Öyle tabi. Babamla konuscam bu konuyu o dızgınlıyor bir nebzeÖyle aman anam ölür anam babam ölür ile hayat geçmez. Ben iş değiştirip yurtdışı tayinli bir kuruma geçince Annem, babanın ölüsüne bile yetişemezsin diye tehdit ediyordu. tam taşınma sırasında babam vefat etti. Yarım saat mesafeden yetişemedim hastaneye. Nasip, kader kısmet kimse üzülür diye yaşamamak lazım. Şimdi ben işi kabul etmeyip ay anamın tansiyonu çıkar, babam ölür falan deseydim hem babam ölmüş hem ben işi kaçırmış ve mutsuz olacaktım. Bir halta yaramayacaktı yani. Günün sonunda mutsuzluğun ile sen tek başına yüzleşiyorsun.
Yahu anne işte. Koruma içgüdüsü ile yapıyor onlar da. Kırmamak lazım. Ama kırmayayım derken de hayatı kaçırmak olmaz. Denge mühimÖyle tabi. Babamla konuscam bu konuyu o dızgınlıyor bir nebzebende hergün gelmesını ıstemıyorum, babam da yahu kızı artık bı bırak bırınden bosandı senınle evlendı yeter dedı. Annem yavrımmm guzum annem modundan cıkamadı gecen gun bakıcı kızı darlıyodu kenara cektım. Anne benım evımde calısan ınsanlara karısma rıca edıyorum, o bu ısten para kazanıyor lütfen artık kendı evınle mesgul olur musun 10-1 arası al babamı gez ıhtıyac olursa senı ararım sagol dedım abbow ws durumu atmıs kurt kocayınca kuzunun maskarası olur dıye evlıyken boyle degıldı ne zaman bosanma ısı peydah oldu annem boyle su pandemi bitsin sizi bırakıp umreye gıdecem yıne gorursunuz sız dıyo, babamda tüm masrafların bana aıt en uzun turu al dedı ahdkshshskash
Ay çok iyi yaaÖyle tabi. Babamla konuscam bu konuyu o dızgınlıyor bir nebzebende hergün gelmesını ıstemıyorum, babam da yahu kızı artık bı bırak bırınden bosandı senınle evlendı yeter dedı. Annem yavrımmm guzum annem modundan cıkamadı gecen gun bakıcı kızı darlıyodu kenara cektım. Anne benım evımde calısan ınsanlara karısma rıca edıyorum, o bu ısten para kazanıyor lütfen artık kendı evınle mesgul olur musun 10-1 arası al babamı gez ıhtıyac olursa senı ararım sagol dedım abbow ws durumu atmıs kurt kocayınca kuzunun maskarası olur dıye evlıyken boyle degıldı ne zaman bosanma ısı peydah oldu annem boyle su pandemi bitsin sizi bırakıp umreye gıdecem yıne gorursunuz sız dıyo, babamda tüm masrafların bana aıt en uzun turu al dedı ahdkshshskash
Çata çat cevaplarla dengeledım bak ıkı gundur yok kafam dınlendı beYahu anne işte. Koruma içgüdüsü ile yapıyor onlar da. Kırmamak lazım. Ama kırmayayım derken de hayatı kaçırmak olmaz. Denge mühim
Ay bu gece ex öküz çocuklar seni istiyor diye seni arayabilir. Hazırlıklı ol. O kadar küçük çocuklar 3 gece anneden ayrı kalınca anneyi tutturabilir.Çata çat cevaplarla dengeledım bak ıkı gundur yok kafam dınlendı bebakıcı kız gonulsuz gıdıyordu abla ya sen yoksun ya nasıl olcak falan alıskın, annemden uzak kalacagı ıcınde mutlu gıbı ahdkshsja buruk bi mutluluk
Çok anaçlık da boguyor anacım, babama sevgılım var desem ee hayat senın kızım tabı kı olacak ınsanın her yasta sevgıye ıhtıyacı var tanısalım falann der ama annem neyyy, sen kım yuz mılyor dıye konuya gırer benım kemalım yapmazdıdan cıkar ahdlshsjsjsAy çok iyi yaaAnnende koruma iç güdüsü var gibi sana kıyamıyor da sanki başından talihsiz bir olay geçti o yüzden gözünde daha başka bir yerdesin
Yok sanmam hem bakıcı var hemde yegenı var koca kız bakarlar herhalde.Ay bu gece ex öküz çocuklar seni istiyor diye seni arayabilir. Hazırlıklı ol. O kadar küçük çocuklar 3 gece anneden ayrı kalınca anneyi tutturabilir.
Bence aramazlar seni, serde yiğitlik var. Bir gece bile bakamadı dedirtmez. Bu gece yırtarsın da yarın gece nasıl olur bilememYok sanmam hem bakıcı var hemde yegenı var koca kız bakarlar herhalde.
