Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Vay anam ne koku ne dudaklar oooof off daha minicik bir buse aldı zavallı gerçek potansiyele ulaşsa emekliliğini isteyip eve kilitleyecek seni demedi deme

Sevde de bir şey yaşadınız sandı tabi, ah komediye bak

Geri vermem abini bana lazım sen bunca zaman kullanmışsın deseydin

Örtmenim örtmenimbeni de alıntılamışsınız ama kağıdımı boş bırakmışsınız niye ki

Ya sen çok tatlısın herkese bi yardımcı olayım falan ıyiki varsın cinsellik konularında senin öyle yazılarını okudum dedim işte bu bizim kabilenin Abla Reisi

Hatırlıyorsan sayfa sayısı ver
Baştannalmak lazım bence tatil hazırlığı oradaydı
Ya biraz ani olacak ama şöyle güzel çamaşırlar satan bir site bileniniz var mı ya
Ben trendyoldan alıyorum
Örtmenim örtmenimbeni de alıntılamışsınız ama kağıdımı boş bırakmışsınız niye ki
Sen ifşa deşifre kısımlarına dahilsin
Ya sen çok tatlısın herkese bi yardımcı olayım falan ıyiki varsın cinsellik konularında senin öyle yazılarını okudum dedim işte bu bizim kabilenin Abla Reisi
Çok incesin teşekkür ederim. Utandım

Sen ifşa deşifre kısımlarına dahilsin
He tamam o zamanbirde yaşım ve deneyimsiz olduğum içün merak ettiğim birşey var ,cinsellik konusunda kadınlar neden bu kadar bilgisiz beni yanlış anlamanızı istemem ama kadınlar buraya ne yapmam lazım diye sorunca,soru soranları okudukça diyorum ki bu kadar zor mu ki yaa diyorum(linç edebilirsiniz ama banlanmak istemiyorum)

Ben yıllarca o yüzden sormak yerine hep internetten ögrendiklerimle idare ettim

Tabii ki de bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp derler. Ama yine de merak ettim bu sorunu .

Doğum günüsüm başladı da muhabbete yetişemedim, görüntülü konuşamadık bidaha malum
Yia sevde pasta almıs bana birazdan onu yicez, resmen kızlar gecesi oldu
Ayrıcası kalın puntoyla yazayım bele 'benım en büyük davam sensin lovem' dedi bana benim asıl doğum günüm senin davanı gördüğüm gündü dediğğğğ

Yiiaa doğum günün müü???

Off en büyük dava mıı? Bu ne iltifatın doruk noktası mıı? Bu adam kelimelerle dans ediyor yav. İyiki doğdun bu arada :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…