Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sgdkshssjsksk pazara derken bu pazara kadar kargo yapabılcek bı sıte varsa bize de söyle be
Haftaya yazmamışım flsdfklds anca geliyor kıyafet siteleri. son mesajda da tamamdır yazmışım sana durup dururken dskadskd kafam kaydı yine konu buralara gelince :KK70:
Cnm resim attım ordan bak çok fena ürünler var
Baya fenalar varmış yaa bekar olarak bunları saklaması da zor anamlar görürse ne diyecem kendi kendime fantezi yapıyorum mu :KK70: Şaka bir yana, sağol. bunlar sağlammış ben bir değerlendireyim

Haftaya yazmamışım flsdfklds anca geliyor kıyafet siteleri. son mesajda da tamamdır yazmışım sana durup dururken dskadskd kafam kaydı yine konu buralara gelince :KK70:

Baya fenalar varmış yaa bekar olarak bunları saklaması da zor anamlar görürse ne diyecem kendi kendime fantezi yapıyorum mu :KK70: Şaka bir yana, sağol. bunlar sağlammış ben bir değerlendireyim
Benimki ne anlıyorsunuz bu iplilerden diyor 😂😂

Ha o zaman iş değişir ne tarz arıyorsun? Gecelik, kostüm, takım, vücut corabı?

Eklentiler

• Screenshot_20210306-013352.jpg
    Screenshot_20210306-013352.jpg
    97 KB · Görüntüleme: 54
Mükemmel bir görüntü veriyorlar bence öyle diyordur ama ayrı bir iştah açıyolar. :) Hem bizi de havaya sokuyorlar. Ben onlarla fotoğraf çektiriyorum kendimi, tavsiye edilir :KK66:
Resim çekmedim ama sen öyle diyince aynadan şöylebi baktım hakkaten seksi görünüyor kendimden tahrik olacam🤫 senin yüzünden yaa😍

Hepsinden olur aklından ne geçiyorsa yaz dök, hem herkes faydalanmış olur. Ama kostüm olmasa da olur ona daha var :KK70:
Merry see ye bak gugıl amcadan kostüm fantazik hersey var
Ha ben günlük seksi olmak istiyorum dersen penti, victoria secret, oysho tek geçerim :dondurma:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X