Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O zaman bilemezdinki avukatla birliktelik yaşamaya başlayacağını. Avukatın sonuçta açıkça anlatman gerekiyordu. Hiç düşünme eskiyi..
Düşünmüyorum artık ama kendımı de fazla kastıramıyorum cunku herseyı ama herseyı sıctım :oha: :kahve: :KK53:

İçinde kalmadı en azından.😃Şaka bir yana zamanla şimdiki gibi kafaya takmazsin.Henüz durum taze olduğu için böyle düşünüyorsun.
Yok takılmıyorum artık ama bazen çüş ama bu kadarına ne gerek vardı, eylemın yapılmadıgını soyle gec salak falan dıyorum kendı kendıme, sonra adam zaten o kafada olsa boyle yaklasmazdı dıyıp kendımı yatıstırıyorum:KK53:

Yok takılmıyorum artık ama bazen çüş ama bu kadarına ne gerek vardı, eylemın yapılmadıgını soyle gec salak falan dıyorum kendı kendıme, sonra adam zaten o kafada olsa boyle yaklasmazdı dıyıp kendımı yatıstırıyorum:KK53:
Kesinlikle öyle. Güzel ve temkinli başlayan bir ilişkiniz var. Adam da gayet yerinde adımlar attı sana karşı. Niyeti bozuk birine de benzemiyor bütün bu gelişmelere bakınca. Artık bundan sonra yaşayamadığın hayallerini yaşamaya odaklan. 😍❤️

Kesinlikle öyle. Güzel ve temkinli başlayan bir ilişkiniz var. Adam da gayet yerinde adımlar attı sana karşı. Niyeti bozuk birine de benzemiyor bütün bu gelişmelere bakınca. Artık bundan sonra yaşayamadığın hayallerini yaşamaya odaklan. 😍❤️
Valla sımdı burda Zemocanın hakkını yıyemem, gaz vere vere kalkıs yaptırdı bana resmen, yoksa ben hala of kımsenın duygusunu sevgısını ıstemıyorum falan kafasınsaydım :KK53: yanı belkı baslardım ama buyuk ıhtımal ugrasamayıp kestırıp atacaktım

Ooooo neler olmuşş kiminnn dudişii buuğğğ 🤣🤣🤣hayırlı olsun love kuşu😍 hepsini okudum.Ay canım kocamla içimin kımıl kımıl olduğu zamanları hissettim mesajlarında.🎈😍

Son düzenleme:
Sınır bozucu sekılde 65e falan dusmek ıcın dıretıyorum artık dusemeyınce sınırlenıyorum daha fazla ama katiyen bu yönde bir çaba göstermiyorum :KK53: bugün ustumde diz üstü bi elbisem var belden oturtmalı altı daha salas ve bırazda onunde ıplı dekoltesı var ama memıntolar 85b cup olsaydı ıste belım bıraz daha ınce olsaydı soyle boyle derken ozdılekte bı elbıse gordum, elbıseyı denemek ıstedıgımı belırtsem avkat ısrar edecek hadı denedım cık bakayım dıcek, resmen memıntolardan dolayı agzımı acamadım gozucuyla gectım kenarından, cunku bı cıkcam dekolteden hello baby dıcekler ne gerek var sımdı rısk almaya
Bir animi paylasayim . Esimle gittik bir magazaya 3 tisort sectik denemek icin kabine girdi bende bekliyorum girdigi kiyafetle geri cikti bu noldu denemeyecekmisin bunlari dedim denedim dedi ben şok 😊😊😊 sende oyle yapabilirsin

Bu arada gunaydin senle yatip senle kalktimm 😂

Ya adamın bilmesi gayet iyi bence. En azından beklentini biliyor yani 🤣 bu saatten sonra çüküne güvenmeyen gelmesin arkadaş 🤣🤣

Hadı soyleyın bakam sızce yukarısı nasıl:KK53:
İri gözler, kalkık kavisli orta kalınlıkta kaşlar, geniş alın, biraz belirgin ama düzgün yapılı bir burun, ayrıca çok güçlü ele dolanacak uzunlukta saçlar.
Nöö, bilemediniz pasaparola Zemocan :KK70:
Benim mesai erken bitiyor canım biliyorsun ancak gelebildim 😘😘😘
Giymicem çünkü gitmicem bebeyım eger gıdersem cok pis kötü fena olar bıraz daha surunmeye ve surundurmeye dewamke :KK70:
Şeytan azapta gerek 😉 tutkuyu heyecanı arttırmak lazım, aynen devam 😘😘😘 ama sen adama güvenmeden daha çekim alanında hapsoldun nasıl dayanacaksın merak ediyorum.