Yetişkin insansın ya, bi salsa iyi olur. Anlasa keşke boşanmanın eskisi kadar olağan üstü bir şey olmadığınıÇok anaçlık da boguyor anacım, babama sevgılım var desem ee hayat senın kızım tabı kı olacak ınsanın her yasta sevgıye ıhtıyacı var tanısalım falann der ama annem neyyy, sen kım yuz mılyor dıye konuya gırer benım kemalım yapmazdıdan cıkar ahdlshsjsjs
Canı sağolsun Allah'ım eksikliğini göstermesin inşallahÇok anaçlık da boguyor anacım, babama sevgılım var desem ee hayat senın kızım tabı kı olacak ınsanın her yasta sevgıye ıhtıyacı var tanısalım falann der ama annem neyyy, sen kım yuz mılyor dıye konuya gırer benım kemalım yapmazdıdan cıkar ahdlshsjsjs
Bizim başımıza da buna benzer bir durum geldi ablamın evliliğinde. Ama onların ki direkten döndü boşanma olmadı annem de love nın annesi gibi oldu ,ablam diyor neden böyle yapıyor ki annem diyor. Anneme diyoruz ablamın üzerine bu kadar gitme daraltma kızı diyoruz,hemen ağlamaya başlıyor siz anne olunca sizi de görürüm kolay değil falan diyor.Yetişkin insansın ya, bi salsa iyi olur. Anlasa keşke boşanmanın eskisi kadar olağan üstü bir şey olmadığını
Ararsa da artık almasaydın 3gece derım ama cocuklar cok duskun hem bakıcıya hem babalarına, ınsallah alısırlar severler odalarını cunku devamı gelecekBence aramazlar seni, serde yiğitlik var. Bir gece bile bakamadı dedirtmez. Bu gece yırtarsın da yarın gece nasıl olur bilemem
Anlayacak, biraz daha ciddi konusmayı deneyecegımYetişkin insansın ya, bi salsa iyi olur. Anlasa keşke boşanmanın eskisi kadar olağan üstü bir şey olmadığını
Amın, can cıkar huy cıkmazCanı sağolsun Allah'ım eksikliğini göstermesin inşallahama annen bu huyundan vazgeçmeyecek gibi duruyor
Of hıc alakası yok ben 3.kez anneyım ınan boyle dusunmuyorum dusunenmem de zatenBizim başımıza da buna benzer bir durum geldi ablamın evliliğinde. Ama onların ki direkten döndü boşanma olmadı annem de love nın annesi gibi oldu ,ablam diyor neden böyle yapıyor ki annem diyor. Anneme diyoruz ablamın üzerine bu kadar gitme daraltma kızı diyoruz,hemen ağlamaya başlıyor siz anne olunca sizi de görürüm kolay değil falan diyor.
Kuşak farkı gerçekten büyük sorun, onların zamanında boşanmak çok farklıydı şimdi çok farklı, dünya başına yıkılmıyor artık kimsenin, özellikle de çalışan kadının, muhtaç değil çünkü. Tabi ki psikolojik yıpranması var, sevgilinden bile ayrıldığında yıpranıyorsun kaldı ki evlilikte çocuk faktörü de var. Hiç kolay değil ama katlanılamaz, alışılamaz da değil. Eşini kaybeden kadınlar da yalnız kalıyor ve hayatına devam ediyor. En büyük sorun babaların çoğunlukla anneyle beraber çocukları da boşaması, love bu konuda çok şanslı, inşallah hep böyle devam eder.Bizim başımıza da buna benzer bir durum geldi ablamın evliliğinde. Ama onların ki direkten döndü boşanma olmadı annem de love nın annesi gibi oldu ,ablam diyor neden böyle yapıyor ki annem diyor. Anneme diyoruz ablamın üzerine bu kadar gitme daraltma kızı diyoruz,hemen ağlamaya başlıyor siz anne olunca sizi de görürüm kolay değil falan diyor.
Kuşak farkı tatlım, eskiden boşanmak kadın için dünyanın sonu gibiydi.Ararsa da artık almasaydın 3gece derım ama cocuklar cok duskun hem bakıcıya hem babalarına, ınsallah alısırlar severler odalarını cunku devamı gelecek
Anlayacak, biraz daha ciddi konusmayı deneyecegım
Amın, can cıkar huy cıkmaz
Of hıc alakası yok ben 3.kez anneyım ınan boyle dusunmuyorum dusunenmem de zaten
Şu bu diye bahsetmişsin ama fotoğraf yokSımdı soyleyın bakalım su sarabı alcam bıde su kadehler nasıl el yapımıymıs, pasabahcenın onlıne sıtesınden baktım ama klasık kadehler var ben daha ozel bısey dusunmustum, yarın olmadı magazasından bakarım, bulamazsam sunları dusundum yorumlar pilizz
Yok bee, ben panıl yasayacak olsam bosanmazdım ot gıbı yasardım kendıme guvenmesem neden bosanayım. Ee almasaydı ama 3gün kendıne guvenmeyen almasın yada alsın da zorlugunu gorsun, bakıcın var dıyordu sımdı sende de var bakalımKuşak farkı tatlım, eskiden boşanmak kadın için dünyanın sonu gibiydi.
Hayatına sahip çık, geri adım attır annene güveniyorum sana. Onun yaşadığı paniği senin yaşamadığına eminim.
Ex öküz konusundaki tavrını takdir ettim, aynen böyle devam
Tekrar bakar mısın zemocan
Gelmiş fotoğraflar, kadehler mükemmel, şaraptan anlamam maalesefSımdı soyleyın bakalım su sarabı alcam bıde su kadehler nasıl el yapımıymıs, pasabahcenın onlıne sıtesınden baktım ama klasık kadehler var ben daha ozel bısey dusunmustum, yarın olmadı magazasından bakarım, bulamazsam sunları dusundum yorumlar pilizz