Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaaa doğum günün kutlu olsun lovecan ne tatlı bir sürpriz olmuş avukatı düşünemedim şimdi, neler planlıyor kimbilir bu adam kelimeleri çok iyi kulanıyor helâl evlatlarınla sevdiklerinle nice mutlu sağlıklı huzurlu yıllar gecirmeni dilerim canım

Sosyalcim teşekkür ederim, inşallah güzel günler görürüz hep birlikte, ahmet efendi çok yaman cıktı, bende canım'dan öteye hiçbir şey diyemiyorum adama ya şu dilim açılamadı

Kimlerr kimlerr doğmuşş bugünnn Demek sen balık burcusun tahmin etmem gerektiii Aşk kadını bebeğii iyiki doğdun evlatlarınla sevdiklerinle ve Aşkitoşunla mutluluklar dilerim.
Avkatt beyin süpriiiizzini çook merak etmekteyim

Ama ben konu içinde balık kadını aslan erkegı uyumunu sormustum kız neyını tahmın edecen daha yiaa teşekkür ederim anne olarak 2.dogum gunum ve cocuklarımdan ayrı kutladıgım da ılk dogum gunum hafif bir burukluk varavkat Ankara'da yarın gelecek ama ben muhtemelen göremem cunku onun da yarın aksama cocukları yanında, gorus gunu pazartesı galibası

Love kuşu ben kaçırmışım demek orayı dolu dizgin bir aşk sizi bekliyor senın bu romantika dokunuşlarınla aslan erkeğiini aynı şuandaki gibi cezbetmeye devam edeceksin.ilerleyen zamanlar çok heyecanlı olacak aman geç olsun da güç olmasın

Bana da bi burc yorumcusu lazımdı, ohh gönder gelsın

Cevap atana kadar kapatmıstım kı zaten ahdskshsh ayagımı da yatagın kenarına carptım kosarken sogumasın dıye yemın ederım cıfte felaket sallayacakların ıns ayagımın acımasını unutturur yehhhuuu
Kapat hadi sallayalım beraber

Ay üfff kıyamamm serçe parmaksa birde yok böyle bir acıı çok çarpmışlığım vardır sakariyeyimde az ay bende heyecan yaptım şimdii çok güzel şeyler sallamam gerek

Ay üfff kıyamamm serçe parmaksa birde yok böyle bir acıı çok çarpmışlığım vardır sakariyeyimde az ay bende heyecan yaptım şimdii çok güzel şeyler sallamam gerek
Şimdi ben ılıkken kapadım yıne de görcek miyiz hojam ahdskshsjs

Eklentiler

• IMG_20210306_043315.jpg
    99,3 KB · Görüntüleme: 75
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…