- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.720
- 798
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok tesekkur ederim canim :) baktim da yasadigim sehirde yokmus letgoda ilanini gordum ama sitelerinde benim sehrim cikmiyor. Yarin arayip soracagim :) ogrendigim iyi oldu bunu tesekkurler canim :)Yani evet soğukluk hissediyorsun, diode lazerdi galiba. Ben neydir ne değildir çok araştırmadan canım çok tatlı olduğu için buz lazeri duyunca atladım hemen. Tüm vücut yarım saat gibi bir sürede tamamlanıyor öyle uzun uzun sürmüyor, 7-8 seansta da bitmişti benim. Daha kısa sürdüğü de oluyormuş da benim tüyler inceydi ondan azıcık daha uzadı. Ama çok memnun kaldım ben.
Cok tesekkur ederim canim :) baktim da yasadigim sehirde yokmus letgoda ilanini gordum ama sitelerinde benim sehrim cikmiyor. Yarin arayip soracagim :) ogrendigim iyi oldu bunu tesekkurler canim :)
Etek şort falan giyiyorsan yazın başlama canım ekim kasımda başla. O vakte kadar traş edersin tüm tüylerin çıkmış olur. Güneş korumasına dikkat et bir de, üç saate bi yenile kremi. O aleti de alma bana kalırsa, biraz fazla öde adam akıllı lazere git.Zamanlama cok karistirdi kafami. Bir kez gitsem eylulde bir daha cikar da gidebilir miyim sonra ocaga dek gidemeyecegim falan derken kafam cok karisti :/
Yok valla seans basi dedi. Onu da bana demedi zaten bana olsa 600 olur kolalti ve bacak icin seans basi :)) doktorun klinigi , doktor arkadasinin kardesi icin 500 dedi. Cok da aman aman bir yer degil ama iste kadin iyi kazikliyor milleti :)Komple 500 dur kiz o seans 500 mü ?? Cok löküs bir semt herhal ya bizim ilce kucuk 5 6 tane guzllik salonu var hatta biri cildiye uzmani bi doktorun. Ben 3 bin 4 bin arasi diye dusunuyorum gecen yillarda oyleydi. Keske bekarkn yaptirsaymisim.
Yok etek sort giymiyorum disarida. O zaman simdi mi baslasam acaba ? Lumeada bir uyenin genital dokulmemis bana en cok orasi lazim. Diger yerlere agdayi hizli yapiyprum da orada ölsem cekemiyorum agdayi. Yarin bir sorayim bikac merkeze eylule dek bi daha seans olabilir mi diye. Bir de mesela ben simdi duz lazer yaptirsam sonra ocaga dek jiletlesem sadece kolumu agdayla alsam acaba olur mu sizce ? Yani lazerden bir ay sonra agda yapilmasi sorun olur mu bilginiz var mi :)Etek şort falan giyiyorsan yazın başlama canım ekim kasımda başla. O vakte kadar traş edersin tüm tüylerin çıkmış olur. Güneş korumasına dikkat et bir de, üç saate bi yenile kremi. O aleti de alma bana kalırsa, biraz fazla öde adam akıllı lazere git.
Benim kol haric kalin gibi. Ay cok kafam karisti kovacim ne yapsamLuea benim bacaklara cok ise yariyor
Gobek ve koltuk alti biraz tuhaf
Ertesi gun hemn cikiyor ama uzamiyor da
Genital de gidip yaptircam lazer...
Benim gozlemime gore kilin cok kalin degilse sonuc hemen belli ediyor kendini
Kalinsa ugrastiriyor...
Hee bacakta dahilse bilemedim bide kac seansta bitirecegibe bagli tabi. Valla bilmiyorum yeter bıktım haftada bi kıl tug ugras dur.Yok valla seans basi dedi. Onu da bana demedi zaten bana olsa 600 olur kolalti ve bacak icin seans basi :)) doktorun klinigi , doktor arkadasinin kardesi icin 500 dedi. Cok da aman aman bir yer degil ama iste kadin iyi kazikliyor milleti :)
dümbuk tüyler. Peki sen hangisini tavsiye edersinDümdük yerine dümbük okumak
Bu kelimeyle daha geçen yıl tanıştım ne çok kullanılıyormuş meğer.
Ayrıca kullananların hepsi Lumea diyor.
Aynen ya annemin hic yok kili tuyu. Ben senelerce agdaciya gittim, yine de insaf edip azalmadi pislikler. Hala tarzan gibiyim her hafta ugras durHee bacakta dahilse bilemedim bide kac seansta bitirecegibe bagli tabi. Valla bilmiyorum yeter bıktım haftada bi kıl tug ugras dur.
Ilk seanstan sonra 2. Seansa ne kadar sure sonra gittiniz acaba :)4 seans lazere gittim 5.seansima 6 ay sonra gittim baya azaldi diyebilirim. Tek tuk cikiyor makasla kisaltiyorum bi 6 ay daha lazere gitmem diyebilirim
Ilk seanstan sonra 2. Seansa ne kadar sure sonra gittiniz acaba :)
Ben yinede lumea diyorumBenim kol haric kalin gibi. Ay cok kafam karisti kovacim ne yapsam
Bende tüy yok desem yeri, epilasyon aletiyle alıyorum, Braun.dümbuk tüyler. Peki sen hangisini tavsiye edersin
Ayy benim de oyle olsun ya olmali :)) bende vurdum jilete vurdum jilete. Biktirdi arsizlar agda yapiyorum 3. Gun yine cikiyor. 1 ay once bir cinnet aninda gozume kullanilmamis jiletlerden biri carpti. Ohh 1 aydir kafalar rahat. Agdayi magdayi attim. Tuylerim seninkiler gibi olur insallahİlk 4 seansim 1 ay araylaydi normalde. 2.
Seansa 1 ay sonra gittim 3.ye 4 ay sonra. Ustelik 5 6 sene jilet kullandiktan sonra lazere gittim oyle söyleyeyim
Tesekkur ederim canim :) kendime duzen konusunda pek guvenmesem de arastiricam lumeayi daha da :)Ben yinede lumea diyorum
Duzenli yaparsan 6 ayda cok yol kat edersin