Lüks kozmetik takıntısı

Canlarımmm merhaba.. Bana da bir el atın.
26 yaşındayım gözlerimin altı yuvarlak yuvarlak kırışık.
Yüzümde de gülme mimik çizgilerim derinleşmeye başladı.

Şuan kullandığım tek ürün La Roche temizleme jeli
Üst segment de önerebilirsiniz kafayı kırdım cildim için harcayabilirim..
2 ay sonra da düğünüm var cildimi parlatacak bir şeyler de önerebilirseniz sevinirimmm

Skinceuticals ve dermalogica bandı ürünler gerçek bir bataktır, verdiği vaadi yerine getiren ürünler bunlar

Benim de var ama ihtiyacim yokken almam. Sen ihtiyacin yokken aliyorsan demek ki duygusal bir bosluk var.

İlgimi çekince alırım belki diye bi baktım da içerik uygulamasından, 20 üstünden 0 almış. Ürün değil de zararlı içerik olarak. Yeni nesil bir krem değil sanırım.
yeni nesil ayrımı neye göre oluyor onu bilmiyorum ama epeydir olan bir ürün.

ben maalesef form olarak watery olmadığı sürece yüzüme alçı çekmiş gibi oluyorum bu formda temiz ürün varsa onu da deneyebilirm tabi
bu marka (konuyu bilmeyenler için isntree) bir de yine kore markası cosryx vardı elimde bunlar bitti gibi. Yine kore purito bir tane kaldı, onu kullancam gibi --bunu hiç kullanmadım açmadım daha, en kötü evde kullanırım diye aldım denemek için.

yurtdışından almıştım stoğum da bitti bitiyor. şu anda türkiyede sanırım tanesi bin lira filan olmuş
makyaj yapmadığım için (özel gün vs. hariç) benim için en büyük masraf güneş kremi ve nemlendirici. hyanüronik asitli olunca ikisi bir arada oluyor

Yemekteki gibi bir mantık var bu sağlıklı kozmetik işinde. Bir ürün ne kadar b.k gibiyse o kadar sağlıklı Bu sürünce yoğurt gibi olanlar var ya onların çoğu zararsız, bebek gibi süper olanlar ise endocrin bozan bir sürü zararlı maddeye sahip Güneş kremi hassasiyetim yeni yüklendi ve henüz deneyip beğendiğim zararsız bir ürün olmadı, olursa yazarım. Daha az kullandığım ürünlerde bu kadar dikkat etmiyorum ama bir çok endocrin sorunu yaşadığım için en azından düzenli olarak tazeleye tazeleye sürülen ürünlerde dikkat edeyim dedik ama henüz başarıya ulaşamadım

ulaşırsan güncellemeni alırız.

mesele şu ki benim alçı gibi oluyor ve kalıyor
yani 1 saat de beklesem bir yararı olmuyor.

belki güneş kreminin üstüne makyaj ürünü yapanlar bir şekilde yediriyordur ? onu da bilmiyorum ben cilt makyajı hiç yapmadım. özel birkaç günde kryolan'la yapıldı bana o zaman da altta güneş kremi yoktu.

benim için sıkıntı bu, sulu formda olmayan birşey benim cilde işlemiyor.

Güneş kremi cildi koruyor ama pek çok zararlı madde de içeriyor şimdiye kadar kullandığım en sağlıklı güneş kremi BADGER markasının güneş kremidir. Çok iyi içeriği var güzel koruyor yapısı çok kalın ama bebekler bile kullanabilir. Doğal bir marka zaten bebek ürünleri satıyor yapısı çok yağlı ama

Bu yüzün şişmesi botoks değil de çizgileri dolguyla doldurduklarından olmuyor muydu ya? 3-4 senedir botoks yaptırıyorum henüz şişmedi yüzüm ama tırstım bi
Vanilya kokusu baskın bir parfüm öneriniz olur mu acaba
Burberry’nin yeni parfümü Goddess, tüm notalarında vanilya var buram buram.

Badger ürünleri mineral güneş kremi olduğu için içerik temiz ama maalesef kullanımı da hiç o zararlı olanlar kadar güzel değil Yine de temiz içeriğe geçmek istediğim için bu sene de listede en üstte olanların en uygun fiyatlısı ile devam edeceğim.

Goddessın testerını sıktım geçende vanilyalı koku sevmem ama valla beğendim içim bir hoş oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…