• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon lumea mi dümdük lazer mi

Hamileliğimden önce lazere gittim 5 seans, hamile kalınca hop kıl tüy fışkırdı. Doğumdan 3 ay sonrasına kadar ağda yaptırdım sonra uğraşamadım malum hormonlar aşırı hızlı uzuyor. Lumea aldım şu an 3. Seansım aşırı memnunum. Emzirirken de sorun olmuyormuş merak eden varsa:)

Lazere başlayın bence ama hemen başlayın ki çalışacağınız yere gitmeden 2 kere yaptırın o zaten size bayağı bi gider. Ben yüzüm için gitmiştim ilk seanslarda 21 günde 1 çağırıyordu.
Bir de mutlaka gittiğiniz yerin merkezinde lazer yapan bir yerler vardır. İyice araştırın derim.

Lazere başlayın bence ama hemen başlayın ki çalışacağınız yere gitmeden 2 kere yaptırın o zaten size bayağı bi gider. Ben yüzüm için gitmiştim ilk seanslarda 21 günde 1 çağırıyordu.
Bir de mutlaka gittiğiniz yerin merkezinde lazer yapan bir yerler vardır. İyice araştırın derim.
Yok orada maalesef araştırdım ama yok :( burada gideceğim hemen yarın arastiricam bu hafta aradan çıkarmaya calisicam bu işi teşekkürler:)

Lumea tarzi epilatörler sadece kilin çıkmasını durdurmak ve uyutmak için ise yariyo... Kullanmayi biraktiginiz taktirde bi sure sonra killar yeniden hatta jiletlenmis oldugu icin daha da kalin cikmaya basliyo... bende de vardi kullandim 1 yil... lazer gibi bitti sandim.. 1 ay sonra hepsi tekrar hortladi... atış kotasi oldugu için; kotası doldugunda cope atiyosunuz maalesef... soylemek istediğim 1 sene dayanin sonra dumduk lazere gidin.. en iyisi bu bence.... he bide sakin kolunuza yada yuzunuze jilet vurmayin... kökü uyuttugu için sakalinizin çıkması olağan...

Lazere yabancıyım.Tüy azaltan,incelten ve çıkmasını geciktiren kremler var.Mesela ben bioderinkini kullanıyorum.Ilk kullanimda bile epey fark ediyor.

Yok orada maalesef araştırdım ama yok :KK43: burada gideceğim hemen yarın arastiricam bu hafta aradan çıkarmaya calisicam bu işi teşekkürler:)
Hastanede mi yok ? Mesela benim bir arkadaşım İstanbul' da yaşıyordu. Orda lazere başladı. Sonra üniversite okumak için küçük bir anadolu şehrine geldi. Hastanenin, o şehirde de şubesi varmış onun için istediği yere gidebiliyordu.

Kizlar selamlar. Yoneticilerden lutfen rica ediyorum konum kisa bir surede olsa burada kalsin. Burada daha cok yorum aliyorum ve bitmek bilmeyen kil tüy sorununu dert edindim.

Hanimlar eylulde dogunun kücücuk bir ilcesine gidicem. Ailem egenin bir sehrinde ve bende suan onlarlayim. Memlekette Lazere baslamak istedim ancak aklima su takildi: Ben eylulde gitsem ocaga dek gelemeyecegim. Simdi bir seans alsam belki eylule dek bir daha cikar bir seans daha alirim ama ocaga dek ne yapacagim. Ocakta gelsem bir daha seans alsam hazirana dek gelmeyecegim. Hal böyle olunca bir kafam karisti isin acigi. Calistigim yerde lazer yapan bir yer yok. Mecbur ya ailemin oldugu sehirde alicam ya da philips lumea tarzi bir sey alicam. Sizce ne yapsam daha iyi olur ? Lumea hakkinda olumsuz yorumlar okudum kafam da karisti. Agdadan nefret ediyorum, azaltmadi da bosu bosuna canimi yaktim yillarca. Siz benim yerimde olsaniz ne yapardiniz ?
Lazere basladim. 2. Seansimi oldum. Bence mukemmel sonuc. Kesinlikle lazer.

