Lüks kozmetik takıntısı

Ya kullanırsanız yazın lütfen yeni mi hiç duymadım onu
Yok yeni değil aslında uzun süredir var da ben onun bb sini aldım beğenmedim ama arkadaşımda compakt olanı var çok ışıl ışık duruyor valla.
Ama suya dayanıklı mı onu bilmiyorum bizimkiler suya dayanıklı sonuçta.

Ben de bir dermatoloğa gidip cilt bakımı için öneriler almak istiyorum. Henüz bir cilt bakımı rutinim yok. Cilt tipi olarak t bölgesi yağlı. Dermatoloğun önerilerini sizlerle de paylaşırım ama gitmem aylar sürer çünkü rahatsızım. Özellikle su çiçeği izimle ilgili ne yapılır onu soracağım umarım bir tedavisi vardır

Benimde parfüme zaafım var. Geçenlerde bir parfüme 300 euro verdim arkadaşım çok kızdı nasıl bu kadar müsrif olabiliyorsun diye sanırım duygusal açlık tetikliyor beni şu aralar

Vıcıyıp akmayan ben de bilmiyorum terleyince vıcıklaşıyor krem işte
hyalüronik asitli sıvı formda (watery) olanlar akmıyor

benim cildim normal güneş kremini asla emmiyor, cildim kuru (ama emmiyor, değişik bir şey) white cast olayının feriştahını yaşarım asla kullanamam.

ben isntree hyalüronik asitli olanı kullanıyorum, kore firmalarının yine bu şekilde olan başka ürünleri de var, bu formlar akmıyor

Ben gittim akılları fikirleri işlem yapmakta bir nemlendirici bile önermedi. Param boşa gitti. Ama iz tedavisi için gideblrsnz tabi. İyisi mi cilt tipini tanıyıp deneme yanılma ile rutin oluşturmak testerlar bu konuda yardımcınız olur

O zaman almakta sıkıntı yok bnce . Bir rutin oluşturup üst segment birkaç ürün neden olmasın.ben olsam kesinlikle alırdım sizin duurmunuzda en değerli giysimiz cildimiz

Canım kardeşlerim yapmayın etmeyin burası konu sahibesini tutma topiği azmettirme değil
Murad kullanıyorum zaten , Muradın fiyatları da aldı başı gitti tek şise seruma 80 kayme verdim geçende... parca başına max 100euro sınırı koydum kendime, bu markaya başlarsam duramam koparım giderim

Kullandığınız çoğu high end marka diye düşündüğünüz ürünler hayvanlar üzerinde test yapıyorlar. Cebinizi düşünmüyorsanız bunu düşünün. Siz kendinize iyi geliyor diye tek bir markaya odaklanıyorsunuz da milyon tane marka var içerik var. Bunun uygunu da var hayvanlar üzerinde test yapmayanı da. Ayrıca bir üründen memnunsanız bile bitirmeniz çabuk sürmemeli. Muhtemelen daha az paraya alacağım şey bana iyi gelmez düşüncesiyle de aldıkça alıyorsunuz. Bunun altında yatan psikolojiyi bulup çözümlemeniz lazım.

Kizlar 1 haftadir alnimda ve yanaklarimda gozumun alt kisminda yani T bolgesi oluyor sanirim egzama gibi kizariklik oluyor
Bioderma atopik ciltler icin nemlendirici balm suruyorum 1 saat iyi sonra yine iyi
Oneride bulunacak olan var mi

İlgimi çekince alırım belki diye bi baktım da içerik uygulamasından, 20 üstünden 0 almış. Ürün değil de zararlı içerik olarak. Yeni nesil bir krem değil sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…