• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon lumea mi dümdük lazer mi

Asla toptan odeme yapmayin,istanbulun en iyisinde ki aleksandre lazer tum vucut tek seans 590 su an ,
Cok istemisler,seans aldikca odersiniz,en iyisi bu sekilde
Tesekkur ederim. Evet burasi gercekten cok pahali baska bir guvenilecek yeri de aradim ama daha ulasamadim. Tesekkur ederim fiyatin cok oldufunu ogrenmis oldum :)

Alex+nd koltuk alti, tam bacak, genital seans basi 250 veriyorum. Guneslendigim zaman bronzlasan yerlerim icin ucretsiz baska makineye sokuyorlar.

Ayni makine icin ozel hastanede ve baska bir lazer kliniginde seninkine benzer fiyat vermislerdi. Hatta inanamayip makimelerin fotolarini cekmistim kiyaslamak icin. Baska yerlerlede gorusun
Cok iyiymis 250. Baska yeri de aradim daha ulasamadim. Baska yerleri de arayacagim tesekkur ederim :)

Ayrica kesinlikle paket almayin. Geri donemezsiniz, kıllar cidden cikmiyor bosa atis yapiyolar. Seans kacirdiginizda telafisini yapmiyorlar. Lazere basladigimda baya arastirmistim
Bende paket almak istemedim hem pesin veremem diye hem de sonra seans ayarlamazlar ilgilenmezler diye cekindim. Iki yer daha var. Biri cok merdiven alti duruyor digerine de ulasinca sorucam fiyat. Tesekkur ederim :)

Kizlar hepinize sormak istedim sizi de mesgul ediyorum kusura bakmayin. Bugun ozel hastaneyle gorustum lazer icin. Kolalti genital bacak icin seans basi 750 dedi. 7 seanslik paket varmis 2500 dedi ama bu 2500 pesin istiyor. Bende de suan o kadar yok. Cihazlari alexandirit mi adi tam yazamadim ondan bir de nd yag imis. Bacak icin eger guneslenmediyseniz renk degisimi yoksa yapilir dedi. Ne yapsam sizce 750 cok mu ? 2500u 7 ye bolelim dedim olmaz dedi.ne yapsam sizce ?
Paket seans alinca nerdeyse yari yariya karlisiniz. O zaman seansi 360 tl ye geliyor. Onun icin taksit yapmiyorlar. Bende pesin 2100 tl odemistim gecen sene.

Kolalti genital ve bacak yaptirmak istiyorum. Bugun bir ozel hastaneyle gorustum. Eger guneslenmediyseniz renk degisimi yoksa yapabiliriz dedi. Ancak tatile cikacaksaniz en az 15 gun onceden yaptirmalisiniz dedi. Cihazlari nd yag ve alexandirit mi ondanmis. Kolalti genital ve tum bacak icin seansi 750. Eger 7 seans toplu alinirsa 2500 ama 2500 pesin istiyor. Seans basi odeyecek olursam 750. Uf cok da pahali geldi ama toplu da pesin veremem o kadar para. Sizce ne yapayim ? 750 cok mu pahali bilginiz var mi
7 seans 2500 iyi ama seans başına 750 çok fazla. Bir de lazer fiyatı şehirden şehire de çok değişiyor, bulunduğunuz yerde birkaç yerden fiyat alın kafanızda bi ortalama tutar oluşur zaten.

Yüz için kullandınız mı hiç ben de bugün gördüm ama almakta tereddüt ettim
Lazere yabancıyım.Tüy azaltan,incelten ve çıkmasını geciktiren kremler var.Mesela ben bioderinkini kullanıyorum.Ilk kullanimda bile epey fark ediyor.

Ben memleket 40 dakika uzakken memlekette yaptırayım dedim merkeze başladım. Benim de yaşadığım yerde yoktu o dönem. 40 dakika ne ki gider gelirim dedim ama hiç de öyle olmadı. Reglken yapmıyorlar normal olarak reglden 1 hafta sonraya kadar da yapmıyorlarmış 2 hafta öyle gidiyor zaten. Diğer 2 haftanın illa hafta sonu olacak, onlarda randevu uygun olmadı benim hafta sonuna iş /eğitim /tatil gibi şeyler çıktı. Seansların arası uzadı , tüyler her defasında sil baştan uzayınca hem her seans ilki kadar çok acıdı hem de %50 azalma ancak oldu. Şimdi zaten çok uzağa taşındık memleketten ve ayrıca hamileyim çok şükür. Kaldı yani yarım yamalak. Jiletle alıyorum son 4-5 aydır.
Reglken yapilmamasini anladim da sonra 1 hafta beklenmesi garip. Benim gittigim yerde boyle bir sart yok.

