Giymicem çünkü gitmicem bebeyım eger gıdersem cok pis kötü fena olar bıraz daha surunmeye ve surundurmeye dewamkeİtfaiye lazım galiba yanık koktu buralar, oduncu pijamalarını 2.defa giyemeyeceksin galiba
Dayanamadın di miii
Hayal kurmak da yasak olmasın ama yaaaa
Kırmızı rujdan dolayımı bu cevap geldıKahverengi iri gözler ?
Bayadan geriden geliyorum ama yazmadan edmedim illaki bi yerden sonra oduna baglaniyorlar her turlu yani dmiSonradan oduna bağlar o da ama diğeri kadar olmaz.
Siyah olsun o zaman kömür gibiKırmızı rujdan dolayımı bu cevap geldı
Yav sürekli incelik mi düşünecek adamlar, bir yerden sonra durduk yere sarılsa öpse, kucağına yatsa yetiyor zaten, o ne öyle sürekli mıç mıçBayadan geriden geliyorum ama yazmadan edmedim illaki bi yerden sonra oduna baglaniyorlar her turlu yani dmibunu yazdgni 2.okuyusum bizimkilerde oduna bagladi bi noktadan sonra diye uzulmemeli yani he
Yüz tipine göre öyle geldi :) birde açık ve geniş alınKırmızı rujdan dolayımı bu cevap geldı
Seni mi kırayım sımdıSiyah olsun o zaman kömür gibi
Alnını görebiliyor musunuzYüz tipine göre öyle geldi :) birde açık ve geniş alın
Kız sen erdin mi hayırdırYüz tipine göre öyle geldi :) birde açık ve geniş alın
Tahmin yapıyoruz yahu görünüyor olsa görünen şeyi neden yazayımAlnını görebiliyor musunuzben göremiyorum
Elf gözlerin neler görüyor legolasYüz tipine göre öyle geldi :) birde açık ve geniş alın
Tahmin etmek zor değil yarısı meydanda zatenKız sen erdin mi hayırdır
Buda mantıklı bir cevapTahmin yapıyoruz yahu görünüyor olsa görünen şeyi neden yazayım
Bilemedin demeye gelmıstımTahmin etmek zor değil yarısı meydanda zaten
Kilo boy tahmini de yapayım mıElf gözlerin neler görüyor legolas
Hadi ya havaya girmiştim bildim diyeBilemedin demeye gelmıstım
Onu bari tuttur yap bakayımKilo boy tahmini de yapayım mı
165-170 73kgOnu bari tuttur yap bakayım