- 20 Ekim 2020
- 10.621
- 35.324
- 25
Yalnız merak ettiğim birşey var . Bir tek ben mi love nın profiline bakıp dudaktan yukarıyı tamamlamaya çalışıyorumOglan uyandı süt ıcırıp gelıyoring
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yalnız merak ettiğim birşey var . Bir tek ben mi love nın profiline bakıp dudaktan yukarıyı tamamlamaya çalışıyorumOglan uyandı süt ıcırıp gelıyoring
Yalnız değilsinYalnız merak ettiğim birşey var . Bir tek ben mi love nın profiline bakıp dudaktan yukarıyı tamamlamaya çalışıyorum
Zaten gıtmek ıstemıyordum sımdı hıc gıtmek ıstemıyorum dedı aa neden canım dedım. Ee bugünden sonra kopamamam cok normal degıl mı sevgılım ben ne zamandır bunu hayal edıyorum bılıyor musun dedı. Sen öyle dıyosan dedım daha bısey diyemediTadı damağında mı kalmış, ne diyor
Bende bendeYalnız merak ettiğim birşey var . Bir tek ben mi love nın profiline bakıp dudaktan yukarıyı tamamlamaya çalışıyorum
Parçaları birleştirmeye çalışıyorumBende bende
Böbişim şaşırtmaçlı yüz koymayacaktım o an oglanla ugrasırken yanlıs olduLove niye şaşırdın ki cınım , bekliyos işte anlatacaklarını
Yalniz adam çok haklı ne diyim biz beyleysek adamı düşünemiyorumZaten gıtmek ıstemıyordum sımdı hıc gıtmek ıstemıyorum dedı aa neden canım dedım. Ee bugünden sonra kopamamam cok normal degıl mı sevgılım ben ne zamandır bunu hayal edıyorum bılıyor musun dedı. Sen öyle dıyosan dedım daha bısey diyemedi
Yalnız merak ettiğim birşey var . Bir tek ben mi love nın profiline bakıp dudaktan yukarıyı tamamlamaya çalışıyorum
Yalnız değilsin
Bende bende
Başka parça yok ki siz beni çıldırtmak mı istiyorsunuz başka parça yokParçaları birleştirmeye çalışıyorum
Hayal ediyorus loveBaşka parça yok ki siz beni çıldırtmak mı istiyorsunuz başka parça yok
Ooo asyakitom hgBen geldim dudiş
Hoşbulduk dudişOoo asyakitom hg
Hadı soyleyın bakam sızce yukarısı nasılHayal ediyorus love
MuazzamHadı soyleyın bakam sızce yukarısı nasıl
Ya öyle değil be sekıl ıtıbarıyle kas goz falanMuazzam
Inş yesil gözlüsündür loveYa öyle değil be sekıl ıtıbarıyle kas goz falan
İtfaiye lazım galiba yanık koktu buralar, oduncu pijamalarını 2.defa giyemeyeceksin galibaZaten gıtmek ıstemıyordum sımdı hıc gıtmek ıstemıyorum dedı aa neden canım dedım. Ee bugünden sonra kopamamam cok normal degıl mı sevgılım ben ne zamandır bunu hayal edıyorum bılıyor musun dedı. Sen öyle dıyosan dedım daha bısey diyemedi
Dayanamadın di miiiBen geldim dudiş
Hayal kurmak da yasak olmasın ama yaaaaBaşka parça yok ki siz beni çıldırtmak mı istiyorsunuz başka parça yok
Her yaa sürekli güncel napam gelem bakam bı kaç tüyo alam dedimİtfaiye lazım galiba yanık koktu buralar, oduncu pijamalarını 2.defa giyemeyeceksin galiba
Dayanamadın di miii
Hayal kurmak da yasak olmasın ama yaaaa
Nöö, bilemediniz pasaparola ZemocanInş yesil gözlüsündür love