sürede tamamlanıyor öyle uzun uzun sürmüyor, 7-8 seansta da bitmişti benim. Daha kısa sürdüğü de oluyormuş da benim tüyler inceydi ondan azıcık daha uzadı. Ama çok memnun kaldım ben.
Cok tesekkur ederim canim :) baktim da yasadigim sehirde yokmus letgoda ilanini gordum ama sitelerinde benim sehrim cikmiyor. Yarin arayip soracagim :) ogrendigim iyi oldu bunu tesekkurler canim :)

Cok tesekkur ederim canim :) baktim da yasadigim sehirde yokmus letgoda ilanini gordum ama sitelerinde benim sehrim cikmiyor. Yarin arayip soracagim :) ogrendigim iyi oldu bunu tesekkurler canim :)

Umarım vardır. Ne demek rica ederim. :)

Zamanlama cok karistirdi kafami. Bir kez gitsem eylulde bir daha cikar da gidebilir miyim sonra ocaga dek gidemeyecegim falan derken kafam cok karisti :/
Etek şort falan giyiyorsan yazın başlama canım ekim kasımda başla. O vakte kadar traş edersin tüm tüylerin çıkmış olur. Güneş korumasına dikkat et bir de, üç saate bi yenile kremi. O aleti de alma bana kalırsa, biraz fazla öde adam akıllı lazere git.

Komple 500 dur kiz o seans 500 mü ?? Cok löküs bir semt herhal :KK70: ya bizim ilce kucuk 5 6 tane guzllik salonu var hatta biri cildiye uzmani bi doktorun. Ben 3 bin 4 bin arasi diye dusunuyorum gecen yillarda oyleydi. Keske bekarkn yaptirsaymisim.
Yok valla seans basi dedi. Onu da bana demedi zaten bana olsa 600 olur kolalti ve bacak icin seans basi :)) doktorun klinigi , doktor arkadasinin kardesi icin 500 dedi. Cok da aman aman bir yer degil ama iste kadin iyi kazikliyor milleti :)

Dümdük yerine dümbük okumak :olamaz:
Bu kelimeyle daha geçen yıl tanıştım ne çok kullanılıyormuş meğer.
Ayrıca kullananların hepsi Lumea diyor.

Etek şort falan giyiyorsan yazın başlama canım ekim kasımda başla. O vakte kadar traş edersin tüm tüylerin çıkmış olur. Güneş korumasına dikkat et bir de, üç saate bi yenile kremi. O aleti de alma bana kalırsa, biraz fazla öde adam akıllı lazere git.
Yok etek sort giymiyorum disarida. O zaman simdi mi baslasam acaba ? Lumeada bir uyenin genital dokulmemis bana en cok orasi lazim. Diger yerlere agdayi hizli yapiyprum da orada ölsem cekemiyorum agdayi. Yarin bir sorayim bikac merkeze eylule dek bi daha seans olabilir mi diye. Bir de mesela ben simdi duz lazer yaptirsam sonra ocaga dek jiletlesem sadece kolumu agdayla alsam acaba olur mu sizce ? Yani lazerden bir ay sonra agda yapilmasi sorun olur mu bilginiz var mi :)

Luea benim bacaklara cok ise yariyor
Gobek ve koltuk alti biraz tuhaf
Ertesi gun hemn cikiyor ama uzamiyor da
Genital de gidip yaptircam lazer...
Benim gozlemime gore kilin cok kalin degilse sonuc hemen belli ediyor kendini
Kalinsa ugrastiriyor...
Benim kol haric kalin gibi. Ay cok kafam karisti kovacim ne yapsam

Yok valla seans basi dedi. Onu da bana demedi zaten bana olsa 600 olur kolalti ve bacak icin seans basi :)) doktorun klinigi , doktor arkadasinin kardesi icin 500 dedi. Cok da aman aman bir yer degil ama iste kadin iyi kazikliyor milleti :)
Hee bacakta dahilse bilemedim bide kac seansta bitirecegibe bagli tabi. Valla bilmiyorum yeter bıktım haftada bi kıl tug ugras dur.

Hee bacakta dahilse bilemedim bide kac seansta bitirecegibe bagli tabi. Valla bilmiyorum yeter bıktım haftada bi kıl tug ugras dur.
Aynen ya annemin hic yok kili tuyu. Ben senelerce agdaciya gittim, yine de insaf edip azalmadi pislikler. Hala tarzan gibiyim her hafta ugras dur

Ben 1 seneye yakin lumea kullandim ve resmen çöp. Lumea dediginiz sey agdadan hicbir farki yok. Sadece yapis yapis olmuyorsunuz farki bu. Kullanmayınca killar geri cikiyor. Bin lira para da az değil. Ben simdi anam babam lazer satin aldim 2bin liraya 8 seans. 2 ayda bir gitsem bile 1.5 sene yetiyor. Ki 2 ayda bir gitmeye ihtiyac olmuyor bile. Siz simdi bi gitseniz, bi de tasinmadan gitseniz o sizi cok rahat 3 ay götürür. Ben kıllı bir insandim genlerim sagolsun ama daha 3 seans gittim ve genital bir sonraki seansa kadar cikmiyor. Bacaklarım da tamamen dokununca elime geliyor diye gidiyorum 2.5 ayda filan. Yoksa hala etek sort giyecegim kadar temiz oluyor. Lumeada mesela cikan kiliniz ayni sekilde cikiyor ama normal lazerde zayif renksiz ciliz cikiyor. Tutup cekseniz geliyor. Bence hic lumeaya para yedirmeyin.
Ha bir de bu lumeanin sarji bitiyor, tum vucut yapmak zaten 1 gününüzü alıyor. Ve hicbir zaman gonul rahatlığıyla etek giyeyim kıvamında olmuyor. Illa ki otesinde berisinde kalmis oluyor. Bacaklar asla dokununca pürüzsüz olmuyor. Ben killarimi alinca puruzsuz olmayı beklerim çünkü. Kocam dokunuyor kafamda ya acaba eline kil hissi geliyor mudur filan oluyordu :olamaz:

İlk 4 seansim 1 ay araylaydi normalde. 2.
Seansa 1 ay sonra gittim 3.ye 4 ay sonra. Ustelik 5 6 sene jilet kullandiktan sonra lazere gittim oyle söyleyeyim :KK70:
Ayy benim de oyle olsun ya olmali :)) bende vurdum jilete vurdum jilete. Biktirdi arsizlar agda yapiyorum 3. Gun yine cikiyor. 1 ay once bir cinnet aninda gozume kullanilmamis jiletlerden biri carpti. Ohh 1 aydir kafalar rahat. Agdayi magdayi attim. Tuylerim seninkiler gibi olur insallah

Back