Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yazlığa ne gerek var gelsin senin evde takılın

İstiyorsan git bence ,gitmemen için bir neden yok gibi

Yazlık soğuktur, ıstacaklar falan, loveın ev boş zaten
Sevdenın de evı bos, ayrıca ben gel dedım ama sanırım ev benım olmadıgı ıcın gelmek ıstemıyor sen bana gel o zaman dedı

Sevdenın de evı bos, ayrıca ben gel dedım ama sanırım ev benım olmadıgı ıcın gelmek ıstemıyor sen bana gel o zaman dedı
Uzağa gitmek istemiyorsan iki evden biri mantıklı, ev senin değil ne demek ki, bu mantığı sevmedim, sen yaşıyorsan ev senin arkadaşın da mı gelmeyecek. Bu seferlik sen ona git o zaman ama bu kafayı değiştirmen lazım O EV SENİN ŞU ANDA
Ayrıca aileme ne derim falan gibi saçma şeyler düşünme sen 34 yaşındasın, arkadaşınla istediğin zaman görüşürsün. Çocukların evde değilken evin bekçiliğini mi yapacaksın

Kendi başına kararlar alabilecek bir kadınsın . Canın ne yapmak istiyorsa içine nasıl siniyorsa öyle yapmalısın bence . Ve ev senin değil diye gelmek istememesi gibi bir durum olmamalı beni bile rahatsız etti bu düşünce .

Yok ben zaten ızmıre gıdecektım ama cocuklar yatılı ılk defa gıdıyorlar uzak yola cıkmak ıstemedım, ben davet ettım ev tabıkı suan benım ama olsun sen gel bu sefer bıdaha boyle bı fırsat yakalarsak sonra da ben gelırım dedı, olur dedım ona da olur, aksama cocukları bırakınca eve yıyecek sıparıs vercez artık yarına allah kerım

Ben davet ettım o gelmek ıstemedı sanırım bıdaha ısrar etmedım, ben gıtcem

Süper işte, yiyin yiyin kıkırdayın,

pijama partisi yehuuuuuu

Süper işte, yiyin yiyin kıkırdayın,

pijama partisi yehuuuuuu

Ben asıl sana danışacağı konuyu merak ettim şuanda

Bir dahaki sefere sendesiniz işte, ev benim değil psikolojisine girme sakın

Aslında ben de merak ettim ne meraklı insanlarız yaaaa özel hayatları didik didik oldu. Onu anlatmasın ama, o kadar da değil
Özel bir konu dedi, bilmiyorum, öğreneceğim ama açık etmem şimdi burda

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…