• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lüks kozmetik takıntısı

Şu baza altı dolduruculardan mısın? Belli başlı ürünler vardır tektir yani hadi rujdur fardır renk ürünleri daha fazla olsun. Bitir tamam bi daha al bi fondoten ne kadar sürede bitebilir? Bir rimel? Yığmasan o kadar gitmez bence. Ve bunları da doğal yapmaya çalışan markalar var aslında onlara yönelsen için de rahat olur. Paran da bu kadar gitmez.

Şu baza altı dolduruculardan mısın? Belli başlı ürünler vardır tektir yani hadi rujdur fardır renk ürünleri daha fazla olsun. Bitir tamam bi daha al bi fondoten ne kadar sürede bitebilir? Bir rimel? Yığmasan o kadar gitmez bence. Ve bunları da doğal yapmaya çalışan markalar var aslında onlara yönelsen için de rahat olur. Paran da bu kadar gitmez.
Renk renk almıyorum da mesela bi fondötene 2-3 bin vermek zorundayım

Marka takıntısı kötü ya eskiden bende bundan müzdariptim. Dior marka bi allığa 2 bin veriyorum ama başka markadan aldığım 500 tllik allık diordan cok daha iyi gösteriyor.

İnsan neden her ay pudra, fondöten falan alır ki? Bunlar neredeyse 1 sene bitmiyor. Mesela bazı arkadaşlarım çeşit çeşit allık alıyor. Bir rengin her tonunu alıyorlar ama ne fark var derseniz bence hiçbir şey. Canları sıkılıyor, boşluk doldurmaya çalışıyorlar gibi geliyor bana.
Kryolan sahne sanatçılarının kullandığı bir ürün genelde. Sizin ne ihtiyacınız var anlamadım.

Iyi de kızım bir kutu çok uzun süre gidiyor zaten, belki 6 ay. Sürekli fondoten alıp ne yapacaksın?? Nefsini söndürmek istiyorsan parça başına daha az foyatlı şeyler al, mesela ruj degiştie değiştire kullan. Ben öyje yapıyorum far ve ruj alıyorum sadece. Cilt kozmetiği aylarca gidiyor zaten. Hem hevesini alırsin hem bütçene delik açmazsın.

Değilsin ulen diysesim geldi.🤣🤣 çok çok eminim daha uyguna da güzel bulabileceğinden. Yani ben markalardan bahsedecek biri değilim. Ama eminim 10sa senin 2 3 binlik bin liralık 7 8 puan verilebilecek bir marka sen biliyorsundur. E hollywood yıldızı olmadığına bu meblalar seni zorladığına göre 7 8den de devam edebilirsin. Ha nemlendiricidir ne bileyim serumdur bir şey sana tek o iyi gelmiştir ondan devam et tabi. Ama bunu da 2 3 vazgeçilmez ürünle sınırla. Bu sınırlama da zor farkındayım son günlerde insanlar kendini mumyalayıp yatıyor sabah da onları çıkarırken videolar filan çekiyolar artık kafayı yemişler.

Aman ne bileyim en güzel en kusursuz olmak zorunda mıyız? Bu çaba çok beyhude geliyor. Çünkü bunun telaşı farkediliyor bu telaşta olmayanlarca ve hoş olmuyor bence.

Değilsin ulen diysesim geldi.🤣🤣 çok çok eminim daha uyguna da güzel bulabileceğinden. Yani ben markalardan bahsedecek biri değilim. Ama eminim 10sa senin 2 3 binlik bin liralık 7 8 puan verilebilecek bir marka sen biliyorsundur. E hollywood yıldızı olmadığına bu meblalar seni zorladığına göre 7 8den de devam edebilirsin. Ha nemlendiricidir ne bileyim serumdur bir şey sana tek o iyi gelmiştir ondan devam et tabi. Ama bunu da 2 3 vazgeçilmez ürünle sınırla. Bu sınırlama da zor farkındayım son günlerde insanlar kendini mumyalayıp yatıyor sabah da onları çıkarırken videolar filan çekiyolar artık kafayı yemişler.

Aman ne bileyim en güzel en kusursuz olmak zorunda mıyız? Bu çaba çok beyhude geliyor. Çünkü bunun telaşı farkediliyor bu telaşta olmayanlarca ve hoş olmuyor bence.

Aslında sosyal medyadan gördüğüm için almıyorum , sorunum şu normal herkesin aldığı şeyleri alsam içim rahat etmiyor illa ki bu markalardan olunca almak istiyorum ve bu hiç bitmek tükenmek bilmiyor
gulyagi aldim demissin. Eminönü'nde bir yer var kapının önünde press makinalari var neyi koysan yağini cikartiyor, gözünün önünde. eminim senin aldığından da cok daha ucuzdur ve icinde kimyasal vs yok. direkt kutulanıyor.
bence cok ürün cilde de zarar ya. kendi rutinini olustur hatta maddi imkanın da varmis. bu iste uzman birinden destek al - senin cildine en uyan yontemi soylesin. devaminda hep onlardan al, bittikce yenilersin. bir sürü krem alip cildi yormaktan iyidir.

Aslında sosyal medyadan gördüğüm için almıyorum , sorunum şu normal herkesin aldığı şeyleri alsam içim rahat etmiyor illa ki bu markalardan olunca almak istiyorum ve bu hiç bitmek tükenmek bilmiyor
Kredi kartlarınızın hepsini kapatın sorun çözülecektir :)

Cilt bakım ürünlerinde bunu anlayabilirim ama makyajda gerçekten bir deli işi. İnanılmaz paralar gidiyor. Ben kielhs göz altı kremini aldım 35 Euro’ya ki yurtdışında yaşıyorum fjdkdkd bakın hala kullanırken insallah aptal değilimdir diyorum parası sinirimi bozuyo. Benimde cildim aşırı iyidir lekelenme/ kırışıklık yok. Makyaj ürünlerimde loreal düzeyinde ucuz kullanınca da bir şey olmuyor 😂😂😬😬

Back
X