Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızıl candır, düğünümde bile kızıldı saçlarım ama çabuk akıyor, sürekli boyamak lazım, takıl biraz, hevesini al
Evet cok akıyor yıne 15te bır kuafor yolu gorundu bana, ha bu arada sevdeyle aynı kuafore gıdıyoruz pazartesıde bırlıkte gıtcez boyaya, bana dedı kı love abım sarıyı hıc sevmez bılıyor musun, sevde sarısın ona bırdaha bu renge boyatma cok yaslı duruyorsun dıyomus ama sana asık oldugunu ılk cakma zamanlarımda sen sarısındın dedı öff pandemıde cıkan dıplerıme kuafore gıdemedıgım ıcın bu renge boyadım evden cıkamıyorum dıye sımdı kızıl cok radıkal olacak

Benim kız 11 oğlan iki ay sonra 8 olacak,aralarında 3 yaş 4 ay var,aynı zamanlarda doğum yapmışız, benim de ikinciden sonra libidom düşüktü,çocukları uyuturken uyuya kalıyordum eşim beni beklerken,
Bizde durum farklı, 3 . Yu ben istedim,eşim hiç istemiyordu

Gönül sevince saçı sarı mı diye bakmıyor işte
Offf cok seksi degıl mı ama kızıl, bembeyaz tende de kavuruyor vallası
Ben bayılırım, ama 17 yıl kızıl dolaşınca yoruluyor insan 4 yıldır boyamıyorum, kendi haline bıraktım, böyle de mutlu oldum, dinlendiriyorum saçlarımı, kızılın her tonu çok seksi, hepsini bayılarak kullandım

Bende buyuk sozume tovbe ama tekrar evlenırsem falan asla cocuk ıstemıyorum bılınclı olarak, bana 3tane yettı karşim

Ben kendı halıme asla bırakamıyorum, moralım bozuluyor

Sen kendi topuğuna sıkmışsın ya büyük cesaret, ben hayatta cesaret edemem, rabbim isteyenlere nasip etsin.

Bende buyuk sozume tovbe ama tekrar evlenırsem falan asla cocuk ıstemıyorum bılınclı olarak, bana 3tane yettı karşim
Ben şimdiden spiral taktırmayı düşünüyorumbekarım ,miniciğim ama çocuk fikri beni çok korkutuyor tabi hiç istemiyor değilim ama çocuğu olan insanların dramı beni ürkütüyor

Ben şimdiden spiral taktırmayı düşünüyorumbekarım ,miniciğim ama çocuk fikri beni çok korkutuyor tabi hiç istemiyor değilim ama çocuğu olan insanların dramı beni ürkütüyor
Hazır degılsen asla yapma, yas kac kı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…