• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lüks kozmetik takıntısı

Ya benim dr öyle tatlı anlatıyor ki zehir değil sanki bal dersin :D benim de gittikçe aklıma yatıyor. Botoksun yerine koyabşleceğimşz başka bir işlem yok diyor mesela kırışıklık için. Vücuttan atılmıyor sanıyordum ben atılıyormuş zamanla. Sürekli yaptırmak zorunda değilsin istemezsen yaptırmadan önceki haline geri döner bölge dedi

Bebişim cildin genç, zaten kötü değil diyorsun. Yaptır lazer cildine yeni hücre üretmeye fırsat ver. Doktor tabi ki övecek, kolay para çünkü yapacak bir iğne parayı kapacak, etkisi geçince yeniden kapısına gidiceksin çünkü , sürekli yaptırmak zorunda kalacaksın. Sen görüyor musun etrafında öyle şahane görünen botokslu birini, görüyorsundur ünlüleri TVde yüzleri gözleri şiş, alınları parlak duruyor. Sen bilirsin yine de tabi yaptır bak istiyorsan nasıl sa bir zaman sonra akıp gidiyor.

Botoksu ben de hiç beğenmiyorum
Sanki insanların yüzü şişiyor herkeste aynı ifade oluyor gibi

Erkekleri saymıyorum bile çok kötü görünüyorlar botoks yaptırınca

Kırışıklıkları sevmek gerekiyor tabi yavaş yavaş olanları
Güzel kaliteli cilt bakım ürünleri
Sağlıklı beslenme, spor ,stresten uzak yaşam

Böyle de yaşlanılır ama en azından güzel yaşlanılır🙈

Katılıyorum, TVye çıkanlara bakıyorum yüzleri gözleri şiş, dudakları araba tekeri gibi, bunlar kendilerini görmüyorlar mı, bunları yapan doktorların gözü yok mu diyorum bazen :bicak: İsim vermek istemiyorum ama megastar beyefendiyi görmüştüm bir kez sosyal medyada yüzü gözü şişip akvaryum balığına dönmüştü:110:

Sadece alın bölgesi kötü durmuyor aslında. Aksine Dr um erkek , kendlne de yapıyor ve şişlik vs yok . Doğal görünüyor. Bbl lazer, altın iğne somon dna vs bir sürü işlem de yapıyor ama botoksun yeri ayrı diyor adam :D kırışıklığı onun gibi gidermiyormuş hiçbiri
Bizim de bir arkadaşımız var botoks doktoru
Ne kendine ne eşine gram uygulamıyor
Eşi de 50 küsür yaşlarında ve kimyager

Çocuklarına güneş kremi bile sürmüyorlar
Yüzüme süreceğim her şeyin geçici olduğunu cildi içeriden beslemem gerektiğini söyler hep

Tabi her doktor farklı fikir belirtiyor
Sizi mutlu ediyor ve güzel olduğuna inanıyorsunuz yaptırın tabiki
İnsan nasıl mutlu oluyorsa onu yapmalı ben o fikirdeyim

Ben de meme protezi yaptırdım
Çoğu kişi de onu yapay ya da zehir olarak bulabilir ama ben mutluyum🙈

Katılıyorum, TVye çıkanlara bakıyorum yüzleri gözleri şiş, dudakları araba tekeri gibi, bunlar kendilerini görmüyorlar mı, bunları yapan doktorların gözü yok mu diyorum bazen :bicak: İsim vermek istemiyorum ama megastar beyefendiyi görmüştüm bir kez sosyal medyada yüzü gözü şişip akvaryum balığına dönmüştü:110:
Ay o dişlerini de mi yaptırmış nee
Genç gösteriyor diye herkes at gibi diş yaptırıyor

Seneler önce bir yerde okumuştum almadan önce birkaç gün o ürünü sepette bekletmek. Gerçekten işe yarıyor. Mesela atıyorum bir bluz beğendim hemen almıyorum sepette günlerce kalıyor ben girip çıkıp bakıyorum sonra ilginç bir şekilde o ğrüne ilgim azalıyor ve almıyorum. Aşırı beğendiysem ilgim hiç kaçmıyorsa alıyorum. Bu yöntem benim baya işime yaradı

Ay o dişlerini de mi yaptırmış nee
Genç gösteriyor diye herkes at gibi diş yaptırıyor
At gibi :KK70: :KK70:
Cidden çok kötü duruyor.
Botoks işi çok sıkıntılı ya gerçekten işinin ehli olmalı yapan kişi.
Bir yakınım yaptırmış, kıza bir şey söylüyorum, kızıyor mu onaylıyor mu şaşırıyor mu asla belli olmuyor ifadesinden. Kaşlarının ortasına mı yaptırmış, yoksa alnına yaptırmış da kaş ortası mı çökmüş asla anlayamadım ama mimik yapmaya çalıştığında alnının ortasında kocaman bir ters U oluşuyordu.

