- 4 Mayıs 2022
- 1.382
- 1.851
- 63
- Konu Sahibi Aykadarguzel
O çok kötü ki zaten içeriklerine bakın kimya labaratuvarı gibi. Loreal çok kötü bir markaLorealin güneş kremini denemiştim ,yüzümde kaşıntı yaptı meğer içeriğinde parfüm varmış.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O çok kötü ki zaten içeriklerine bakın kimya labaratuvarı gibi. Loreal çok kötü bir markaLorealin güneş kremini denemiştim ,yüzümde kaşıntı yaptı meğer içeriğinde parfüm varmış.
Ne demeye laf sokmaya çalışıyorsun ki meselaBu kadar kozmetik ürünü o 19 luk gösterdiğini düşündüğünüz cildinizi bozar yalnız.Her gün makyaj yapan birisi misiniz ?Ne kadar cilt bakımı da yapsanız o makyaj saatlerce kalıyor gözeneklere işliyor.
Benim asla bırakmadığım şey güneş kremidir, açık havada olsak 2 saatte bir yenilerim.Nemlendiricimi de aksatmam,doktorumun verdiği birkaç bakım ürünüyle de bebek gibi cildim var gayet.Fondötenim yok meselamakyaj yapmak istersem sadece göz altlarına kapatıcı sürerim yetiyor.
Kapatacak kusurum yok çünkü hem genç yaşın verdiği bir alım var,hem de gerek yok bence.
30 yaşında birisinin cildi 19 luk insanla aynı olamaz biyolojik yaş aldığınız için, çok normal.Yüzünüze farklı kozmetik markalarını sürekli denerseniz de bozulur iyice.BU laf sokmak mı şimdi ? Sürekli kozmetik ürünü aldığınızı yazan sizsiniz.Ne demeye laf sokmaya çalışıyorsun ki meselaçok güzelim demeye mi geldin buraya
Ben de pek fark olmadığını söyledim ama yok kesinlikle fark ediliyor dendiBu arada bütün özenen ve merak eden herkese bilgi olsun: Mesela Dior'un allik palletini ve tek olanlarindan da aldim. Hic özel bir yani yok.Hatta rengi nerdeyse fircaya sürülmüyor bile. Daha uygunlara yönelebilirsiniz gönül rahatligiyla. Ben aldim siz almayin, yazik etmeyin paraniza.
Pahali olsun ille diyorsaniz: Charlotte Tilbury yada Pat Mcgrath daha iyi. Ama gercekten daha ucuzlarini alin. Onlarda iyi. Bu bir reklam degil.
![]()
Bu kadar kozmetik ürünü o 19 luk gösterdiğini düşündüğünüz cildinizi bozar yalnız.Her gün makyaj yapan birisi misiniz ?Ne kadar cilt bakımı da yapsanız o makyaj saatlerce kalıyor gözeneklere işliyor.
Benim asla bırakmadığım şey güneş kremidir, açık havada olsak 2 saatte bir yenilerim.Nemlendiricimi de aksatmam,doktorumun verdiği birkaç bakım ürünüyle de bebek gibi cildim var gayet.Fondötenim yok meselamakyaj yapmak istersem sadece göz altlarına kapatıcı sürerim yetiyor.
Kapatacak kusurum yok çünkü hem genç yaşın verdiği bir alım var,hem de gerek yok bence.
Farklı şeyleri denediğimi kim söyledi ki?30 yaşında birisinin cildi 19 luk insanla aynı olamaz biyolojik yaş aldığınız için, çok normal.Yüzünüze farklı kozmetik markalarını sürekli denerseniz de bozulur iyice.BU laf sokmak mı şimdi ? Sürekli kozmetik ürünü aldığınızı yazan sizsiniz.
Çok güzelim demedim, herkes kendini anlatıyor bende kendi gerçeğimi anlattım.Sizi neden rahatsız etti ?
sürekli farklı farklı marka denediğimi nerden çıkardın ki?30 yaşında birisinin cildi 19 luk insanla aynı olamaz biyolojik yaş aldığınız için, çok normal.Yüzünüze farklı kozmetik markalarını sürekli denerseniz de bozulur iyice.BU laf sokmak mı şimdi ? Sürekli kozmetik ürünü aldığınızı yazan sizsiniz.
