- 23 Şubat 2022
- 428
- 302
- 53
- Konu Sahibi Aykadarguzel
-
Yani birkaç kişiden duydum başarılı olduğunu. Evet c vitamini iyi epey botoks yapmama gerek kalmadı alın bölgeme. Walla buluyorsanız yurt dışından bulun. Biraz daha uygun c vit.Bende c vitamini istiyorum bir türlü stok yok.
Peki baya fark etti mi?
Resvatatolu çok mu başaralıymıl?
Yok yeni değil aslında uzun süredir var da ben onun bb sini aldım beğenmedim ama arkadaşımda compakt olanı var çok ışıl ışık duruyor valla.Ya kullanırsanız yazın lütfen yeni mi hiç duymadım onu
Hımm uzun süredir gitmiyorum yakında çıkarsam olmadı kendim de bakabilirm.Yani birkaç kişiden duydum başarılı olduğunu. Evet c vitamini iyi epey botoks yapmama gerek kalmadı alın bölgeme. Walla buluyorsanız yurt dışından bulun. Biraz daha uygun c vit.
Bbce de alma alternatif ürün söylüyorum medik8 .. orta kesimin harcı değil SC. Maaşı 100 k olan ve çocuğu olmayan buyrun alsın.
Al kuzum ya bak kendine sonuçta her ay almıyorsun ki bunları.Param var, çocuğum yok o benim insanı azmettirmeyin
Vanilya kokusu baskın bir parfüm öneriniz olur mu acabaBenimde parfüme zaafım var. Geçenlerde bir parfüme 300 euro verdim arkadaşım çok kızdı nasıl bu kadar müsrif olabiliyorsun diyesanırım duygusal açlık tetikliyor beni şu aralar
Vanilya kokusu baskın bir parfüm öneriniz olur mu acaba
hyalüronik asitli sıvı formda (watery) olanlar akmıyorVıcıyıp akmayan ben de bilmiyorum terleyince vıcıklaşıyor krem işte
O zaman almakta sıkıntı yok bnce . Bir rutin oluşturup üst segment birkaç ürün neden olmasın.ben olsam kesinlikle alırdım sizin duurmunuzda en değerli giysimiz cildimizParam var, çocuğum yok o benim insanı azmettirmeyin
Ben gittim akılları fikirleri işlem yapmakta bir nemlendirici bile önermedi. Param boşa gitti. Ama iz tedavisi için gideblrsnz tabi. İyisi mi cilt tipini tanıyıp deneme yanılma ile rutin oluşturmak testerlar bu konuda yardımcınız olurBen de bir dermatoloğa gidip cilt bakımı için öneriler almak istiyorum. Henüz bir cilt bakımı rutinim yok. Cilt tipi olarak t bölgesi yağlı. Dermatoloğun önerilerini sizlerle de paylaşırım ama gitmem aylar sürer çünkü rahatsızım. Özellikle su çiçeği izimle ilgili ne yapılır onu soracağım umarım bir tedavisi vardır
O zaman almakta sıkıntı yok bnce . Bir rutin oluşturup üst segment birkaç ürün neden olmasın.ben olsam kesinlikle alırdım sizin duurmunuzda en değerli giysimiz cildimiz
resvaratol ne ise yariyor? Bu baslik cok buyuk bir bataklik olmus bu aradaSadece c vitaminini aldım. Cidden faydasını gördüm.Ama daha uygun ürüne geçtim medik8. Ama SC nin resvaratolunu mutlaka almak istiyorum
İlgimi çekince alırım belki diye bi baktım da içerik uygulamasından, 20 üstünden 0 almış. Ürün değil de zararlı içerik olarak. Yeni nesil bir krem değil sanırım.hyalüronik asitli sıvı formda (watery) olanlar akmıyor
benim cildim normal güneş kremini asla emmiyor, cildim kuru (ama emmiyor, değişik bir şey) white cast olayının feriştahını yaşarım asla kullanamam.
ben isntree hyalüronik asitli olanı kullanıyorum, kore firmalarının yine bu şekilde olan başka ürünleri de var, bu formlar akmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?