Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O zaman şöyle bir ipucu vereyim. Bir zamanlar çukurova-müjgan

Ouuww o zaman çok güzelsin seenn.. Zaten o dediğim bayan da uzun boylu kalın dudaklı ve çekici bence. Müjgan diyince daha güzelmişsin demek..
Shshsksjs yok kız ne müjganı masumlardan yazmıslar ys bende bı dızıden ornekleyeyım dedım esprık olarak

Ouuww o zaman çok güzelsin seenn.. Zaten o dediğim bayan da uzun boylu kalın dudaklı ve çekici bence. Müjgan diyince daha güzelmişsin demek..
Boy uzun ama kılo da yok degıl yanı balık etlıyım hele memintolar 90b artık benden once onlar cıkıyor kapıdan

Shshsksjs yok kız ne müjganı masumlardan yazmıslar ys bende bı dızıden ornekleyeyım dedım esprık olarak
Ben de gerçek sandım.. Masumlar daki bayana benzeten bendim. Belki de önceki fotondan dolayı gözümün önünde öyle canlandı. O kadın da uzun boylu, zayıf, kalın dudaklı güzel bir bayan.

Ben de gerçek sandım.. Masumlar daki bayana benzeten bendim. Belki de önceki fotondan dolayı gözümün önünde öyle canlandı. O kadın da uzun boylu, zayıf, kalın dudaklı güzel bir bayan.
Kendımı bırıne benzetemedım suan ama o kadına baktım alakam yok valla

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…