• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon lumea mi dümdük lazer mi

İstanbul Cevahir etrafında veya Mecidiyeköy'de bildiğiniz güzel bir yer var mı kızlar ?hatta Küçükköy de olur
Bir arkadas buz lazer onermisti canim onun klinikleri cok isanbulda istersen internet sitelerinden bir bak. Benim yasadigim sehirde yokmus olsa ona gidecektim

Lumea tarzi epilatörler sadece kilin çıkmasını durdurmak ve uyutmak için ise yariyo... Kullanmayi biraktiginiz taktirde bi sure sonra killar yeniden hatta jiletlenmis oldugu icin daha da kalin cikmaya basliyo... bende de vardi kullandim 1 yil... lazer gibi bitti sandim.. 1 ay sonra hepsi tekrar hortladi... atış kotasi oldugu için; kotası doldugunda cope atiyosunuz maalesef... soylemek istediğim 1 sene dayanin sonra dumduk lazere gidin.. en iyisi bu bence.... he bide sakin kolunuza yada yuzunuze jilet vurmayin... kökü uyuttugu için sakalinizin çıkması olağan...
Ay Allah korusun. Yuze yaptirmayacagim sadece tum vucut bir de kol. Bir ahstaneyle gorustum lazer icin bana gelmeden bir gun once jiletle dedi lazer yapilacak yerleri. Vucut jiletlenir de kola jilet vurmak istemedim. Kola jilet vurmasam da makine gormez mi acaba kil koklerini. Insan korkuyor kol hep gorunuyor sonucta ay diken diken olur bi de Allah kprusun :/ tesekkur ederim bilgilendirmwniz icin :)

Lazere yabancıyım.Tüy azaltan,incelten ve çıkmasını geciktiren kremler var.Mesela ben bioderinkini kullanıyorum.Ilk kullanimda bile epey fark ediyor.
O bende ise yaramadi maalesef , yillarca agdaya gittim cogunda azalmis bende ayni kaldi. Bir de batik sorunum var benim. Lazer onu da cozuyor diye okudum bir bakicam artik lazere :) tesekkur ederim yorumunuz icin :)

Hamileliğimden önce lazere gittim 5 seans, hamile kalınca hop kıl tüy fışkırdı. Doğumdan 3 ay sonrasına kadar ağda yaptırdım sonra uğraşamadım malum hormonlar aşırı hızlı uzuyor. Lumea aldım şu an 3. Seansım aşırı memnunum. Emzirirken de sorun olmuyormuş merak eden varsa:)
Bende siz gibi olucam galiba :)) suan lazer dusunuyorum ileride gebeligim olur da tekrar cikarsa lumeaya yonelirim galiba bende :)

Lumeada modern agda sistemi. Kaliciligi yoktur. Kullandiginiz surece temizsiniz yani.
Evet ipl ler oyleymis. Duz lazere gidicem gibi. Yalniz merkez kafami karistirdi. Hastaneye gitmeyi dusunuyorum da bana bir gunonceden jiletleyin dediler. Ben kolumu jiletlemesem sizce sorun olur mu ? Kolumda da tuylerim var suan 1 ayi gecti agda yapmadim. Simdi jiletlerim sobra lazer ise yaramazsa bu kez diken gibi olur tuylerim diye korkuyorum.

A 3 seansta bitiyor mu cok sasirdim. Ben en az 7,8 seans suruyor diye biliyordum :) peki sizce ben ilk seansi temmuz sonu yaptirsam eylule dek tekrar cikar mi ? Tabii siz de bilemezsiniz ama belki kendinizden bir tahmin edebilirsiniz diye seyaptim :)
Berkeste seans farkeder ama gercekten bu konuda tek isim olan yerler var ,
Temmuz sonu yapilsa ,20 icinde kontrol var eylul sonu ekim gibi yeniden coksr ama jilet yaparsiniz gidemezseniz bile sorun yok ,oyke uc ucuna gitmemek lazim ,
Ben 3.seansimi 6 ay sonra almistim

Temmuz sonu yapilsa ,20 icinde kontrol var eylul sonu ekim gibi yeniden coksr ama jilet yaparsiniz gidemezseniz bile sorun yok ,oyke uc ucuna gitmemek lazim ,
Tesekkur ederim aetik ciksa da cikmasa da duz lazere gidicem karar verdim :) dediginiz gibi jiletleiycem sonraki zamanlarda tuylerj :) tesekkurler

Bende kullanıyorum phillips lumea kışın başladım çok iyi bence, hiç pişman değilim verdiğim paraya. Ama sen gec kaldın canım sonbaharda başlarsın. Güneş varken yapmak yasak yada önerilmiyor yani. Ben ama çok açık tenliyim

Evet ipl ler oyleymis. Duz lazere gidicem gibi. Yalniz merkez kafami karistirdi. Hastaneye gitmeyi dusunuyorum da bana bir gunonceden jiletleyin dediler. Ben kolumu jiletlemesem sizce sorun olur mu ? Kolumda da tuylerim var suan 1 ayi gecti agda yapmadim. Simdi jiletlerim sobra lazer ise yaramazsa bu kez diken gibi olur tuylerim diye korkuyorum.
Kolunuza hic yaptirmasaniz keske. Tetikliyor yayiyor diyorlar. Illa ki yaptiricam diyorsaniz onlar orada trimmer ile kisaltsinlar.

