- 19 Aralık 2016
- 3.736
- 10.124
- 128
- 32
Ay ne guzel keske benimde olsa oyle. Tesekkur ederim :)Bende tüy yok desem yeri, epilasyon aletiyle alıyorum, Braun.
Lumea diyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay ne guzel keske benimde olsa oyle. Tesekkur ederim :)Bende tüy yok desem yeri, epilasyon aletiyle alıyorum, Braun.
Lumea diyorum
Ayy benim de oyle olsun ya olmali :)) bende vurdum jilete vurdum jilete. Biktirdi arsizlar agda yapiyorum 3. Gun yine cikiyor. 1 ay once bir cinnet aninda gozume kullanilmamis jiletlerden biri carpti. Ohh 1 aydir kafalar rahat. Agdayi magdayi attim. Tuylerim seninkiler gibi olur insallah
Ya bilmiyordum bunlari. Ben ömurluk kurtulmak istiyorum. Yarin lazeri arastiricam cok pahali lazer de ama bi indirim isteuecegim. Peki acaba aci oluyor mu lazerde ozellikle genitalde ? Bir de sizce ozel muayenehane tarzi klinik mi daha iyi olru yoksa ozel hastane mi ? Bilgiler cok iyi oldu bu arada cok tesekkur ederim uzun uzun emek vermissiniz gercekten cok faydalandim sagolun :)Ben 1 seneye yakin lumea kullandim ve resmen çöp. Lumea dediginiz sey agdadan hicbir farki yok. Sadece yapis yapis olmuyorsunuz farki bu. Kullanmayınca killar geri cikiyor. Bin lira para da az değil. Ben simdi anam babam lazer satin aldim 2bin liraya 8 seans. 2 ayda bir gitsem bile 1.5 sene yetiyor. Ki 2 ayda bir gitmeye ihtiyac olmuyor bile. Siz simdi bi gitseniz, bi de tasinmadan gitseniz o sizi cok rahat 3 ay götürür. Ben kıllı bir insandim genlerim sagolsun ama daha 3 seans gittim ve genital bir sonraki seansa kadar cikmiyor. Bacaklarım da tamamen dokununca elime geliyor diye gidiyorum 2.5 ayda filan. Yoksa hala etek sort giyecegim kadar temiz oluyor. Lumeada mesela cikan kiliniz ayni sekilde cikiyor ama normal lazerde zayif renksiz ciliz cikiyor. Tutup cekseniz geliyor. Bence hic lumeaya para yedirmeyin.
Ha bir de bu lumeanin sarji bitiyor, tum vucut yapmak zaten 1 gününüzü alıyor. Ve hicbir zaman gonul rahatlığıyla etek giyeyim kıvamında olmuyor. Illa ki otesinde berisinde kalmis oluyor. Bacaklar asla dokununca pürüzsüz olmuyor. Ben killarimi alinca puruzsuz olmayı beklerim çünkü. Kocam dokunuyor kafamda ya acaba eline kil hissi geliyor mudur filan oluyordu
Tesekkur ederim canim :) sey sorsam genital icin ozel bir sey kullandin mi aci hissetmemek icin acaba :) bir de hangi cihazdi seninki :)Olur olur. Tek tavsiyem paket alma lazerde. Belli bir noktadan sonra zaten cikmiyorlar paran yanmasin :)
Yok canim kullanmadim cihaz alex. zaten soguk hava ufleyen bir aparari var aciyi azaltıyor bir sure sonra uyusuyorsun :)Tesekkur ederim canim :) sey sorsam genital icin ozel bir sey kullandin mi aci hissetmemek icin acaba :) bir de hangi cihazdi seninki :)
Cok tesekkurler canim tum cevaplarin icinYok canim kullanmadim cihaz alex. zaten soguk hava ufleyen bir aparari var aciyi azaltıyor bir sure sonra uyusuyorsun :)
Ya bilmiyordum bunlari. Ben ömurluk kurtulmak istiyorum. Yarin lazeri arastiricam cok pahali lazer de ama bi indirim isteuecegim. Peki acaba aci oluyor mu lazerde ozellikle genitalde ? Bir de sizce ozel muayenehane tarzi klinik mi daha iyi olru yoksa ozel hastane mi ? Bilgiler cok iyi oldu bu arada cok tesekkur ederim uzun uzun emek vermissiniz gercekten cok faydalandim sagolun :)
Yok maalesef izmirde degilim. Dumduz lazere heveslendim simdi. Yarin hemen arastircam burdaki yerleri. Hastane var bir tane orasi en uygunu ama orda doktor erkekmis. Yapan kisi kadinmis. Isterseniz doktor bey gormez dediler sizi. Ben istemem gormesini sanirim oraya giderim yakin zamanda :) insallah hemen azalir benim de ya :) cok tesekkurler :)Evet ben de burdaki yorumlari okuyarak aldim ama cok pisman oldum. Baslarda guzeldi ama sonra birakinca her sey eski haline dondu. Bir gun hamile kalsam ya da hastaneye düşsem yani lumea kullanamayacak olsam tekrar agda mi yapicam diye sinirlenip gidip lazer satin aldim. Benim canim aslinda cok tatlıdır, lumea kullanırken de genitalde aci hissediyordum ama lazerde nerdeyse hic olmuyor. Cunku o kadar kisa sürüyor ki zaten firsatiniz kalmiyor aci cekmeye ilk seans en cok aciyandi. Simdi 3. Seansta hic acimadi diyecek kadar azaliyor. Zaten atis yapacak kil da kalmiyor. Izmirdeyseniz hatta orda gittigim yerin ismini de verebilirm. Cok memnun kalmistim. Orasi pahalıydı ama ilk seansimda bile 2.5 ay sonra gitme ihtiyaci duymuştum.
