- 2 Mart 2015
- 10.362
- 24.789
Kendımı övmek gıbı olmasın ama 34 gibi de durmuyorum yea yasıtlarım cok coktulerYok görünen köy kılavuz istemez
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kendımı övmek gıbı olmasın ama 34 gibi de durmuyorum yea yasıtlarım cok coktulerYok görünen köy kılavuz istemez
Vallahi profil fotonu değiştirmeden önceydi hatta başından beri seninle ilgili gözümün önüne gelen profil TRT 1 de masumlar apartmanı var, oradaki Esra. Onu görünce seni görmüş gibi hissediyorum, sen yazınca da onu..Beni kısa ve şüşko hayal ettıgın ıcın
Övmek demeyelimde kendinin farkında olmak diyelimKendımı övmek gıbı olmasın ama 34 gibi de durmuyorum yea yasıtlarım cok coktuler
O zaman şöyle bir ipucu vereyim. Bir zamanlar çukurova-müjganVallahi profil fotonu değiştirmeden önceydi hatta başından beri seninle ilgili gözümün önüne gelen profil TRT 1 de masumlar apartmanı var, oradaki Esra. Onu görünce seni görmüş gibi hissediyorum, sen yazınca da onu..
Dogru tahmın ettın, hatta alnım da dogruyduGözlerini yanlış tahmin ettim madem doğrusu nedir
Genel olarak yüzün geniş gibi geldi banaDogru tahmın ettın, hatta alnım da dogruydu
Evet yüzüm yuvarlakGenel olarak yüzün geniş gibi geldi bana
Ouuww o zaman çok güzelsin seenn.. Zaten o dediğim bayan da uzun boylu kalın dudaklı ve çekici bence. Müjgan diyince daha güzelmişsin demek..O zaman şöyle bir ipucu vereyim. Bir zamanlar çukurova-müjgan
Ouuww o zaman çok güzelsin seenn.. Zaten o dediğim bayan da uzun boylu kalın dudaklı ve çekici bence. Müjgan diyince daha güzelmişsin demek..O zaman şöyle bir ipucu vereyim. Bir zamanlar çukurova-müjgan
Shshsksjs yok kız ne müjganı masumlardan yazmıslar ys bende bı dızıden ornekleyeyım dedım esprık olarakOuuww o zaman çok güzelsin seenn.. Zaten o dediğim bayan da uzun boylu kalın dudaklı ve çekici bence. Müjgan diyince daha güzelmişsin demek..
Boy uzun ama kılo da yok degıl yanı balık etlıyım hele memintolar 90b artık benden once onlar cıkıyor kapıdanOuuww o zaman çok güzelsin seenn.. Zaten o dediğim bayan da uzun boylu kalın dudaklı ve çekici bence. Müjgan diyince daha güzelmişsin demek..
Ben de gerçek sandım.. Masumlar daki bayana benzeten bendim. Belki de önceki fotondan dolayı gözümün önünde öyle canlandı. O kadın da uzun boylu, zayıf, kalın dudaklı güzel bir bayan.Shshsksjs yok kız ne müjganı masumlardan yazmıslar ys bende bı dızıden ornekleyeyım dedım esprık olarak
Ne güzel benimkiler küçük. Biraz dolgun olsun isterdim.Boy uzun ama kılo da yok degıl yanı balık etlıyım hele memintolar 90b artık benden once onlar cıkıyor kapıdan
Kendımı bırıne benzetemedım suan ama o kadına baktım alakam yok vallaBen de gerçek sandım.. Masumlar daki bayana benzeten bendim. Belki de önceki fotondan dolayı gözümün önünde öyle canlandı. O kadın da uzun boylu, zayıf, kalın dudaklı güzel bir bayan.
Bende az daha kucuk olsun ısterdım, yazın denızde havuzda cok zor oluyor hele dekolte kıyafetteNe güzel benimkiler küçük. Biraz dolgun olsun isterdim.
178 boya da 72 kilo olan kiloluyum demesin benceBoy uzun ama kılo da yok degıl yanı balık etlıyım hele memintolar 90b artık benden once onlar cıkıyor kapıdan
Ben görmeyince öyle canlandı gözümde. Havalı bir duruşu var onun da.Benzetmem artık ondan mı dudişlerden mi bilemedim.Kendımı bırıne benzetemedım suan ama o kadına baktım alakam yok valla