Aşka meşke kanma, once meslekAkıllı olmak zorundayım
Yazmıştım farklı bir olayda ama çare bulamadık neyse konuyu dağıtmayım dayanamayıp yazıverdimAraya bir es vereyim bunu cınsellık topıgıne de yazsan daha ıyı olmaz mı?
Yok yanlıs anladın. Dogru okur musun ben oraya DA yazsana dedım, buraya yazma anlamında degılYazmıştım farklı bir olayda ama çare bulamadık neyse konuyu dağıtmayım dayanamayıp yazıverdim
İstersem sokak duvarlarına yazayım gene bi çare yok bu adamaYok yanlıs anladın. Dogru okur musun ben oraya DA yazsana dedım, buraya yazma anlamında degıl
Aşk meşk karın doyurmuyor be aplaAşka meşke kanma, once meslek
Hem oyle hem de paranın da doyurmadıgı seyler var ama meslek herseyden onemlıAşk meşk karın doyurmuyor be apla
Tabi ki de öyleHem oyle hem de paranın da doyurmadıgı seyler var ama meslek herseyden onemlı
Sen beni baz alma olur mu benımkı tamamen bambaska bır olayTabi ki de öyle
Yok hayır ben anlıyorum seniSen beni baz alma olur mu benımkı tamamen bambaska bır olay
A mümkün degılYok hayır ben anlıyorum seni
Amaç ders vermek, anladığım kadarıyla libidosu düşük bir eşin var, afeodizyak etkili gıdalar yedirmeye çalış, bir de cinsellik forumunda bununla ilgili konuları oku, işine yarayacak şeyler çıkar mutlaka.İsteyince alamıyorum , o da alamadığında ne olacak peki benim bu işten artı’m ne
Avkatla sohbette misin kıııızA mümkün degıl
Evet sımdı konustuk cocuklar uyudu annemler yok kacırır mıyım yatagımda yayılarak konustumAvkatla sohbette misin kıııız
Vaaaay, ben o konuyu bir süre açmaz diye düşünmüştüm adam üzerine oynuyorEvet sımdı konustuk cocuklar uyudu annemler yok kacırır mıyım yatagımda yayılarak konustum
Yarın kı davası sıkıntılıymıs da bakalım alabılecek mıyız falan dıye konustuk sonra konu dudişlere geldimevzu uzadı
Bence uzunca bir süre kapamayacak gibi duruyorVaaaay, ben o konuyu bir süre açmaz diye düşünmüştüm adam üzerine oynuyor
Tadı damağında mı kalmış, ne diyorBence uzunca bir süre kapamayacak gibi duruyor
Oglan uyandı süt ıcırıp gelıyoringTadı damağında mı kalmış, ne diyor
Evet sımdı konustuk cocuklar uyudu annemler yok kacırır mıyım yatagımda yayılarak konustum
Yarın kı davası sıkıntılıymıs da bakalım alabılecek mıyız falan dıye konustuk sonra konu dudişlere geldimevzu uzadı