Lüks kozmetik takıntısı

İnsan kendine elbette değer verecek ayda yılda 1-2 tane ürün alınır elbette veya markalı bir tshirt yada çanta alınsın okadar olsun ama hep olmamalı bence ya insanın maddi durumuna bağlı biraz ,ayağını yorganına göre uzatırsan hayatta çok daha ihtiyacın olabileceği şeylere sahip olabilirsin.

Kendime bu yaşıma kadar aldığım en pahalı şey 1 parfüm 1 de ayakkabı inan ayakkabımı 5 yıldır giyordum daha yeni attım :) bişeyler bitmeden parçalanmadan yerine yenisini koymam.. fuzuli masraftan kaçınmak en iyisi.

Konu sahibine tavsiye vermek için girmiştim sonra ben dahil herkes soru sorar olduk konu yardımlaşma postuna döndü ondan güldüm alındıysan kusura bakma emojiyi geri alıyorum
Bende aynı düşüncedeydim yanlış anlamadım sizi. Hem konuyla hem kozmetikle alakalı guzel tavsiyeler verilmiş. Yani işin komiği kozmetik/bakım topiğinde bu kadar nitelikli tavsiye bir arada olur muydu bilmiyorum. Konu da herkesle beraber manipüle olmuş Keyifli ama.

Kontrollü hasar verme dedikleri mi bu

Evet sonradan yüzleri bazlama gibi oluyor sanki yakından bakınca

Kontrollü hasar verme dedikleri mi bu

Evet kanka aynen. Bir de dermapen diye bir nane var görmüşsündür yaptırmadım ama çok minik iğnelerle cildi yaralıyorsun. Dermapen çok acılı görunüyor benim acı esiğim az bir de ortada fiziksel igneler var bir miktar kan olabiliyor o yüzden sağ olun almayayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…