- 9 Şubat 2010
- 17.839
- 39.784
Vay anam ne koku ne dudaklar oooof offAvkatcımın dava 2.durusmaya ertelendıgı ıcın cok moralı bozuktu, gıdecegımı soylememıstım, sevde soyleme onlar orda bız burda goruntulu konusuruz dedı, o kocasını aradı napıyosun dıye Ankara'da arkadaslarına gıtmıs o,onlar kapadılar, musaıt mısın çok özledim seni yazmıs, aradım dırekt goruntulu, bastan nerde oldugumu anlayamadı, actıgı gıbı 'suan moralımı bı kokun bı dudakların duzeltebılır love' m, lanet bi davaydı, hıc almayacaktım dedısevdenın bı donusu var, ben zaten yemın ederım kafamı bacaklarımın arasına gomsem o an kı utancımı bastıramaz, sevdelerdeyım dıyemeden atladı ordan, abi, love bende tesekkurler hoscakal oh may gatlık bır gunun daha sonuna geldık, suan sırıtıyorum sevde karsımda 'abimi geri alabılır mıyım love' diyo ahdksdhsksh
Örtmenim örtmenimNe kadar yansan benim kadar yanamazsın seks gurusuna çıkmak üzere adımkocam duysa topuğuma sıkacak.
Hiç sorun değil herkes elinden gelen gönül hoşluğunu yapacak varsın pişti olsun
Yaşın verdiği birikim sadece başka bir marifetim yok.
Ben bir deşifre olursam adam boşar beni, ben de kapısında yatarım "ne olur affet tek amacım insanlara faydalı olmaktı, vallahi özel hayatın ifşası değildi" diye.
Abartmayın arkadaşlar, tatlı tatlı fikir alış verişi yapıyoruz burada hepsi bu. Şimdi dersten çıktım zombi modundayım
Ya sen çok tatlısın herkese bi yardımcı olayım falan ıyiki varsın cinsellik konularında senin öyle yazılarını okudum dedim işte bu bizim kabilenin Abla ReisiNe kadar yansan benim kadar yanamazsın seks gurusuna çıkmak üzere adımkocam duysa topuğuma sıkacak.
Hiç sorun değil herkes elinden gelen gönül hoşluğunu yapacak varsın pişti olsun
Yaşın verdiği birikim sadece başka bir marifetim yok.
Ben bir deşifre olursam adam boşar beni, ben de kapısında yatarım "ne olur affet tek amacım insanlara faydalı olmaktı, vallahi özel hayatın ifşası değildi" diye.
Abartmayın arkadaşlar, tatlı tatlı fikir alış verişi yapıyoruz burada hepsi bu. Şimdi dersten çıktım zombi modundayım
Abla sen çok yanlış gelmişsin asayiş şube üst kattaHatırlıyorsan sayfa sayısı ver
İddialı olmalı zatenİnstagram da honnec iç giyim diye bi sayfa var ama çok iddali çamaşırlar var haberin olsun
Kendim için istememiştimAbla sen çok yanlış gelmişsin asayiş şube üst katta
Hmm, bakacağım teşekkür ederim :)Bralettr’den bodysuit alıyorum çok memnunum aşırı kaliteli
Yani... ???
Baştannalmak lazım bence tatil hazırlığı oradaydıHatırlıyorsan sayfa sayısı ver
Ben trendyoldan alıyorumYa biraz ani olacak ama şöyle güzel çamaşırlar satan bir site bileniniz var mı ya
Sen ifşa deşifre kısımlarına dahilsinÖrtmenim örtmenimbeni de alıntılamışsınız ama kağıdımı boş bırakmışsınız niye ki
Çok incesin teşekkür ederim. UtandımYa sen çok tatlısın herkese bi yardımcı olayım falan ıyiki varsın cinsellik konularında senin öyle yazılarını okudum dedim işte bu bizim kabilenin Abla Reisi
Trendyolda var mı ya güzel? Ama iddialı çamaşırlardan bahsediyorumBaştannalmak lazım bence tatil hazırlığı oradaydı
Ben trendyoldan alıyorum
Sen ifşa deşifre kısımlarına dahilsin
Çok incesin teşekkür ederim. Utandım
He tamam o zamanSen ifşa deşifre kısımlarına dahilsin
Yok yok dışarıda görsek tanımayız rahat ol sen.Ulan yanarsam sizin kk ya yazmaktan yancam zaten
Ben yıllarca o yüzden sormak yerine hep internetten ögrendiklerimle idare ettimHe tamam o zamanbirde yaşım ve deneyimsiz olduğum içün merak ettiğim birşey var ,cinsellik konusunda kadınlar neden bu kadar bilgisiz beni yanlış anlamanızı istemem ama kadınlar buraya ne yapmam lazım diye sorunca,soru soranları okudukça diyorum ki bu kadar zor mu ki yaa diyorum(linç edebilirsiniz ama banlanmak istemiyorum )
Tabii ki de bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp derler. Ama yine de merak ettim bu sorunu .He tamam o zamanbirde yaşım ve deneyimsiz olduğum içün merak ettiğim birşey var ,cinsellik konusunda kadınlar neden bu kadar bilgisiz beni yanlış anlamanızı istemem ama kadınlar buraya ne yapmam lazım diye sorunca,soru soranları okudukça diyorum ki bu kadar zor mu ki yaa diyorum(linç edebilirsiniz ama banlanmak istemiyorum )
Oysho'dan alıyorum. Benim tarzıma çok uyuyor. Ne çok fantazik ne çok basit.Ya biraz ani olacak ama şöyle güzel çamaşırlar satan bir site bileniniz var mı ya
orta karar iyidir. göz atacağım, teşekkürler :)Oysho'dan alıyorum. Benim tarzıma çok uyuyor. Ne çok fantazik ne çok basit.
Yiiaa doğum günün müü???Doğum günüsüm başladı da muhabbete yetişemedim, görüntülü konuşamadık bidaha malum
Yia sevde pasta almıs bana birazdan onu yicez, resmen kızlar gecesi oldu
Ayrıcası kalın puntoyla yazayım bele 'benım en büyük davam sensin lovem' dedi banabenim asıl doğum günüm senin davanı gördüğüm gündü dediğğğğ
Off en büyük dava mıı? Bu ne iltifatın doruk noktası mıı? Bu adam kelimelerle dans ediyor yav. İyiki doğdun bu arada :)Doğum günüsüm başladı da muhabbete yetişemedim, görüntülü konuşamadık bidaha malum
Yia sevde pasta almıs bana birazdan onu yicez, resmen kızlar gecesi oldu
Ayrıcası kalın puntoyla yazayım bele 'benım en büyük davam sensin lovem' dedi banabenim asıl doğum günüm senin davanı gördüğüm gündü dediğğğğ
EvetYiiaa doğum günün müü???