Lumea tarzi epilatörler sadece kilin çıkmasını durdurmak ve uyutmak için ise yariyo... Kullanmayi biraktiginiz taktirde bi sure sonra killar yeniden hatta jiletlenmis oldugu icin daha da kalin cikmaya basliyo... bende de vardi kullandim 1 yil... lazer gibi bitti sandim.. 1 ay sonra hepsi tekrar hortladi... atış kotasi oldugu için; kotası doldugunda cope atiyosunuz maalesef... soylemek istediğim 1 sene dayanin sonra dumduk lazere gidin.. en iyisi bu bence.... he bide sakin kolunuza yada yuzunuze jilet vurmayin... kökü uyuttugu için sakalinizin çıkması olağan...
Kola ve kol altina jilet vurdum sakal cikmadi. Sakal ne alaka?

Hala daha iyi iyi diyenleri sonra gorucem. Cok guzel anlatmissiniz tebrik ediyorum. Ona verilecek paraya gercek lazere gitmek daha mantikli.
Aynen oyle verdigim 600 yl ye yaniyorum valla.. attim bi köşede duruyo... iyi diyenlerde agda acisi olmadigindan hatika,super vs.. diyolardir... atışları bittiginde onlarda anlicaktir durumu elbette...

Yüz için kullandınız mı hiç ben de bugün gördüm ama almakta tereddüt ettim
Yüz için pek etkisini göremedim.Belki yüzümdekiler vücudumdakilerden daha ince ve kısa diyedir veya az sürmüş olabilirim.:)
Ama vücutta daha ilk kullanımda işe yaradı.Bol bol sürmüştüm.Hele bir işe yaramasaydı.:D

Evet insanlığa faydalı olmak adına tecrübelerimi paylasiyorumm.simdi ben bu lumeayi iki yıl önce 1000 TL nakitle anneler günü indirimiyle aldim.bir arkadaş tavsiyesi üzerine aldım arkadaşım kullanıyordu memnundu.onunki 140 benimki 240 bin atislik her neyse o bana düzenli kullanmadığı için tüylerinin yüzde 90 azaldığını ama tamamen bitmedigini söylemişti bu arada arkadaşım kortizon kullandığı için tüylerinin cosmustu onun sonuçlarını çok dikkate almadan ise yaradığını da anlamış olduğumdan satın aldım gelelim bendeki sonuçlarına ilk alınca alt bacak koltukaltı genital üst dudak çene yaptım 4seans falan yüzde 60- 70 azalmıştı hemoroid oldum ve sebebini bu cihaza bağladım herkes ilgisi olamayacağını söylesede...çünkü genitalde kendim yaptığım için yanlış uygulamış olabilirim diye düşündüm yaklaşık 6-7 ay kullanmadım hiç bir yerde.sonra iyileştim genital hariç her yerimde kullanıyorum 10. Seansında falanim her 15 günde bir tekrarlamak zorundayım yoksa tüyler tekrar çıkıyor ama bacaklar tamamen bitti batık kalmıyor kaşına kaşına dökuyosunuz onları şüphemiz olmasın.benim hayal kırıklığına uğradığını tek nokta 2ayin sonunda tüylerinden kurtulup 2ayda bir rötuş yapmayı umuyordum ama 15de tekrarlamas sam cilizda olsa tekrar çıkıyorlar.ama şunu söyleyin herkeste farklı sonuç veriyor mesela arkadaşımın kiler bitti tekrarında nadiren yapıyor bende olmadı maalesef birde koltuk altında yüzde 90 a ulaştım ama bir türlü tamamen bitmedi ortada 5-6 tane kıl ince cılız çıkıp duruyorlar sinir oluyorum.ama lazermi lumeami derseniz derim ki gidin adam gibi lazer yaptırın uğraşması zor her cihazı elime aldığımda evdekilerde söyleniyor ışığından rahatsız oluyorlar e zaman alanda bir iş bacakları yanlarında yapmaya çalışıyorum da sıkılıyorum naapiim birde siyah olmayan tüyleri kesinlikle görmüyor bilginize bıyıklarını siyahları dokup sariları bırakıyor. 3_4 kullanımdan sonra jiletle gerek kalmıyor.ilk 3seansta yap yap aynıydı ise yaramadığını karar vermiştim 4. De birden döküldüler hep 5. Ayarda yapıyorum her yerime umarım faydalı olmuştur sorularınıza hoşçakalın

Bere bir not daha yüzünüze asla jilet vurmayın normal lazerle de surmuyorlarmis bununda lazeri giden bir arkadaştan duydum erkeklerin tıraş aleti Varyap su kılları hafif uzun bırakan saç düzeltici gibi bişey onla traslayip lazer yapıyorlardı bende öyle yaptım esiminkini kullandım

Back