- 9 Şubat 2010
- 17.837
- 39.782
Yazlığa ne gerek var gelsin senin evde takılınSımdı kızlar bana bi akıl verın bakalım
Sevdecan aradı benı love, abımle benımkı de gıttı bılıyosun hadi gel bizde kız gecesi yapalım dedı 1gecelıgıne yazlıga kacalım dedı,hem sana danısacagım, akıl alacagım bı sorunum var dedı. Sımdı aksama cocukları bırakıp geceyım desem, annemlere bu sefer dogruyu soylemek zorundayım cunku gıderken babama ex okuzun ev konumunu yollayacagım, bı ıhtıyac olursa benden once gıdebılsınler dıye. Arkadasıma kalmaya gıdıyorum derim, sevdeye sana doncem canım dedım. Ya kırma benı sende evde yalnız kalacaksın bende nolcak dıyo. Napayım sızce evde yalnız kalmak ıstemıyorum, cocuklar yatılı gıtmeseydı ızmıre gıdecektım 2gunlugune ama yatılı gıdeceklerı ıcın oraya cesaret edemedım. Fıkırler piliizz
İstiyorsan git bence ,gitmemen için bir neden yok gibiSımdı kızlar bana bi akıl verın bakalım
Sevdecan aradı benı love, abımle benımkı de gıttı bılıyosun hadi gel bizde kız gecesi yapalım dedı 1gecelıgıne yazlıga kacalım dedı,hem sana danısacagım, akıl alacagım bı sorunum var dedı. Sımdı aksama cocukları bırakıp geceyım desem, annemlere bu sefer dogruyu soylemek zorundayım cunku gıderken babama ex okuzun ev konumunu yollayacagım, bı ıhtıyac olursa benden once gıdebılsınler dıye. Arkadasıma kalmaya gıdıyorum derim, sevdeye sana doncem canım dedım. Ya kırma benı sende evde yalnız kalacaksın bende nolcak dıyo. Napayım sızce evde yalnız kalmak ıstemıyorum, cocuklar yatılı gıtmeseydı ızmıre gıdecektım 2gunlugune ama yatılı gıdeceklerı ıcın oraya cesaret edemedım. Fıkırler piliizz
Buda mantıklı bir cevapYazlığa ne gerek var gelsin senin evde takılın
Yazlık soğuktur, ıstacaklar falan, loveın ev boş zatenBuda mantıklı bir cevap
Aynen öyle kız gecesi için o kadar yol gitmeye pek gerek yok gibiYazlık soğuktur, ıstacaklar falan, loveın ev boş zaten
Ne kadar mantikliYazlığa ne gerek var gelsin senin evde takılın
Bende öyle dedım ya sen bana gel dıye, olmaz o zaman sen bana gel dedı, uzaga gıtmek ıstemıyorumYazlığa ne gerek var gelsin senin evde takılın
Sevdenın de evı bos, ayrıca ben gel dedım ama sanırım ev benım olmadıgı ıcın gelmek ıstemıyor sen bana gel o zaman dedıYazlık soğuktur, ıstacaklar falan, loveın ev boş zaten
Uzağa gitmek istemiyorsan iki evden biri mantıklı, ev senin değil ne demek ki, bu mantığı sevmedim, sen yaşıyorsan ev senin arkadaşın da mı gelmeyecek. Bu seferlik sen ona git o zaman ama bu kafayı değiştirmen lazım O EV SENİN ŞU ANDASevdenın de evı bos, ayrıca ben gel dedım ama sanırım ev benım olmadıgı ıcın gelmek ıstemıyor sen bana gel o zaman dedı
Kendi başına kararlar alabilecek bir kadınsın . Canın ne yapmak istiyorsa içine nasıl siniyorsa öyle yapmalısın bence . Ve ev senin değil diye gelmek istememesi gibi bir durum olmamalı beni bile rahatsız etti bu düşünce .Uzağa gitmek istemiyorsan iki evden biri mantıklı, ev senin değil ne demek ki, bu mantığı sevmedim, sen yaşıyorsan ev senin arkadaşın da mı gelmeyecek. Bu seferlik sen ona git o zaman ama bu kafayı değiştirmen lazım O EV SENİN ŞU ANDA
Ayrıca aileme ne derim falan gibi saçma şeyler düşünme sen 34 yaşındasın, arkadaşınla istediğin zaman görüşürsün. Çocukların evde değilken evin bekçiliğini mi yapacaksın
Yok ben zaten ızmıre gıdecektım ama cocuklar yatılı ılk defa gıdıyorlar uzak yola cıkmak ıstemedım, ben davet ettım ev tabıkı suan benım ama olsun sen gel bu sefer bıdaha boyle bı fırsat yakalarsak sonra da ben gelırım dedı, olur dedım ona da olur, aksama cocukları bırakınca eve yıyecek sıparıs vercez artık yarına allah kerımUzağa gitmek istemiyorsan iki evden biri mantıklı, ev senin değil ne demek ki, bu mantığı sevmedim, sen yaşıyorsan ev senin arkadaşın da mı gelmeyecek. Bu seferlik sen ona git o zaman ama bu kafayı değiştirmen lazım O EV SENİN ŞU ANDA
Ayrıca aileme ne derim falan gibi saçma şeyler düşünme sen 34 yaşındasın, arkadaşınla istediğin zaman görüşürsün. Çocukların evde değilken evin bekçiliğini mi yapacaksın
Ben davet ettım o gelmek ıstemedı sanırım bıdaha ısrar etmedım, ben gıtcemKendi başına kararlar alabilecek bir kadınsın . Canın ne yapmak istiyorsa içine nasıl siniyorsa öyle yapmalısın bence . Ve ev senin değil diye gelmek istememesi gibi bir durum olmamalı beni bile rahatsız etti bu düşünce .
Süper işte, yiyin yiyin kıkırdayın,Yok ben zaten ızmıre gıdecektım ama cocuklar yatılı ılk defa gıdıyorlar uzak yola cıkmak ıstemedım, ben davet ettım ev tabıkı suan benım ama olsun sen gel bu sefer bıdaha boyle bı fırsat yakalarsak sonra da ben gelırım dedı, olur dedım ona da olur, aksama cocukları bırakınca eve yıyecek sıparıs vercez artık yarına allah kerım
Bir dahaki sefere sendesiniz işte, ev benim değil psikolojisine girme sakınBen davet ettım o gelmek ıstemedı sanırım bıdaha ısrar etmedım, ben gıtcem
Aslında ben de merak ettimBen asıl sana danışacağı konuyu merak ettim şuanda
İyi olur sende tek kalmamış olursunBen davet ettım o gelmek ıstemedı sanırım bıdaha ısrar etmedım, ben gıtcem
Süper işte, yiyin yiyin kıkırdayın,
pijama partisi yehuuuuuu
Ben asıl sana danışacağı konuyu merak ettim şuanda
Bir dahaki sefere sendesiniz işte, ev benim değil psikolojisine girme sakın
Özel bir konu dedi, bilmiyorum, öğreneceğim ama açık etmem şimdi burdaAslında ben de merak ettimne meraklı insanlarız yaaaa özel hayatları didik didik oldu. Onu anlatmasın ama, o kadar da değil
İşin içinde Avkatın parmağı var gibi geldiÖzel bir konu dedi, bilmiyorum, öğreneceğim ama açık etmem şimdi burda