- 30 Kasım 2017
- 9.463
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.967
- 173
- Konu Sahibi Aykadarguzel
-
İnsan kendine elbette değer verecek ayda yılda 1-2 tane ürün alınır elbette veya markalı bir tshirt yada çanta alınsın okadar olsun ama hep olmamalı bence ya insanın maddi durumuna bağlı biraz ,ayağını yorganına göre uzatırsan hayatta çok daha ihtiyacın olabileceği şeylere sahip olabilirsin.Sevgili kızlar , benim bir zaafım var ve asla bunu aşamıyorum , kozmetik delisiyim resmen bütün paramı kozmetiğe döküyorum ve malesef hep pahalı şeyleri alıyorum. Her ay yeni bişey istiyorum dayanamayıp alıyorum bu ay 12bin tllik ürün almışım ve toplasan 5-6 ürün eder. İhtiyacım da yok ama bahsettiğim ürünler mesela doğal gül yağı , dior , nars shiseido kryolan markalarının ürünleri. Bütün param buraya gidiyor. Nolur biraz akıl verin
Bende aynı düşüncedeydim yanlış anlamadım sizi. Hem konuyla hem kozmetikle alakalı guzel tavsiyeler verilmiş. Yani işin komiği kozmetik/bakım topiğinde bu kadar nitelikli tavsiye bir arada olur muydu bilmiyorum. Konu da herkesle beraber manipüle olmuşKonu sahibine tavsiye vermek için girmiştim sonra ben dahil herkes soru sorar olduk konu yardımlaşma postuna döndü ondan güldümalındıysan kusura bakma emojiyi geri alıyorum
Kontrollü hasar verme dedikleri mi buValla kanka hep yazıyorum botoks dediğin koskoca bir çöp. Neden dersen kasları uyuşturan bir zehir türü, yani kaslarını uyuşturunca bedenine iyilik yapmıyorsun zaten yapay ve kötü duruyor genelde. Enjeksiyon ucuz olduğu için normal gelirli vatandaşlar tarafındna tercih ediliyor, o kadar. Madem cildin iyi, baby face lazer öneririm. Cilt dokusuna ufak kesikler atıyor cildin de kendini yeniliyor. Ünlüler genelde bu tip işlemler yaptırıyor. İnternette aramak istersen skin resurfacing laser arayabilirsin, kısacası doku yenileyici lazer tipleri.
Evet sonradan yüzleri bazlama gibi oluyor sanki yakından bakıncaBebişim cildin genç, zaten kötü değil diyorsun. Yaptır lazer cildine yeni hücre üretmeye fırsat ver. Doktor tabi ki övecek, kolay para çünkü yapacak bir iğne parayı kapacak, etkisi geçince yeniden kapısına gidiceksin çünkü , sürekli yaptırmak zorunda kalacaksın. Sen görüyor musun etrafında öyle şahane görünen botokslu birini, görüyorsundur ünlüleri TVde yüzleri gözleri şiş, alınları parlak duruyor. Sen bilirsin yine de tabi yaptır bak istiyorsan nasıl sa bir zaman sonra akıp gidiyor.
Kontrollü hasar verme dedikleri mi bu
Evet sonradan yüzleri bazlama gibi oluyor sanki yakından bakınca
Ayy bende aynı durumdayım ya bende şimdi Skınceutıcals a taktım.
O şahıs bir batak ben bıraktım şükür bütçemi zorlayarak alıyordum.Ayy bende aynı durumdayım ya bende şimdi Skınceutıcals a taktım.
O şahıs bir batak ben bıraktım şükür bütçemi zorlayarak alıyordum.
Sadece c vitaminini aldım. Cidden faydasını gördüm.Ama daha uygun ürüne geçtim medik8. Ama SC nin resvaratolunu mutlaka almak istiyorumNasıldı kız nelerini kullandın, fayda gördün mü?
Sadece c vitaminini aldım. Cidden faydasını gördüm.Ama daha uygun ürüne geçtim medik8. Ama SC nin resvaratolunu mutlaka almak istiyorum
Bbce de alma alternatif ürün söylüyorum medik8 .. orta kesimin harcı değil SC. Maaşı 100 k olan ve çocuğu olmayan buyrun alsın.Vay annammmmm
Yok alamam tek şişe 150$...biri beni durdursun
Yapma etme kankaaaa
Evet güneş kreminde bende shiseido alıyorum ama genoys de merak ediyorumAma shiseido aşkgüneş kremi başka almam. Göz serımunu almayı istiyorum yurt dışından getirtebilşrsem daha uygun
Bende c vitamini istiyorum bir türlü stok yok.Sadece c vitaminini aldım. Cidden faydasını gördüm.Ama daha uygun ürüne geçtim medik8. Ama SC nin resvaratolunu mutlaka almak istiyorum
Ya kullanırsanız yazın lütfen yeni mi hiç duymadım onuEvet güneş kreminde bende shiseido alıyorum ama genoys de merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?