- 9 Şubat 2010
- 17.837
- 39.782
Şeytan azapta gerek, iyidirYok ya kıvranıyor muhabbetını yapacak ama cesaret edemıyor bence tepkımı kestıremedıgı ıcın kendımı gerı cektım ya sanırsam ondan
Evet cok akıyor yıne 15te bır kuafor yolu gorundu bana, ha bu arada sevdeyle aynı kuafore gıdıyoruz pazartesıde bırlıkte gıtcez boyaya, bana dedı kı love abım sarıyı hıc sevmez bılıyor musun, sevde sarısın ona bırdaha bu renge boyatma cok yaslı duruyorsun dıyomusKızıl candır, düğünümde bile kızıldı saçlarım ama çabuk akıyor, sürekli boyamak lazım, takıl biraz, hevesini al
Offf cok seksi degıl mı ama kızıl, bembeyaz tende de kavuruyor vallasıKızıl candır, düğünümde bile kızıldı saçlarım ama çabuk akıyor, sürekli boyamak lazım, takıl biraz, hevesini al
Tanrıça gibiOfff cok seksi degıl mı ama kızıl, bembeyaz tende de kavuruyor vallası
Benim kız 11 oğlan iki ay sonra 8 olacak,aralarında 3 yaş 4 ay var,aynı zamanlarda doğum yapmışız, benim de ikinciden sonra libidom düşüktü,çocukları uyuturken uyuya kalıyordum eşim beni beklerken,Keşke benim de öyle olsaydı ya, neyse ben önümdeki maçlara bakayım artık.
Sen de eksiği en kısa zamanda dolduracaksın inşallah
Benim de oğlan 11 kız 7 yaşında kurtuldum onların yükünden ama 3.yü kaldıramam, eşim de kaldıramaz karısını tekrar kaybetmeyio yüzden çok dikkatli sağ olsun
Gönül sevince saçı sarı mı diye bakmıyor işteEvet cok akıyor yıne 15te bır kuafor yolu gorundu bana, ha bu arada sevdeyle aynı kuafore gıdıyoruz pazartesıde bırlıkte gıtcez boyaya, bana dedı kı love abım sarıyı hıc sevmez bılıyor musun, sevde sarısın ona bırdaha bu renge boyatma cok yaslı duruyorsun dıyomusama sana asık oldugunu ılk cakma zamanlarımda sen sarısındın dedı öff pandemıde cıkan dıplerıme kuafore gıdemedıgım ıcın bu renge boyadım evden cıkamıyorum dıye sımdı kızıl cok radıkal olacak
Ben bayılırım, ama 17 yıl kızıl dolaşınca yoruluyor insan 4 yıldır boyamıyorum, kendi haline bıraktım, böyle de mutlu oldum, dinlendiriyorum saçlarımı, kızılın her tonu çok seksi, hepsini bayılarak kullandımOfff cok seksi degıl mı ama kızıl, bembeyaz tende de kavuruyor vallası
Bende buyuk sozume tovbe ama tekrar evlenırsem falan asla cocuk ıstemıyorum bılınclı olarak, bana 3tane yettı karşimBenim kız 11 oğlan iki ay sonra 8 olacak,aralarında 3 yaş 4 ay var,aynı zamanlarda doğum yapmışız, benim de ikinciden sonra libidom düşüktü,çocukları uyuturken uyuya kalıyordum eşim beni beklerken,
Bizde durum farklı, 3 . Yu ben istedim,eşim hiç istemiyordu
Ben kendı halıme asla bırakamıyorum, moralım bozuluyorGönül sevince saçı sarı mı diye bakmıyor işte
Ben bayılırım, ama 17 yıl kızıl dolaşınca yoruluyor insan 4 yıldır boyamıyorum, kendi haline bıraktım, böyle de mutlu oldum, dinlendiriyorum saçlarımı, kızılın her tonu çok seksi, hepsini bayılarak kullandım
Sen kendi topuğuna sıkmışsın yaBenim kız 11 oğlan iki ay sonra 8 olacak,aralarında 3 yaş 4 ay var,aynı zamanlarda doğum yapmışız, benim de ikinciden sonra libidom düşüktü,çocukları uyuturken uyuya kalıyordum eşim beni beklerken,
Bizde durum farklı, 3 . Yu ben istedim,eşim hiç istemiyordu
Ben şimdiden spiral taktırmayı düşünüyorumBende buyuk sozume tovbe ama tekrar evlenırsem falan asla cocuk ıstemıyorum bılınclı olarak, bana 3tane yettı karşim
Spıral kullanıyormuydun hala senSen kendi topuğuna sıkmışsın yabüyük cesaret, ben hayatta cesaret edemem, rabbim isteyenlere nasip etsin.
Hazır degılsen asla yapma, yas kac kıBen şimdiden spiral taktırmayı düşünüyorumbekarım ,miniciğim ama çocuk fikri beni çok korkutuyor tabi hiç istemiyor değilim ama çocuğu olan insanların dramı beni ürkütüyor
Bende beyaz yok zevk için boyadım hep, şimdi de inzivaya çekildimBen kendı halıme asla bırakamıyorum, moralım bozuluyor
21Hazır degılsen asla yapma, yas kac kı
Bende de yok ama makyajı cok kullandıgım ıcın boya gıdıyorBE
Bende beyaz yok zevk için boyadım hep, şimdi de inzivaya çekildim
Biz prezervatifçiyiz, diğer bütün korunma yöntemlerinden aldım ağzımın payını, görevi kocama devrettimSpıral kullanıyormuydun hala sen
Tabi spiral işin şakasıHazır degılsen asla yapma, yas kac kı
Çabuk burayı terket
Ama nedeennnÇabuk burayı terket