A hic duymadim o lumea tarzi cihaz mi acaba ? Vucutta etkisi nasildi :)Silk n pro.Yuzde cok iyi sonuc verdi.
Makineyi bilmiyorum ama yaparken hem üflüyor, hemde 'dit dit ' diye ses cıkıyor.Hemen baslarsan 2 seans ok.Kılların kalınlığı ilgilendirmiyor zaten bayagı bir zaman çıkmıyor.Çıksa da jilet yapıyorsun onda da bayağı idare ediyorsun.Panpa lazere gitsem eylule dek bi daha seans olur mu bilemiyorum. Kol sorun biraz digerleri kisin jiletlesem gorunmez de kolda jilet sorun oluyor tuylerim hemen kalin kalin oluyor jiletle. Sen hangi makineye gittin panpa, benim bugday ten kahverengimsi siyahimsi degisik bir renkte kil koku var hangisi uygun olurki bana nd yag mi ?
A hic duymadim o lumea tarzi cihaz mi acaba ? Vucutta etkisi nasildi :)
Tesekkur ederim canim lazere giden herkes memnun kalmis lazerden. Yarin buradaki merkezleri arastiricam :) ayy cok heyecanlandim :)Makineyi bilmiyorum ama yaparken hem üflüyor, hemde 'dit dit ' diye ses cıkıyor.Hemen baslarsan 2 seans ok.Kılların kalınlığı ilgilendirmiyor zaten bayagı bir zaman çıkmıyor.Çıksa da jilet yapıyorsun onda da bayağı idare ediyorsun.
Yok maalesef izmirde degilim. Dumduz lazere heveslendim simdi. Yarin hemen arastircam burdaki yerleri. Hastane var bir tane orasi en uygunu ama orda doktor erkekmis. Yapan kisi kadinmis. Isterseniz doktor bey gormez dediler sizi. Ben istemem gormesini sanirim oraya giderim yakin zamanda :) insallah hemen azalir benim de ya :) cok tesekkurler :)
Ahaha :)) ipl uyutuyormus tuyleri galiba dumduk lazer yaptiricamIPL tarzi. Ben bulasiklari koymaya useniyorum. Cok sey bekliyorsun benden.
Yazin baslamak iyi fikir degil. Eylulu ekimi bekle.
Lumeada modern agda sistemi. Kaliciligi yoktur. Kullandiginiz surece temizsiniz yani.Kizlar selamlar. Yoneticilerden lutfen rica ediyorum konum kisa bir surede olsa burada kalsin. Burada daha cok yorum aliyorum ve bitmek bilmeyen kil tüy sorununu dert edindim.
Hanimlar eylulde dogunun kücücuk bir ilcesine gidicem. Ailem egenin bir sehrinde ve bende suan onlarlayim. Memlekette Lazere baslamak istedim ancak aklima su takildi: Ben eylulde gitsem ocaga dek gelemeyecegim. Simdi bir seans alsam belki eylule dek bir daha cikar bir seans daha alirim ama ocaga dek ne yapacagim. Ocakta gelsem bir daha seans alsam hazirana dek gelmeyecegim. Hal böyle olunca bir kafam karisti isin acigi. Calistigim yerde lazer yapan bir yer yok. Mecbur ya ailemin oldugu sehirde alicam ya da philips lumea tarzi bir sey alicam. Sizce ne yapsam daha iyi olur ? Lumea hakkinda olumsuz yorumlar okudum kafam da karisti. Agdadan nefret ediyorum, azaltmadi da bosu bosuna canimi yaktim yillarca. Siz benim yerimde olsaniz ne yapardiniz ?
Ahaha :)) ipl uyutuyormus tuyleri galiba dumduk lazer yaptiricam
Ay cok tesekkur ederim :) sorucam telefonda mutlaka sogutmali baslik , aciya dayanamam gibi geliyor yoksa. Ben de cok memnun kalicam umarim cok tesekkurlerRica ederim. Bu arada ben hic hastaneye gitmedim, hastane arastirmadim bile. Klinik tarzi yerlere gittim. Doktoru olmasina dikkat ettim. Aslinda doktoru hic görmüyorsunuz, isiniz de düşmüyor ama yasal oldugunun garantisi doktorla calismalari. O yuzden bir doktorlu olsun bir de temiz olsun diye secerek gittim. Mesela alexandrite cift soğutmalı makine var, o kadar cok soguk hava veriyor ki agriyi cok azaltiyor. Bunu sorabilirsiniz eger acidan korkuyorsaniz. Normal lazer batigi ve cilt lekelerini de azaltiyor. Valla bilmiyorum ben aşk yasiyorum lazer teknolojisiyle umarim siz de kendinize uygun bir secim yaparsınız. Killardan cok cekmis biri olarak gonulden temmenni ediyorum
Alsaydin keske birinden birine indirim yapardin belki bana iyi olurdu. Pek pahalilar ya ikisi deIstedigini yaptir nasil olsa komisyon almiyorum.