Sorma birazdan ruhani hayata geçerim, saol böbişimOff en büyük dava mıı? Bu ne iltifatın doruk noktası mıı? Bu adam kelimelerle dans ediyor yav. İyiki doğdun bu arada :)
Doğum günün kutlu olsun aşkı, ilgiyi dibine kadar hak eden kadınDoğum günüsüm başladı da muhabbete yetişemedim, görüntülü konuşamadık bidaha malum
Yia sevde pasta almıs bana birazdan onu yicez, resmen kızlar gecesi oldu
Ayrıcası kalın puntoyla yazayım bele 'benım en büyük davam sensin lovem' dedi banabenim asıl doğum günüm senin davanı gördüğüm gündü dediğğğğ
Bulamadım, link varmiİnstagram da honnec iç giyim diye bi sayfa var ama çok iddali çamaşırlar var haberin olsun
Yanıyorsun Avukat amcaaaDoğum günüsüm başladı da muhabbete yetişemedim, görüntülü konuşamadık bidaha malum
Yia sevde pasta almıs bana birazdan onu yicez, resmen kızlar gecesi oldu
Ayrıcası kalın puntoyla yazayım bele 'benım en büyük davam sensin lovem' dedi banabenim asıl doğum günüm senin davanı gördüğüm gündü dediğğğğ
Honnec diye yazarsan çıkar zaten cnm direkBulamadım, link varmi
Sevde seni o yüzden mi çağırmış
direk yazınca çıkmıyor honnecloth diye bişey var o da iç giyim değilHonnec diye yazarsan çıkar zaten cnm direk
Kaç türlü denedim çıkmıyorHonnec diye yazarsan çıkar zaten cnm direk
Honnec diye yazarsan çıkar zaten cnm direk
Doğum günün kutlu olsun aşkı, ilgiyi dibine kadar hak eden kadın
Çocukların senin gibi bi anneye sahip olduğu için çok şanslı...
Umarım avkat bey kıymetini çook iyi bilir
Evet o yüzden cagırmıs yalnız kalmayayım dıye pasta da almıs hedıye de almısSevde seni o yüzden mi çağırmışiyi ki doğdun iyi ki varsın yeni yaşın sana bol bol huzur ,mutluluk sağlık, sevgi getirsin inşallah,aldığın ve alacağın hiçbir karardan pişman olmayasın dilerim yüzün hep güler
Ya senin bildiğin şöyle iç gıdıklayıcı şeyler satan bir site vs. var mı can? Pazar gününe lazımmSorma birazdan ruhani hayata geçerim, saol böbişim
Canım resim attim ordan bakKaç türlü denedim çıkmıyor
Ne kadar gıdıklamak istediğini söyle sana nerden temin edeceğini söyleyeyimYa senin bildiğin şöyle iç gıdıklayıcı şeyler satan bir site vs. var mı can? Pazar gününe lazımm
Bebeğim doğum günün kutlu olsun herzaman mutlu ol allah gönlüne göre versinYanıyorsun Avukat amcaaa
Bebeğim doğum günün kutlu olsun herzaman mutlu ol allah gönlüne göre versin
Gıdıklamak değil gıdıklanmak istiyorum oradan anlaNe kadar gıdıklamak istediğini söyle sana nerden temin edeceğini söyleyeyim
Cnm resim attım ordan bak çok fena ürünler varYa senin bildiğin şöyle iç gıdıklayıcı şeyler satan bir site vs. var mı can? Pazar gününe lazımm
Sgdkshssjsksk pazara derken bu pazara kadar kargo yapabılcek bı sıte varsa bize de söyle betamamdır
Gıdıklamak değil gıdıklanmak istiyorum oradan anla
Böbişler attığım resim sizde görünüyor mu bende görünmüyorSgdkshssjsksk pazara derken bu pazara kadar kargo yapabılcek bı sıte varsa bize de söyle be
Evet ınsta adresiBöbişler attığım resim sizde görünüyor mu bende görünmüyor