Yok etek sort giymiyorum disarida. O zaman simdi mi baslasam acaba ? Lumeada bir uyenin genital dokulmemis bana en cok orasi lazim. Diger yerlere agdayi hizli yapiyprum da orada ölsem cekemiyorum agdayi. Yarin bir sorayim bikac merkeze eylule dek bi daha seans olabilir mi diye. Bir de mesela ben simdi duz lazer yaptirsam sonra ocaga dek jiletlesem sadece kolumu agdayla alsam acaba olur mu sizce ? Yani lazerden bir ay sonra agda yapilmasi sorun olur mu bilginiz var mi :)
Sadece genitalse yazın da lazer yaptırabilirsin güneş görmüyor nasılsa. Lazerden sonra ağda yapmaman gerek ki zaten ilk seanstan sonra dökülünce çok cılız çıkıyor böyle böyle bitiyor. Traş edebilirsin ancak. Evdeki lazer cihazı benim de genital bölge tüylerimi dökmemişti.

Tesekkur ederim yorumunuz icin. Peki lumea nasil sizce bilginiz var mi ?
Malesef kullanan biri yok çevremde lazere gidiyordum yapan bayan ayrıldığı yerine gelen de çok tedbirsiz oldugu için bıraktım ama içime sinen yer bulamadım .
Azaldı tabi ama var yarım kaldigi icin, jilet kullaniyorum

Sadece genitalse yazın da lazer yaptırabilirsin güneş görmüyor nasılsa. Lazerden sonra ağda yapmaman gerek ki zaten ilk seanstan sonra dökülünce çok cılız çıkıyor böyle böyle bitiyor. Traş edebilirsin ancak. Evdeki lazer cihazı benim de genital bölge tüylerimi dökmemişti.
Kolalti genital ve bacak yaptirmak istiyorum. Bugun bir ozel hastaneyle gorustum. Eger guneslenmediyseniz renk degisimi yoksa yapabiliriz dedi. Ancak tatile cikacaksaniz en az 15 gun onceden yaptirmalisiniz dedi. Cihazlari nd yag ve alexandirit mi ondanmis. Kolalti genital ve tum bacak icin seansi 750. Eger 7 seans toplu alinirsa 2500 ama 2500 pesin istiyor. Seans basi odeyecek olursam 750. Uf cok da pahali geldi ama toplu da pesin veremem o kadar para. Sizce ne yapayim ? 750 cok mu pahali bilginiz var mi

Olur olur. Tek tavsiyem paket alma lazerde. Belli bir noktadan sonra zaten cikmiyorlar paran yanmasin :)

Makineyi bilmiyorum ama yaparken hem üflüyor, hemde 'dit dit ' diye ses cıkıyor.Hemen baslarsan 2 seans ok.Kılların kalınlığı ilgilendirmiyor zaten bayagı bir zaman çıkmıyor.Çıksa da jilet yapıyorsun onda da bayağı idare ediyorsun.

Rica ederim. Bu arada ben hic hastaneye gitmedim, hastane arastirmadim bile. Klinik tarzi yerlere gittim. Doktoru olmasina dikkat ettim. Aslinda doktoru hic görmüyorsunuz, isiniz de düşmüyor ama yasal oldugunun garantisi doktorla calismalari. O yuzden bir doktorlu olsun bir de temiz olsun diye secerek gittim. Mesela alexandrite cift soğutmalı makine var, o kadar cok soguk hava veriyor ki agriyi cok azaltiyor. Bunu sorabilirsiniz eger acidan korkuyorsaniz. Normal lazer batigi ve cilt lekelerini de azaltiyor. Valla bilmiyorum ben aşk yasiyorum lazer teknolojisiyle :KK49::KK16: umarim siz de kendinize uygun bir secim yaparsınız. Killardan cok cekmis biri olarak gonulden temmenni ediyorum :21:

Lumeada modern agda sistemi. Kaliciligi yoktur. Kullandiginiz surece temizsiniz yani.

Kizlar hepinize sormak istedim sizi de mesgul ediyorum kusura bakmayin. Bugun ozel hastaneyle gorustum lazer icin. Kolalti genital bacak icin seans basi 750 dedi. 7 seanslik paket varmis 2500 dedi ama bu 2500 pesin istiyor. Bende de suan o kadar yok. Cihazlari alexandirit mi adi tam yazamadim ondan bir de nd yag imis. Bacak icin eger guneslenmediyseniz renk degisimi yoksa yapilir dedi. Ne yapsam sizce 750 cok mu ? 2500u 7 ye bolelim dedim olmaz dedi.ne yapsam sizce ?

Kizlar hepinize sormak istedim sizi de mesgul ediyorum kusura bakmayin. Bugun ozel hastaneyle gorustum lazer icin. Kolalti genital bacak icin seans basi 750 dedi. 7 seanslik paket varmis 2500 dedi ama bu 2500 pesin istiyor. Bende de suan o kadar yok. Cihazlari alexandirit mi adi tam yazamadim ondan bir de nd yag imis. Bacak icin eger guneslenmediyseniz renk degisimi yoksa yapilir dedi. Ne yapsam sizce 750 cok mu ? 2500u 7 ye bolelim dedim olmaz dedi.ne yapsam sizce ?
Asla toptan odeme yapmayin,istanbulun en iyisinde ki aleksandre lazer tum vucut tek seans 590 su an ,
Cok istemisler,seans aldikca odersiniz,en iyisi bu sekilde

Alex+nd koltuk alti, tam bacak, genital seans basi 250 veriyorum. Guneslendigim zaman bronzlasan yerlerim icin ucretsiz baska makineye sokuyorlar.

Ayni makine icin ozel hastanede ve baska bir lazer kliniginde seninkine benzer fiyat vermislerdi. Hatta inanamayip makimelerin fotolarini cekmistim kiyaslamak icin. Baska yerlerlede gorusun

Ayrica kesinlikle paket almayin. Geri donemezsiniz, kıllar cidden cikmiyor bosa atis yapiyolar. Seans kacirdiginizda telafisini yapmiyorlar. Lazere basladigimda baya arastirmistim

Back