bana da atarmısın
bende aslında meyveli sarap severim
şirinceden almıştık ahh ahh
Alcam alcam, bidaha hedıye dusunmem du bakayım bana ne hedıye gelecek ona gore bı secım yaparım ahdlsshskjAl al sende ona sürpriz yaparsın
off kavunn en sevdiğim.Kapadokyadan kavun şarabı almıstım, o nedır oyle ya efsane
Uc sene oluyor, cıklatlıyı denemedım ama kavun guzeldı. Klasıgın de hakkını yemek ıstemıyorumoff kavunn en sevdiğim.
bir de çikolatalı
Yazlık soğuktur, ıstacaklar falan, loveın ev boş zaten
Konu iç giyim değil fantazik
Aylardır hatta yıl olacak kendi işimi kendim gördüğüm için fantezi kelimesi bi an çok uzak geldi bana maşallah zemheri de gerçekten burda hepimizin öğretmeni gibi eğit bizi Zemheri ReisKonu iç giyim değil fantazik çarşaf
Zemocan kursiyerlerin hazırAylardır hatta yıl olacak kendi işimi kendim gördüğüm için fantezi kelimesi bi an çok uzak geldi bana maşallah zemheri de gerçekten burda hepimizin öğretmeni gibi eğit bizi Zemheri Reis
Sevişmek love beybisi anlamını unuttuk sevişmenin bira içiyorum içerken anlamını çözmeye calisacam lovecim sende tadını çıkar avukat amca ne alemde yok mu böyle sevgi dolu bir msjZemocan kursiyerlerin hazır
Sevişmek neydi sevişmek emekti
Avkatcımın dava 2.durusmaya ertelendıgı ıcın cok moralı bozuktu, gıdecegımı soylememıstım, sevde soyleme onlar orda bız burda goruntulu konusuruz dedı, o kocasını aradı napıyosun dıye Ankara'da arkadaslarına gıtmıs o,onlar kapadılar, musaıt mısın çok özledim seni yazmıs, aradım dırekt goruntulu, bastan nerde oldugumu anlayamadı, actıgı gıbı 'suan moralımı bı kokun bı dudakların duzeltebılır love' m, lanet bi davaydı, hıc almayacaktım dedıSevişmek love beybisi anlamını unuttuk sevişmenin bira içiyorum içerken anlamını çözmeye calisacam lovecim sende tadını çıkar avukat amca ne alemde yok mu böyle sevgi dolu bir msj
Geçenlerde haftasonu tatili için kaçamak yapacaktınız , nasıl geçti ?Avkatcımın dava 2.durusmaya ertelendıgı ıcın cok moralı bozuktu, gıdecegımı soylememıstım, sevde soyleme onlar orda bız burda goruntulu konusuruz dedı, o kocasını aradı napıyosun dıye Ankara'da arkadaslarına gıtmıs o,onlar kapadılar, musaıt mısın çok özledim seni yazmıs, aradım dırekt goruntulu, bastan nerde oldugumu anlayamadı, actıgı gıbı 'suan moralımı bı kokun bı dudakların duzeltebılır love' m, lanet bi davaydı, hıc almayacaktım dedısevdenın bı donusu var, ben zaten yemın ederım kafamı bacaklarımın arasına gomsem o an kı utancımı bastıramaz, sevdelerdeyım dıyemeden atladı ordan, abi, love bende tesekkurler hoscakal oh may gatlık bır gunun daha sonuna geldık, suan sırıtıyorum sevde karsımda 'abimi geri alabılır mıyım love' diyo ahdksdhsksh
Geçenlerde haftasonu tatili için kaçamak yapacaktınız , nasıl geçti ?
Ne bu böyle ey ruh geldıysen 3 kez tıklat gıbıHatırlıyorsan sayfa sayısı ver
Baştan anlatma diye şeettimidiNe bu böyle ey ruh geldıysen 3 kez tıklat gıbıtabısı hatırlamıyorum
Ne kadar yansan benim kadar yanamazsın seks gurusuna çıkmak üzere adımUlan yanarsam sizin kk ya yazmaktan yancam zaten
Sanırım bir tek benim ifşa olma korkum yok
Hiç sorun değil herkes elinden gelen gönül hoşluğunu yapacak varsın pişti olsunSevdeye dıyorum kı abıne ev hedıyesı sunları alcam, alma alma abım senden once alır sana bi sürpriz cıkmasın dıyo
Yaşın verdiği birikim sadece başka bir marifetim yok.Aylardır hatta yıl olacak kendi işimi kendim gördüğüm için fantezi kelimesi bi an çok uzak geldi bana maşallah zemheri de gerçekten burda hepimizin öğretmeni gibi eğit bizi Zemheri Reis
Ben bir deşifre olursam adam boşar beni, ben de kapısında yatarım "ne olur affet tek amacım insanlara faydalı olmaktı, vallahi özel hayatın ifşası değildi" diye.Zemocan kursiyerlerin hazır
Sevişmek neydi sevişmek emekti
Bralettr’den bodysuit alıyorum çok memnunum aşırı kaliteliYa biraz ani olacak ama şöyle güzel çamaşırlar satan bir site bileniniz var mı ya
İnstagram da honnec iç giyim diye bi sayfa var ama çok iddali çamaşırlar var haberin olsunYa biraz ani olacak ama şöyle güzel çamaşırlar satan bir site bileniniz var mı ya