Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gelmiş fotoğraflar, kadehler mükemmel, şaraptan anlamam maalesef
El yapımı baktım ama cesaret edemedım tat farkı mutlaka olacak cunku. Kadehlerı de yarın avm ye bakıp bulamazsam bunları alırım, ha bıde sana bısey danıscam su durumda bunlar ev hedıyesı olarak basıt mı olur?

Yalnız gece işleri bitip de dönme planları falan varsa da bir ekstra varsa akıllarında onu bilemem
Kız ben bu yazdıgını sımdı goruyorum. Yok ya donerler mı donmezler bence, sanmıyorum yanı

El yapımı baktım ama cesaret edemedım tat farkı mutlaka olacak cunku. Kadehlerı de yarın avm ye bakıp bulamazsam bunları alırım, ha bıde sana bısey danıscam su durumda bunlar ev hedıyesı olarak basıt mı olur?
Yooo bence gayet güzel, amaç zarif bir şey götürmek, ihtiyaç karşılamak değil ki hiç de ucuz olacaklarını sanmıyorum.
Komşuya gider gibi borcam nevresim alacak halin yok. Nevresimi sonra alacaksın zaten 😉

Ya ben zaten 34 yasında tahta gıbı olacak bır kıvama gelmek ıstemıyorum, hatlı vucudu severım ama ufak tefek mudahaleler daha guzel olabılır, karın germe olsa mesela o zaman su sısesı goruntu ortadan kalkar sadece memıntolar belkı gozume batmaz, bırak meme kuculdugunde, formu da bozuluyor bıraz da o yuzden kılo vermek ısıme gelmıyor :KK12:

Ne güzel cümleler bunlar 😍 inşallah girmişimdir sevaba

Göbeğine istersen müdahale ettir ama kilo verme, o kapı gibi görüntü de güzel, senin kemiklerin de iridir 65e inince sunta gibi olursun caziben kalmaz.
Anacığım ben d cup kullanıyorum. Sırt çevrem 80, göğüs çevrem 95 yani arada 15cm fark var, bu büyük. Ama b cupda bu fark 8-9cm falan olur, yani büyük değil, ya dolgun olduklarından sana büyük geliyor ya sen bir yerde hata yapıyorsun. Ben ikna olamadım. 🤔

Diyet başarı öykülerinde var ayrıntılı.77.7den 61.5e başlıklı, ekstra bilgi isterseniz yaedım ederim. Göğüslere dikleştirme dışında kesinlikle müdahale yaptırmayın

😱 bekarken çocuk doğurmayı bitirince küçülteceğim bunları demiştim ama sonra korktum yaptırmadım, iyi ki yaptırmamışım. Kalsınlar, ben böyle mutluyum, his kaybını hayal etmek bile istemiyorum
Biraz göbeğim var ve sıkı değil. Göbeğimin gitmesini ve sıkılaşmasini çok isterim. Göğüsler küçük ve emzirmeden kaynaklı sarkık. Aslında biraz dolgunlasip dikleşse iyi bir kıvamda olur diye düşünüyorum.

Yooo bence gayet güzel, amaç zarif bir şey götürmek, ihtiyaç karşılamak değil ki hiç de ucuz olacaklarını sanmıyorum.
Komşuya gider gibi borcam nevresim alacak halin yok. Nevresimi sonra alacaksın zaten 😉
Shdkdjsjsjsks hayır o nevresımı asla almıcam :lülülü: :KK53: :KK8:

Uzağa gitmek istemiyorsan iki evden biri mantıklı, ev senin değil ne demek ki, bu mantığı sevmedim, sen yaşıyorsan ev senin arkadaşın da mı gelmeyecek. Bu seferlik sen ona git o zaman ama bu kafayı değiştirmen lazım O EV SENİN ŞU ANDA
Ayrıca aileme ne derim falan gibi saçma şeyler düşünme sen 34 yaşındasın, arkadaşınla istediğin zaman görüşürsün. Çocukların evde değilken evin bekçiliğini mi yapacaksın
:cool::cool::cool::cool::cool:
Doğru söze ne denir..

Sımdı soyleyın bakalım su sarabı alcam bıde su kadehler nasıl el yapımıymıs, pasabahcenın onlıne sıtesınden baktım ama klasık kadehler var ben daha ozel bısey dusunmustum, yarın olmadı magazasından bakarım, bulamazsam sunları dusundum yorumlar pilizz
Love şarap tavsiye edebilirim sana.
Urla wines/ urla şarapçılık symposium
Bornova misketinden. Harika. Şimdiye kadar içtiklerimin en iyisiydi. İzmir'e gidersen bağlarını ziyaret edip tadım yapmanı şiddetle tavsiye ederim.
Diğeri de urla wines/urla karası
Bu da kraliyet ödüllü.

Bu arada bağlarına gidersen mükemmel zeytinyağlarından da muhakkak al.

Love şarap tavsiye edebilirim sana.
Urla wines/ urla şarapçılık symposium
Bornova misketinden. Harika. Şimdiye kadar içtiklerimin en iyisiydi. İzmir'e gidersen bağlarını ziyaret edip tadım yapmanı şiddetle tavsiye ederim.
Diğeri de urla wines/urla karası
Bu da kraliyet ödüllü.

Bu arada bağlarına gidersen mükemmel zeytinyağlarından da muhakkak al.
Socicim onlıne satısları var mı? Yanı arkadasım ızmırde aldırsam kargoda sıkıntı yasar mıyım bılmıyorum.
Boğazkere ve narince içiyor bunu begenır mı?

Yoo zemocan almıcam be, dur senın yatagına saten nevresım sereyim mi diyeyim :KK8: kendı dusunsun:KK55::KK70:
Ben yarın sererim büyük ihtimalle, aklıma düşürdün 😂

Onu diyebileceğin zaman da gelir, sana git yarın ser diyen yok. İçindeki canavarla iyice haşır neşir olsun ondan sonra yapacaksın onu, ama sen yavaş yavaş bakmaya başla. Ben bir takım siyah birtakım kırmızı almıştım ama aklım altın sarısında kalmıştı, şimdi nasıl modeller çıktı bilemeyeceğim. Bak göz gezdir fikrin olsun 🤭

Socicim onlıne satısları var mı? Yanı arkadasım ızmırde aldırsam kargoda sıkıntı yasar mıyım bılmıyorum.
Boğazkere ve narince içiyor bunu begenır mı?
Beğenir. Bunlar efsane! Macrocenterlarda var demişlerdi bana.

Sana özelden iletişim bilgilerini ve şarap listesini atayım. Direk kendileri de kargoluyor.

Ben yarın sererim büyük ihtimalle, aklıma düşürdün 😂

Onu diyebileceğin zaman da gelir, sana git yarın ser diyen yok. İçindeki canavarla iyice haşır neşir olsun ondan sonra yapacaksın onu, ama sen yavaş yavaş bakmaya başla. Ben bir takım siyah birtakım kırmızı almıştım ama aklım altın sarısında kalmıştı, şimdi nasıl modeller çıktı bilemeyeceğim. Bak göz gezdir fikrin olsun 🤭
Ahsjshdjssk yarın gece soygun var :KK8:
Ben kırmızı asıgıyım bılıyorsun ama kırmızı alırsam ustumdekı patlamaz, acık renk alarım :KK8::KK70::KK53:

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X