Valla bacım benimki hiç bi şekilde bitmiyor. Kozmetik aşkından deliriyorum resmen

Ben de böyleydim eskiden.
36 yaşımdayım artık o kadar hevesim yok ama alırsam yine o dediğin markalardan alırım. Ucuz alınca asla mutlu olmuyorum. İstediği kadar iyisi olsun yok alamıyorum.
Şöyle yapmıştım o zamanlar.
Maaşım 10x ise 2x kadarı Ile alışveriş yapıyordum. Limitim dolunca önümüzdeki ay bir daha alabileceğim nasılsa diye kendimi dizginliyordum :)

Ya da bir dişi kedi kısırlaştırma. Hem dişi kedi için hem de doğması muhtemel kedilerin zebil olmaması için. Yaz günü suyu atarlar, çöpün yanına yoğurt kabında kuru mama koyarsın atarlar. Yuva falan zaten hak getire. En azından yaşadıkları bu "hayatın" biraz düzelmesine katkınız olur.
Ay yok artık sokak hayvanına bakmak bizim değil belediyenin sorumluluğu o kadar vergiyi zaten bunu yapsınlar diye veriyoruz yok fakire ver yok sokak hayvanına bak. Alıp götürünce ya da çağırınca kısırlaştırma yapılıyor zaten. Mama ver vs neyse de al kısırlaştır oldu olacak kendine hiç harcamasın. Parayı bir yerde harcama için kazanıyoruz ya.

kozmetik bilginize hayran kaldım Genosys ve Ph Formula kullanıyorum, göz kremi ve c vitamini önerilerinize açığım :)Kheils avokadolu göz kremini beğenmedim,
Gözaltı kapatıcısı önerisi de alabilirim şu an Kryolan kullanıyorum
Göz kremi the inkey list kafeinli beauty of joseon retinal göz kremi mary and may tranexamic glutatyon heimish rose eye patch bunlar mükemmel asla milla yapmaz c vitamini de vichy ve la roche. Kesinlikle parasını hak ediyorlar. Ben retinol aşığıyım ama 1 senedir kullanamıyorum bebek düşüncem yüzünden

Göz kremi the inkey list kafeinli beauty of joseon retinal göz kremi mary and may tranexamic glutatyon heimish rose eye patch bunlar mükemmel asla milla yapmaz c vitamini de vichy ve la roche. Kesinlikle parasını hak ediyorlar. Ben retinol aşığıyım ama 1 senedir kullanamıyorum bebek düşüncem yüzünden
bunların satıcı firmaları hangileri Trendyol’da da var ancak sahte ürün mü onu düşünüyorum

Bu arada bende çukurlu bir su çiçeği izi var çok derin bir çukur değil. Bunu kapatabilecek bir kozmetik ürünü var mıdır acaba :( dermatoloğa gideceğim umarım bir çaresi vardır bunun. Kaşımın orada çıktı çok görünür bir yerde :(

Ph ve genosysde de var hiç deneyimleme şansına sahip oldunuz mu?
Bende morluk var onu geçirecek krem arıyorum
Genosy hiç duymadım göz altına altın iğne mezo gençlik aşısı yaptırabilirsin. Erborian cc göz kremi muhteşem. Flora diye bir marka vardı hatırlamıyorum onu öven çoktu. Uygun fiyatlı dermoskin göz kremi de iyi. Cyrene mesela türk markası ve her ürününü çok sevdim. Öyle maruderm rimu vs gibi fason üretim değil. Asla ışık dolgusu vs yaptırma

Bu botoks konusu da bence tartışılır ya bi arkadaşım 25 yaşından beri yaptırıyor muhteşem duruyor göz kapakları ama ben diş sıktığım için yaptırdım çeneme masetter bemim yanaklarım sarktı yaştan da olabillir bilmiyorum yanaklarım çöktü o ucubemsi duranlar hep dolgu ya da yüz germe bence. Erken yaşta yapılırsa daha iyi diyen var. Ben 4 kere yaptırdığım için olabilir tabii. Bir daha yaptırmam. Ama yaptıranlara bakıyorum çok güzel duruyor. Tvde instada gördüğümüz insanlar gibi değil

Konu amacını aşmış 😄
Ortamdan istifade kirpikleri ince bir hat halinde ayıran, pek hacim vermeyen maskaraya ihtiyacım var. Paylaşan olursa sevinirim. Mümkünse kahverengi.

Hangisi daha komik Stemina Stemina .
Konunun amacını aşmış olması mı?
Hacim vermeyen maskara mı?
Kahverengi olması mı? 😁
Dökülün lütfen.
Konu sahibine tavsiye vermek için girmiştim sonra ben dahil herkes soru sorar olduk konu yardımlaşma postuna döndü ondan güldüm 😆 alındıysan kusura bakma emojiyi geri alıyorum

Back
X