Çok güzelim demedim, herkes kendini anlatıyor bende kendi gerçeğimi anlattım.Sizi neden rahatsız etti ?
Gelmiş buraya ben çok güzelim demeye gelmişatın fotoğrafınızı da size görmezden geldiğiniz kusurlarınızı sayalım.
ShiseidoKonu dışı olacakta siz bilgili bir arkadaşa benziyorsunuz.
En iyi güneş kremi ve fondoten önerebilir misiniz?![]()
Selamlar ben de bekarken kozmetiğe deli gibi para harcardım. Sana tavsiyem: evlenO çok kötü ki zaten içeriklerine bakın kimya labaratuvarı gibi. Loreal çok kötü bir marka
Macten diyorlardı hep narsa bakıcam iozaman mağaza buluncaNars. Tek kelime
Teşekkür ediyorumShiseido![]()
Sanırım ben de öyle yapacağım , bu ay mesela doğal gül yağı aldım az evvel geldi o kadar güzel ki , artık ömür boyu alırım bunuSelamlar ben de bekarken kozmetiğe deli gibi para harcardım. Sana tavsiyem: evlenEşim fazla makyaj sevmiyor evleneli 2 sene oldu neredeyse. Elimdekilerin yarısını bile bitiremedim maskara hariç. Artık alasım da gelmiyor evin geçimi falan derken. Onun haricinde evlenmeden önce de azaltmaya başlamıştım. Şöyle ki; şimdi aslında bu açlığın bir şeyler alma açlığı olduğunu keşfettim. Yani öyle ya da böyle mutlaka bir şeyler alasım geliyordu Sephorayı zengin ettim arkadaşlarıma da bulaştırdım birlikte siparişler veriyorduk. Bu iş birden bırakılmıyor. Bu yüzden daha küçük şeylere yöneldim. Mesela parfüm gibi pahada ağır şeyler değil ama mesela işte likit ya da stick göz farı olur, yanına bir küçük serum, çok tavsiye edilen maske olur bu tarz şeylerle alışveriş hissimi gidermeye çalışıyordum işe yarıyordu. Sonra arada çok dayanamayacağım bir ürün olursa alıyordum ama mesela 3 ürün birden değil en fazla iki kota koymuştum o zaman yine bir tık dengeleniyor.
Zaten 12 binlik alışveriş yaptıysan bu seni 3-4 ay götürmeli büyük alışveriş bakımından. Önümüzdeki aylarda minik minik ürünler almaya çalış. Bana da herkes cildin ne kadar güzel makyajın ne kadar güzel dedikçe daha da alasım geliyordu ama eminim elindekiler sana 3 sene bile yetecektir.
E denemiyorsanız neden alıyorsunuz ? Çok kozmetik uygulamak zaten cildi bozan bir şey.1 2 tane rutin kullandığınız ürün olsun yeter.Ben size çirkinsiniz demedim .Farklı şeyleri denediğimi kim söyledi ki?
sürekli farklı farklı marka denediğimi nerden çıkardın ki?
Makyajtrendi resmi distribütörü ordan alıyorum benTeşekkür ediyorum
Alış veriş sitesindekiler orijinal midir sizce?
Ben sana bana çirkinsin dedin demedim kiE denemiyorsanız neden alıyorsunuz ? Çok kozmetik uygulamak zaten cildi bozan bir şey.1 2 tane rutin kullandığınız ürün olsun yeter.Ben size çirkinsiniz demedim .
Ama aynı markadan alıyorsanız belli başlı ürünler vardır zaten 1 kere alsanız yetmiyor mu ? Sürekli aldığınızı söylemişsiniz bitmeden mi alıyorsunuz acaba stok içinBen sana bana çirkinsin dedin demedim kibelli başlı markaların belli başlı ürünlerini hep alıyorum dedim. Sürekli değişik şeyler almıyorum. Yazdıklarımı iyice bi okursanız anlarsın