Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
178 boya da 72 kilo olan kiloluyum demesin bence
Sınır bozucu sekılde 65e falan dusmek ıcın dıretıyorum artık dusemeyınce sınırlenıyorum daha fazla ama katiyen bu yönde bir çaba göstermiyorum bugün ustumde diz üstü bi elbisem var belden oturtmalı altı daha salas ve bırazda onunde ıplı dekoltesı var ama memıntolar 85b cup olsaydı ıste belım bıraz daha ınce olsaydı soyle boyle derken ozdılekte bı elbıse gordum, elbıseyı denemek ıstedıgımı belırtsem avkat ısrar edecek hadı denedım cık bakayım dıcek, resmen memıntolardan dolayı agzımı acamadım gozucuyla gectım kenarından, cunku bı cıkcam dekolteden hello baby dıcekler ne gerek var sımdı rısk almaya

O elbise olmaz başka elbise olur ama yine üzerinde şık durur bence. Çünkü boy kilona göre e yüzün de az buçuk görünüyor. Memintolar da biraz olunca gayet te hoş fiziğin var.

O elbise olmaz başka elbise olur ama yine üzerinde şık durur bence. Çünkü boy kilona göre e yüzün de az buçuk görünüyor. Memintolar da biraz olunca gayet te hoş fiziğin var.
Teşekkürler bi tık utandım sımdı ama kucuk bı tık

Hükümet gibi kadınmışın be incelmeye ne gerek var boylu boslu kadında balık eti daha seksidir, hele bir de 3 bebeli analık var wouhuuu bereket tanrıçası gibi geliyorsundur adama Başlarda inadına Aliye Rona gibi giyincen aslında, boğazına kadar kapalı hakim yaka bluzlar, bol pantalonlar, kudursun zaten stres altında adam senin libidonun detaylarına istemediği kadar hakim olduğundan

Adam benı ılk gordugu kıyafetımı hatırlıyormus sen ne alıye ronasındsn bahsedıyosun bebeeeem, yer mi bu rahibe ayaklarını

Adam benı ılk gordugu kıyafetımı hatırlıyormus sen ne alıye ronasındsn bahsedıyosun bebeeeem, yer mi bu rahibe ayaklarını
Abi adam benı bosayan adam ya hanı, atış sebebim de ortada apaçık her boku sıctıgım ıcın zaten onun utancı ıcındeyım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…