- 2 Mart 2015
- 10.362
- 24.789
Didikleme ekibi time valla ben ne cok gezıyorum bu ara kız resmen tavuk gibiAslında ben de merak ettim ne meraklı insanlarız yaaaa özel hayatları didik didik oldu. Onu anlatmasın ama, o kadar da değil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Didikleme ekibi time valla ben ne cok gezıyorum bu ara kız resmen tavuk gibiAslında ben de merak ettim ne meraklı insanlarız yaaaa özel hayatları didik didik oldu. Onu anlatmasın ama, o kadar da değil
Yok artık be adam Ankara'da ne parmağı olacakİşin içinde Avkatın parmağı var gibi geldi
BilemiiciimYok artık be adam Ankara'da ne parmağı olacak
Olsa açık ederdi, o hıcbır seyı saklayamaz gülesi gelirBilemiiciim
YaaaaaOlsa açık ederdi, o hıcbır seyı saklayamaz gülesi gelir
Aklıma bu geldi love sen öyle deyinceOlsa açık ederdi, o hıcbır seyı saklayamaz gülesi gelir
Bence avukat ve eski karısıyla ilgili duyman gerekenler var.Özel bir konu dedi, bilmiyorum, öğreneceğim ama açık etmem şimdi burda
Bekarsın artık yavrum, çocuklar babaya sen gezmeyeDidikleme ekibi time valla ben ne cok gezıyorum bu ara kız resmen tavuk gibi
Oooo epey tanımışızOlsa açık ederdi, o hıcbır seyı saklayamaz gülesi gelir
Gezcem gezcem tamam aldım fıtılıBence avukat ve eski karısıyla ilgili duyman gerekenler var.
Bekarsın artık yavrum, çocuklar babaya sen gezmeye
Oooo epey tanımışız
Anladım, keyfini çıkarın akşamın.Gezcem gezcem tamam aldım fıtılı
Ama benımle ılgılı dedı oyle olsa genel konusurdu, ozel bısey danıscamdan onu anladım ben
Avkat degıl kız sevde ıcın dedım yuzu bellı eder dıye, avkatın mımıklerden olayı cozme asamasına level atmayadım daha
ben de öyle biliyorum zemcim, b kup küçük oluyor, kup harfleri ilerledikçe büyüyor diye biliyorum, kenimden de biliyorum hem, 80 b benimkilerNe güzel cümleler bunlar inşallah girmişimdir sevaba
Göbeğine istersen müdahale ettir ama kilo verme, o kapı gibi görüntü de güzel, senin kemiklerin de iridir 65e inince sunta gibi olursun caziben kalmaz.
Anacığım ben d cup kullanıyorum. Sırt çevrem 80, göğüs çevrem 95 yani arada 15cm fark var, bu büyük. Ama b cupda bu fark 8-9cm falan olur, yani büyük değil, ya dolgun olduklarından sana büyük geliyor ya sen bir yerde hata yapıyorsun. Ben ikna olamadım.
Diyet başarı öykülerinde var ayrıntılı.77.7den 61.5e başlıklı, ekstra bilgi isterseniz yaedım ederim. Göğüslere dikleştirme dışında kesinlikle müdahale yaptırmayın
bekarken çocuk doğurmayı bitirince küçülteceğim bunları demiştim ama sonra korktum yaptırmadım, iyi ki yaptırmamışım. Kalsınlar, ben böyle mutluyum, his kaybını hayal etmek bile istemiyorum
Babama degıl annem cok darlıyor ya cok küsmeye meyıllı bır kadın, sonra kafasına takıyor sekerı tansıyonu fırlıyor ugras dur. Babamla arkadas gıbıyız o da anneme kızıyor herkes sana hesap vermek zorunda degıl kızın da 5yasınds degıl yeter artık darlama dıye. Hesap degıl yanı, annemın kronık baska rahatsızlıgı daha var da korkuyorum sadece.ayy hepsini anca okudum
love neden anne babaana bu kadar hesap vermek zorunda hissediyorsun kendini?
yani bende suan ailemle yaşıyorum ama arkadasımla bulusucam derim işim var geç gelicem derim kimse sormaz
aslında babam sorar ama bilmesi gerekn bişey varsa söylerim
yetişkin genç bi kadınsın bence kendini biraz özgür bırak bebişimm
bu arada taş gibi hatun hee maşallah
Tövbe tövbe yarabbi büyük diyorum proporsiyonuma göre. Daha kılolu olsam mısal hamılelıklerde bu kadar degıldı cunku +10kg vardı ustumde. Bu böyle gidecek belli kiben de öyle biliyorum zemcim, b kup küçük oluyor, kup harfleri ilerledikçe büyüyor diye biliyorum, kenimden de biliyorum hem, 80 b benimkiler
Çıktık be taaamAnladım, keyfini çıkarın akşamın.
Gezeceksin tabi ya, çık şu kabuktan, çocuklar evde yokken anne değisin
Avukatı çözmen için daha çok zaman lazım haklısın, o yüzden şaşırmıştım zaten
Senin gibi libidolu kadına yakışır yavrum büyük olsun boş verTövbe tövbe yarabbi büyük diyorum proporsiyonuma göre. Daha kılolu olsam mısal hamılelıklerde bu kadar degıldı cunku +10kg vardı ustumde. Bu böyle gidecek belli ki
Seviyorum kız seniÇıktık be taaam
iş başa düştü okucaz artıkSöylemeyız okuyacaksan oku Meh
Bende senı böbişimSenin gibi libidolu kadına yakışır yavrum büyük olsun boş ver
Seviyorum kız seni
Öyle aman anam ölür anam babam ölür ile hayat geçmez. Ben iş değiştirip yurtdışı tayinli bir kuruma geçince Annem, babanın ölüsüne bile yetişemezsin diye tehdit ediyordu. tam taşınma sırasında babam vefat etti. Yarım saat mesafeden yetişemedim hastaneye. Nasip, kader kısmet kimse üzülür diye yaşamamak lazım. Şimdi ben işi kabul etmeyip ay anamın tansiyonu çıkar, babam ölür falan deseydim hem babam ölmüş hem ben işi kaçırmış ve mutsuz olacaktım. Bir halta yaramayacaktı yani. Günün sonunda mutsuzluğun ile sen tek başına yüzleşiyorsun.Babama degıl annem cok darlıyor ya cok küsmeye meyıllı bır kadın, sonra kafasına takıyor sekerı tansıyonu fırlıyor ugras dur. Babamla arkadas gıbıyız o da anneme kızıyor herkes sana hesap vermek zorunda degıl kızın da 5yasınds degıl yeter artık darlama dıye. Hesap degıl yanı, annemın kronık baska rahatsızlıgı daha var da korkuyorum sadece.