Günaydın 😁 daha 106dayım gece uyumadınız galiba 😂 alıntılar kabarmadan bi yazayım dedim. Cevaplaya cevaplaya sabaha varacağım inşallah 😘

😱 ha ri ka, maşallah kız süpersin
Aramızda 11cm var ama ben topukluyla esıtlıyoring:KK53:
Adam kısa olsa topuklu giyemez üzülürdün, iyiymiş
İkeaya gittiğimizde ordakı boy aynasında bakıp yemın ederım uc cocuk annesı demeye sahıt lazım, resmen fıstık gıbısın demıstı o da asktan sayılır mı sosyalcim :KK53: :KK70:
Adam haklı, bilimsel verilere göre boy kilo oranın mükemmel
O zaman şöyle bir ipucu vereyim. Bir zamanlar çukurova-müjgan :KK53:
Gerçerçekten böyleysen ben bile gözlerimi alamam senden
Boy uzun ama kılo da yok degıl yanı balık etlıyım hele memintolar 90b artık benden once onlar cıkıyor kapıdan:kahve::olamaz:
Kilon yok canım, ideal kilo boyınun 5altı 5 üstü arasıdır, mankenlere özenme, adamın eline gelecek bir şeyler olsun vücudunda
Bende az daha kucuk olsun ısterdım, yazın denızde havuzda cok zor oluyor hele dekolte kıyafette :olamaz:
Bence sen sutyen ölçünü yanlış biliyorsun b cup büyük olmaz, doğru sutyen ölçüsü bulmayı bildiğinden emin misin
Sınır bozucu sekılde 65e falan dusmek ıcın dıretıyorum artık dusemeyınce sınırlenıyorum daha fazla ama katiyen bu yönde bir çaba göstermiyorum :KK53: bugün ustumde diz üstü bi elbisem var belden oturtmalı altı daha salas ve bırazda onunde ıplı dekoltesı var ama memıntolar 85b cup olsaydı ıste belım bıraz daha ınce olsaydı soyle boyle derken ozdılekte bı elbıse gordum, elbıseyı denemek ıstedıgımı belırtsem avkat ısrar edecek hadı denedım cık bakayım dıcek, resmen memıntolardan dolayı agzımı acamadım gozucuyla gectım kenarından, cunku bı cıkcam dekolteden hello baby dıcekler ne gerek var sımdı rısk almaya
Adamın iştahımı kabartacak bir görsel olurdu 😅
Resmen zemocanın azmıne ozendım suan ne guzel zayıflamıs yaa :olamaz: :KK61:
Sen bana özenme yavrum. Şu an şahanesin emin ol. Benim boyum 1.60 kilom 61, 58e düşmeyi bile düşünmüyorum, böyle çok mutluyum.

Hükümet gibi kadınmışın be incelmeye ne gerek var boylu boslu kadında balık eti daha seksidir, hele bir de 3 bebeli analık var wouhuuu bereket tanrıçası gibi geliyorsundur adama:KK24: Başlarda inadına Aliye Rona gibi giyincen aslında, boğazına kadar kapalı hakim yaka bluzlar, bol pantalonlar, kudursun :lülülü:zaten stres altında adam senin libidonun detaylarına istemediği kadar hakim olduğundan:halay:
Stres altında değildir o, libidolu kadın herkesin eline geçmez, enerjisini görmek için sabırsızlandığına eminim.
Adam benı ılk gordugu kıyafetımı hatırlıyormus sen ne alıye ronasındsn bahsedıyosun bebeeeem, yer mi bu rahibe ayaklarını :deli: :KK70:
Ne vardı ki üzerinde, çok merak ettim.
Abi adam benı bosayan adam ya hanı, atış sebebim de ortada apaçık her boku sıctıgım ıcın zaten onun utancı ıcındeyım:KK53:
Utanma boşuna, bu da hayatın parçası, o adam kim bilir neler duydu gördü buna istinaden yakınlaşmadı seninle, öyle olsa kardeşinin arkadaşına yaklaşmaya cesaret edemez, iş ilişkisi de var, niyeti bozuk olma ihtimali bence kesinlikle yok, ha anlaşamazsınız o ayrı
Valla sımdı burda Zemocanın hakkını yıyemem, gaz vere vere kalkıs yaptırdı bana resmen, yoksa ben hala of kımsenın duygusunu sevgısını ıstemıyorum falan kafasınsaydım :KK53: yanı belkı baslardım ama buyuk ıhtımal ugrasamayıp kestırıp atacaktım
Gazı verdiğime hiç pişman değilim. Neden boşanılıyor, mutsuzluktan. Tekrar mutlu olma şansı aramayacak olduktan sonra boşanmanın ne anlamı var. Bu toplum baskısı yakıyor bizim kadınlarımızı, gencecik yaşta hayata küstürüyorlar, boşandıysam bekarım, bekarsam mutlu olma yolu ararım, yeni denizlere yelken açarım, kimse de bir halt diyemez. Bana kötüsü çattıysa hiç mi iyiyisi yok. Erkeler hemen yeniden evlenince ya da sevgili yapınca kimse laf etmiyor, bizim ne kabahatimiz var.

Şimdi buna kızan olur belki ama söylemeden de geçemeyeceğim. Bir şekilde boşanırsam ki allah korusun, yeniden evlenmem belki ama hayatıma insan sokma konusunda kesinlikle tereddüt etmem. Kimsenin yargılamaya hakkı da olmaz. Bir adamla hayatımızı noktalamak zorunda değiliz, öyle olsa boşanmayı yasaklarlardı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X