Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Vallahi profil fotonu değiştirmeden önceydi hatta başından beri seninle ilgili gözümün önüne gelen profil TRT 1 de masumlar apartmanı var, oradaki Esra. Onu görünce seni görmüş gibi hissediyorum, sen yazınca da onu.. 😃
O zaman şöyle bir ipucu vereyim. Bir zamanlar çukurova-müjgan :KK53:

Ouuww o zaman çok güzelsin seenn..😍 Zaten o dediğim bayan da uzun boylu kalın dudaklı ve çekici bence. Müjgan diyince daha güzelmişsin demek.. :21:
Shshsksjs yok kız ne müjganı masumlardan yazmıslar ys bende bı dızıden ornekleyeyım dedım esprık olarak :KK53:

Ouuww o zaman çok güzelsin seenn..😍 Zaten o dediğim bayan da uzun boylu kalın dudaklı ve çekici bence. Müjgan diyince daha güzelmişsin demek.. :21:
Boy uzun ama kılo da yok degıl yanı balık etlıyım hele memintolar 90b artık benden once onlar cıkıyor kapıdan:kahve::olamaz:

Shshsksjs yok kız ne müjganı masumlardan yazmıslar ys bende bı dızıden ornekleyeyım dedım esprık olarak :KK53:
Ben de gerçek sandım.. 😄Masumlar daki bayana benzeten bendim. Belki de önceki fotondan dolayı gözümün önünde öyle canlandı. O kadın da uzun boylu, zayıf, kalın dudaklı güzel bir bayan.

Ben de gerçek sandım.. 😄Masumlar daki bayana benzeten bendim. Belki de önceki fotondan dolayı gözümün önünde öyle canlandı. O kadın da uzun boylu, zayıf, kalın dudaklı güzel bir bayan.
Kendımı bırıne benzetemedım suan :KK53: ama o kadına baktım alakam yok valla:KK49:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X