- 17 Temmuz 2021
- 7.141
- 23.293
- 298
- Konu Sahibi Aykadarguzel
12bin tl diyor fiyatinaVanilya bilmiyorum ama en son aldığım valaya diye bir parfüm. Keskin ve çok hoş bir kokusu var![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
12bin tl diyor fiyatinaVanilya bilmiyorum ama en son aldığım valaya diye bir parfüm. Keskin ve çok hoş bir kokusu var![]()
Es ailesiyle gorusmemek jsdjsj2 ay sonra da düğünüm var cildimi parlatacak bir şeyler de önerebilirseniz
Skinceuticals ve dermalogica bandı ürünler gerçek bir bataktır, verdiği vaadi yerine getiren ürünler bunlarCanım kardeşlerim yapmayın etmeyin burası konu sahibesini tutma topiği azmettirme değil
Murad kullanıyorum zaten , Muradın fiyatları da aldı başı gitti tek şise seruma 80 kayme verdim geçende... parca başına max 100euro sınırı koydum kendime, bu markaya başlarsam duramam koparım giderim![]()
Yaaaa konumu şaşırtma rolümü çalmaEs ailesiyle gorusmemek jsdjsjdiyip konuyu nasil da baska boyuta cekiyorum ama sjdhsjdn
![]()
Sevgili kızlar , benim bir zaafım var ve asla bunu aşamıyorum , kozmetik delisiyim resmen bütün paramı kozmetiğe döküyorum ve malesef hep pahalı şeyleri alıyorum. Her ay yeni bişey istiyorum dayanamayıp alıyorum bu ay 12bin tllik ürün almışım ve toplasan 5-6 ürün eder. İhtiyacım da yok ama bahsettiğim ürünler mesela doğal gül yağı , dior , nars shiseido kryolan markalarının ürünleri. Bütün param buraya gidiyor. Nolur biraz akıl verin![]()
AyyyEs ailesiyle gorusmemek jsdjsjdiyip konuyu nasil da baska boyuta cekiyorum ama sjdhsjdn
![]()
Senin önerilerin var mıdırrr canım söylediğim konular içinYaaaa konumu şaşırtma rolümü çalma![]()
Cunku ben yillardir gorusuyorum yuzumde parlaklik namina birsey kalmadi saclarim bile kuru skfjskdk
yeni nesil ayrımı neye göre oluyor onu bilmiyorum ama epeydir olan bir ürün.İlgimi çekince alırım belki diye bi baktım da içerik uygulamasından, 20 üstünden 0 almış. Ürün değil de zararlı içerik olarak. Yeni nesil bir krem değil sanırım.
Yemekteki gibi bir mantık var bu sağlıklı kozmetik işinde. Bir ürün ne kadar b.k gibiyse o kadar sağlıklıyeni nesil ayrımı neye göre oluyor onu bilmiyorum ama epeydir olan bir ürün.
ben maalesef form olarak watery olmadığı sürece yüzüme alçı çekmiş gibi oluyorum bu formda temiz ürün varsa onu da deneyebilirm tabi
bu marka (konuyu bilmeyenler için isntree) bir de yine kore markası cosryx vardı elimde bunlar bitti gibi. Yine kore purito bir tane kaldı, onu kullancam gibi --bunu hiç kullanmadım açmadım daha, en kötü evde kullanırım diye aldım denemek için.
yurtdışından almıştım stoğum da bitti bitiyor. şu anda türkiyede sanırım tanesi bin lira filan olmuş
makyaj yapmadığım için (özel gün vs. hariç) benim için en büyük masraf güneş kremi ve nemlendirici. hyanüronik asitli olunca ikisi bir arada oluyor![]()
ulaşırsan güncellemeni alırız.Yemekteki gibi bir mantık var bu sağlıklı kozmetik işinde. Bir ürün ne kadar b.k gibiyse o kadar sağlıklıBu sürünce yoğurt gibi olanlar var ya onların çoğu zararsız, bebek gibi süper olanlar ise endocrin bozan bir sürü zararlı maddeye sahip
Güneş kremi hassasiyetim yeni yüklendi ve henüz deneyip beğendiğim zararsız bir ürün olmadı, olursa yazarım. Daha az kullandığım ürünlerde bu kadar dikkat etmiyorum ama bir çok endocrin sorunu yaşadığım için en azından düzenli olarak tazeleye tazeleye sürülen ürünlerde dikkat edeyim dedik ama henüz başarıya ulaşamadım
![]()
Hangi konulardıSenin önerilerin var mıdırrr canım söylediğim konular için![]()
Güneş kremi cildi koruyor ama pek çok zararlı madde de içeriyor şimdiye kadar kullandığım en sağlıklı güneş kremi BADGER markasının güneş kremidir. Çok iyi içeriği var güzel koruyor yapısı çok kalın ama bebekler bile kullanabilir. Doğal bir marka zaten bebek ürünleri satıyorYemekteki gibi bir mantık var bu sağlıklı kozmetik işinde. Bir ürün ne kadar b.k gibiyse o kadar sağlıklıBu sürünce yoğurt gibi olanlar var ya onların çoğu zararsız, bebek gibi süper olanlar ise endocrin bozan bir sürü zararlı maddeye sahip
Güneş kremi hassasiyetim yeni yüklendi ve henüz deneyip beğendiğim zararsız bir ürün olmadı, olursa yazarım. Daha az kullandığım ürünlerde bu kadar dikkat etmiyorum ama bir çok endocrin sorunu yaşadığım için en azından düzenli olarak tazeleye tazeleye sürülen ürünlerde dikkat edeyim dedik ama henüz başarıya ulaşamadım
![]()
Bu yüzün şişmesi botoks değil de çizgileri dolguyla doldurduklarından olmuyor muydu ya? 3-4 senedir botoks yaptırıyorum henüz şişmedi yüzüm ama tırstım biKatılıyorum, TVye çıkanlara bakıyorum yüzleri gözleri şiş, dudakları araba tekeri gibi, bunlar kendilerini görmüyorlar mı, bunları yapan doktorların gözü yok mu diyorum bazenİsim vermek istemiyorum ama megastar beyefendiyi görmüştüm bir kez sosyal medyada yüzü gözü şişip akvaryum balığına dönmüştü
![]()
Burberry’nin yeni parfümü Goddess, tüm notalarında vanilya var buram buram.Vanilya kokusu baskın bir parfüm öneriniz olur mu acaba![]()
Badger ürünleri mineral güneş kremi olduğu için içerik temiz ama maalesef kullanımı da hiç o zararlı olanlar kadar güzel değilGüneş kremi cildi koruyor ama pek çok zararlı madde de içeriyor şimdiye kadar kullandığım en sağlıklı güneş kremi BADGER markasının güneş kremidir. Çok iyi içeriği var güzel koruyor yapısı çok kalın ama bebekler bile kullanabilir. Doğal bir marka zaten bebek ürünleri satıyoryapısı çok yağlı ama
Bu yüzün şişmesi botoks değil de çizgileri dolguyla doldurduklarından olmuyor muydu ya? 3-4 senedir botoks yaptırıyorum henüz şişmedi yüzüm ama tırstım bi
Burberry’nin yeni parfümü Goddess, tüm notalarında vanilya var buram buram.