Ben memleket 40 dakika uzakken memlekette yaptırayım dedim merkeze başladım. Benim de yaşadığım yerde yoktu o dönem. 40 dakika ne ki gider gelirim dedim ama hiç de öyle olmadı. Reglken yapmıyorlar normal olarak reglden 1 hafta sonraya kadar da yapmıyorlarmış 2 hafta öyle gidiyor zaten. Diğer 2 haftanın illa hafta sonu olacak, onlarda randevu uygun olmadı benim hafta sonuna iş /eğitim /tatil gibi şeyler çıktı. Seansların arası uzadı , tüyler her defasında sil baştan uzayınca hem her seans ilki kadar çok acıdı hem de %50 azalma ancak oldu. Şimdi zaten çok uzağa taşındık memleketten ve ayrıca hamileyim çok şükür. Kaldı yani yarım yamalak. Jiletle alıyorum son 4-5 aydır.

Lumea tarzi epilatörler sadece kilin çıkmasını durdurmak ve uyutmak için ise yariyo... Kullanmayi biraktiginiz taktirde bi sure sonra killar yeniden hatta jiletlenmis oldugu icin daha da kalin cikmaya basliyo... bende de vardi kullandim 1 yil... lazer gibi bitti sandim.. 1 ay sonra hepsi tekrar hortladi... atış kotasi oldugu için; kotası doldugunda cope atiyosunuz maalesef... soylemek istediğim 1 sene dayanin sonra dumduk lazere gidin.. en iyisi bu bence.... he bide sakin kolunuza yada yuzunuze jilet vurmayin... kökü uyuttugu için sakalinizin çıkması olağan...
Hala daha iyi iyi diyenleri sonra gorucem. Cok guzel anlatmissiniz tebrik ediyorum. Ona verilecek paraya gercek lazere gitmek daha mantikli.

Ben memleket 40 dakika uzakken memlekette yaptırayım dedim merkeze başladım. Benim de yaşadığım yerde yoktu o dönem. 40 dakika ne ki gider gelirim dedim ama hiç de öyle olmadı. Reglken yapmıyorlar normal olarak reglden 1 hafta sonraya kadar da yapmıyorlarmış 2 hafta öyle gidiyor zaten. Diğer 2 haftanın illa hafta sonu olacak, onlarda randevu uygun olmadı benim hafta sonuna iş /eğitim /tatil gibi şeyler çıktı. Seansların arası uzadı , tüyler her defasında sil baştan uzayınca hem her seans ilki kadar çok acıdı hem de %50 azalma ancak oldu. Şimdi zaten çok uzağa taşındık memleketten ve ayrıca hamileyim çok şükür. Kaldı yani yarım yamalak. Jiletle alıyorum son 4-5 aydır.
Dogumdan sonra yaptirmak daha mantikli.

Dogumdan sonra yaptirmak daha mantikli.
O dönem hamilelik durumum yoktu canım , öyle olsa zaten direk doğum sonrasında başlardım. Ben memlekette başladıktan (peşin ödeme yaparak) kısa süre sonra yaşadığım ilçede de merkez açtılar zaten. Hani öyle olsa seansları bitirmiş olurdum çoktan. 4-5 ay gidemediğim oldu. Ve seanslarda da aşırı canım acıdı. Merkezden de hiç memnun kalmadım. Başta %90 azalma vadeden merkez sonrasında %50 azalırsa şükret demeye başladı. Başta hafta sonuna randevu veririz hiç problem değil diyenler ikinci randevumda sorun çıkarmaya başladı hafta sonu çok doluyuz diye. Merkez seçimi çok önemli imiş bunu da anladım tabi. Yani ne varsa o olsun dememek lazım. Benim ne cilt rengime bakan oldu ne kıl rengime. Haldır huldur yaptılar.

Açıkçası tekrar düşünmüyorum Doğum sonrası için (inşallah Allah nasip eder o günleri) aylık ağdaya giderim diyorum şimdilik. Tabi yine bir ağda sırasında çıldırıp yetti artık diye önüme çıkan ilk merkeze de koşmam olası :KK48:

Hastanede mi yok ? Mesela benim bir arkadaşım İstanbul' da yaşıyordu. Orda lazere başladı. Sonra üniversite okumak için küçük bir anadolu şehrine geldi. Hastanenin, o şehirde de şubesi varmış onun için istediği yere gidebiliyordu.
Yok gercekten ozel hastane bile yok :) lazere gidicem artik tekrar memlekete donene dek jiletle idare edicem. Kola agda yaparim ama ona jilet vurmam diger yerleri jiletle hallederim artik :)

Gebeliginiz hayirli olsun :) benim konustugum yer hastaneydi pek yogun bir yer degil hatta oranin lazer yaptigini bilen kisi sayisi az :) makine sorucam ona gore basliycam. Paket almiycam zaten sadece gittikce odeme isticem.bende 1 aydir jiletliyorum iyice azitti tuylerim

Back