Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence avukat ve eski karısıyla ilgili duyman gerekenler var.

Bekarsın artık yavrum, çocuklar babaya sen gezmeye

Oooo epey tanımışız
Gezcem gezcem tamam aldım fıtılı
Ama benımle ılgılı dedı oyle olsa genel konusurdu, ozel bısey danıscamdan onu anladım ben
Avkat degıl kız sevde ıcın dedım yuzu bellı eder dıye, avkatın mımıklerden olayı cozme asamasına level atmayadım daha

ayy hepsini anca okudum
love neden anne babaana bu kadar hesap vermek zorunda hissediyorsun kendini?
yani bende suan ailemle yaşıyorum ama arkadasımla bulusucam derim işim var geç gelicem derim kimse sormaz
aslında babam sorar ama bilmesi gerekn bişey varsa söylerim
yetişkin genç bi kadınsın bence kendini biraz özgür bırak bebişimm
bu arada taş gibi hatun hee maşallah

Anladım, keyfini çıkarın akşamın.
Gezeceksin tabi ya, çık şu kabuktan, çocuklar evde yokken anne değisin
Avukatı çözmen için daha çok zaman lazım haklısın, o yüzden şaşırmıştım zaten

ben de öyle biliyorum zemcim, b kup küçük oluyor, kup harfleri ilerledikçe büyüyor diye biliyorum, kenimden de biliyorum hem, 80 b benimkiler

Merhaba sevgili dudişkolikler, gene ne konuştunuz bu kadar, biraz okuyabildim sadece
O Osirius sende de ne boy varmış kız anacım, kilon da boyuna göre gayet iyi, manken gibi hatunsun vesselam,
Göbek için biraz spor yapsan kafi gelir bence,

Babama degıl annem cok darlıyor ya cok küsmeye meyıllı bır kadın, sonra kafasına takıyor sekerı tansıyonu fırlıyor ugras dur. Babamla arkadas gıbıyız o da anneme kızıyor herkes sana hesap vermek zorunda degıl kızın da 5yasınds degıl yeter artık darlama dıye. Hesap degıl yanı, annemın kronık baska rahatsızlıgı daha var da korkuyorum sadece.

Söylemeyız okuyacaksan oku Meh

ben de öyle biliyorum zemcim, b kup küçük oluyor, kup harfleri ilerledikçe büyüyor diye biliyorum, kenimden de biliyorum hem, 80 b benimkiler
Tövbe tövbe yarabbi büyük diyorum proporsiyonuma göre. Daha kılolu olsam mısal hamılelıklerde bu kadar degıldı cunku +10kg vardı ustumde. Bu böyle gidecek belli ki

Öyle aman anam ölür anam babam ölür ile hayat geçmez. Ben iş değiştirip yurtdışı tayinli bir kuruma geçince Annem, babanın ölüsüne bile yetişemezsin diye tehdit ediyordu. tam taşınma sırasında babam vefat etti. Yarım saat mesafeden yetişemedim hastaneye. Nasip, kader kısmet kimse üzülür diye yaşamamak lazım. Şimdi ben işi kabul etmeyip ay anamın tansiyonu çıkar, babam ölür falan deseydim hem babam ölmüş hem ben işi kaçırmış ve mutsuz olacaktım. Bir halta yaramayacaktı yani. Günün sonunda mutsuzluğun ile sen tek başına yüzleşiyorsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…