Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet o zaman aranızda geçen yorumları da okuyordum. Kesinlikle Zemherinin katkısı çok. Kimbilir belki sevaba girdi, bu adamla bir zaman sonra mutlu bir evliliğiniz olabilir de yani.

ZemheriPoyraz
Ayrıca suracıga senı tagleyip yazacagımı yazayım valla alıntılayamıyorum
Aa aaa b cup böbişim simdi sana görsel atasım geldi ama en iyisi bedeni yollayayım
Ya 72-73bandı bende uzun suredır boyle, bende uzun suredır 65e ınmek ıstıyorum, tamam boy var ama topukluyla bırlıkte kapı gıbı bır goruntu olusuyor, peki ya göbeğime ne demeli, valla karın germe falan dusunmuyor degılım, memelerden olmadıgı ıcın gıyemedıgım cok kıyafet var hele yazın mayo bıkını ıskencesıama senın azmıne cok ozenıyorum ya, valla kendı basına su kıloyu verıp korumak buyuk basarı of sabah bi uyandım başım kütük gibi, havalar cok dengesız ya gunes var ama buz gıbı soguk ne gıyecegımı sasırdım

Evet o zaman aranızda geçen yorumları da okuyordum. Kesinlikle Zemherinin katkısı çok. Kimbilir belki sevaba girdi, bu adamla bir zaman sonra mutlu bir evliliğiniz olabilir de yani.
Zemocanın emegı buyuk gercekten, zaten kardesınden basks kımse bılmıyor benım ıcımde patlayacak hem avkata yanlıs bı ımaj cızmeden kendımı anlatma fırsatım oldu hemde sivgilim oldu, bele çekzel

Elbise deneyeceğim bu avkatta bana dicek ki tamam olmadıysa gidelim, ne gerek var ne kadar olmadıgını neresınden olmadıgını gormeye

ZemheriPoyraz nin yaptığı diyet yöntemi neyse sen de onu uygula. Göğüsler de olmadı estetik müdahale ile birazcik küçülür. Ama birazcık fazla küçük te güzel değil..

Zemocanın emegı buyuk gercekten, zaten kardesınden basks kımse bılmıyor benım ıcımde patlayacak hem avkata yanlıs bı ımaj cızmeden kendımı anlatma fırsatım oldu hemde sivgilim oldu, bele çekzel
Tek başına hareket etmemen çok iyi oldu. 'Akıl akıldan üstündür' diye boşuna dememişler.

ZemheriPoyraz nin yaptığı diyet yöntemi neyse sen de onu uygula. Göğüsler de olmadı estetik müdahale ile birazcik küçülür. Ama birazcık fazla küçük te güzel değil..
Öğretmen arkadasım oldu cok işkenceli 6ayda hala sporcu sütyenıyle dolanıyor dıkıs ızı kaldı ne kullanırsa kullansın hala duruyormus o goruntu, hem kucultme hem dıklestırme olmustu, agrısı ve hıs kaybıda cabası, asla demeyeyım ama olmam yanı, 4yastıkla dık uyudum uzun sure dıyordu

Ya ben zaten 34 yasında tahta gıbı olacak bır kıvama gelmek ıstemıyorum, hatlı vucudu severım ama ufak tefek mudahaleler daha guzel olabılır, karın germe olsa mesela o zaman su sısesı goruntu ortadan kalkar sadece memıntolar belkı gozume batmaz, bırak meme kuculdugunde, formu da bozuluyor bıraz da o yuzden kılo vermek ısıme gelmıyor

Ben de biraz dolgun ve dik olsun isterdim ama ben de cesaret edemem estetik için. Çok şükür bu halimize diyelim, kendimizi sevelim. Sevilmiyecek kadınlar değiliz memintolardan dertli olsak ta iyi ki varlar keratalar..

Ben de hatlı vücut sevdiğim için her yerimden kilo vermek istemiyorum. Thermalipo’yu araştırıyorum bu aralar, aklıma çok yattı. Bence sen de araştır

Ne güzel cümleler bunlar inşallah girmişimdir sevaba
Göbeğine istersen müdahale ettir ama kilo verme, o kapı gibi görüntü de güzel, senin kemiklerin de iridir 65e inince sunta gibi olursun caziben kalmaz.
Anacığım ben d cup kullanıyorum. Sırt çevrem 80, göğüs çevrem 95 yani arada 15cm fark var, bu büyük. Ama b cupda bu fark 8-9cm falan olur, yani büyük değil, ya dolgun olduklarından sana büyük geliyor ya sen bir yerde hata yapıyorsun. Ben ikna olamadım.
Diyet başarı öykülerinde var ayrıntılı.77.7den 61.5e başlıklı, ekstra bilgi isterseniz yaedım ederim. Göğüslere dikleştirme dışında kesinlikle müdahale yaptırmayın

bekarken çocuk doğurmayı bitirince küçülteceğim bunları demiştim ama sonra korktum yaptırmadım, iyi ki yaptırmamışım. Kalsınlar, ben böyle mutluyum, his kaybını hayal etmek bile istemiyorum

Sakın valla bence yaptırma o kadar zor kı kadın cok agladı, cok pısmanım cok acılı surec dıye. Kılo vermek ıstemememım nedenı de bu işte hem kemıklerım ırı hemde sarkma pörsüme istemiyorum.

Sımdı kızlar bana bi akıl verın bakalım
Sevdecan aradı benı love, abımle benımkı de gıttı bılıyosun hadi gel bizde kız gecesi yapalım dedı 1gecelıgıne yazlıga kacalım dedı,hem sana danısacagım, akıl alacagım bı sorunum var dedı. Sımdı aksama cocukları bırakıp geceyım desem, annemlere bu sefer dogruyu soylemek zorundayım cunku gıderken babama ex okuzun ev konumunu yollayacagım, bı ıhtıyac olursa benden once gıdebılsınler dıye. Arkadasıma kalmaya gıdıyorum derim, sevdeye sana doncem canım dedım. Ya kırma benı sende evde yalnız kalacaksın bende nolcak dıyo. Napayım sızce evde yalnız kalmak ıstemıyorum, cocuklar yatılı gıtmeseydı ızmıre gıdecektım 2gunlugune ama yatılı gıdeceklerı ıcın oraya cesaret edemedım. Fıkırler piliizz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…