- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
İkiz olunca haliyle daha yorucu olur, bir süre sonra fikrin değişir belki, avukat bey senden bir çocuğu olsun isteyebilir ya da sen ondan belli mi olur, benim fikrim ikinizin de çocuğu var,hayatın birbirinizin tadını çıkarınBende buyuk sozume tovbe ama tekrar evlenırsem falan asla cocuk ıstemıyorum bılınclı olarak, bana 3tane yettı karşim
Oh may gatttt 21 ve spiral ve evlılık mıAma nedeennn
Daha büyüyeceksin sen dur bakalım. Evlenince 2 yıl kesinlikle çocuk yok, hatta adamla kavgalarınız bitip evlilik düzene girmediyse bunlar olana kadar kesinlikle yok. Hemen hamile kalıp bebek yüzünden boşanamayan dünya kadar insan var burada, oku ders al. Tamam mı ablacımBen şimdiden spiral taktırmayı düşünüyorumbekarım ,miniciğim ama çocuk fikri beni çok korkutuyor tabi hiç istemiyor değilim ama çocuğu olan insanların dramı beni ürkütüyor
26-27de önce de evlenmemeye bak, hayatın tadını çıkar. Bekarlık günleri de sevgililik de geri gelmiyor. Kıymetini bil
Bana kalsa 4 yıl önce yapacaktım sevgili eşim istemediği için bu zamana kaldı, çok çocuk seviyorum ben yaSen kendi topuğuna sıkmışsın yabüyük cesaret, ben hayatta cesaret edemem, rabbim isteyenlere nasip etsin.
Hayır evlilik yokkkk no no no!!!! Spiral de yok ben sadece ileriye dönük korkularımdan bahsettimdiOh may gatttt 21 ve spiral ve evlılık mı
Anlık dusuncemı soyleyeyım kı (sonradan degısebılır tabı) ne evlenmeyı ne cocuk yapmayı dusunuyorum. Evlılık 1sene falan asla dusunemem askımdan gebersem dusunemem ben tamam desem bebeler cok kucuk. Ha evlensem bebe ıstememesı tercıh sebebımdırİkiz olunca haliyle daha yorucu olur, bir süre sonra fikrin değişir belki, avukat bey senden bir çocuğu olsun isteyebilir ya da sen ondan belli mi olur, benim fikrim ikinizin de çocuğu var,hayatın birbirinizin tadını çıkarın
Aynen oyle. Sakın ama sakın cocuk yapma en az 2yıl ve bu ısı 30a dogru dusunDaha büyüyeceksin sen dur bakalım. Evlenince 2 yıl kesinlikle çocuk yok, hatta adamla kavgalarınız bitip evlilik düzene girmediyse bunlar olana kadar kesinlikle yok. Hemen hamile kalıp bebek yüzünden boşanamayan dünya kadar insan var burada, oku ders al. Tamam mı ablacım
26-27de önce de evlenmemeye bak, hayatın tadını çıkar. Bekarlık günleri de sevgililik de geri gelmiyor. Kıymetini bil
Benim planım mesleğimi elime alıp en az 3-5 sene tek tabanca takılmakDaha büyüyeceksin sen dur bakalım. Evlenince 2 yıl kesinlikle çocuk yok, hatta adamla kavgalarınız bitip evlilik düzene girmediyse bunlar olana kadar kesinlikle yok. Hemen hamile kalıp bebek yüzünden boşanamayan dünya kadar insan var burada, oku ders al. Tamam mı ablacım
Çık kucağına otur, ırzına geç, huysuzluk yaparsa da hafta sonu dön arkanı yat. Sen isteyince alamıyorsan o da istediğinde alamasın.İyi akşamlar herkese. Tecrübeli hanımlardan fikir almak istiyorum zira akşam akşam yine sinirim bozuldu. Benimki kendini haftasonuna komutlamış. İlişkiyi yüzde 90 haftasonu yaşıyoruz o da 1 kere. İlgisini çekmek için Bu akşam evde kısa bi elbise giymiştim. Adam bana üşüteceksin üzerine kalın bişeyler giy diyoneden böyle giyiniyosun diyo .. ben bu adama daha ne yapayım ömrümün baharı en güzel yaşlarım heba oluyor efkarlandım yine ...
Ha şöyle, korkutma bizi, biz yaşlı insanlarız kalbimiz kaldırmazHayır evlilik yokkkk no no no!!!! Spiral de yok ben sadece ileriye dönük korkularımdan bahsettimdi
İsteyince alamıyorum , o da alamadığında ne olacak peki benim bu işten artı’m neÇık kucağına otur, ırzına geç, huysuzluk yaparsa da hafta sonu dön arkanı yat. Sen isteyince alamıyorsan o da istediğinde alamasın.
Ha şöyle, korkutma bizi, biz yaşlı insanlarız kalbimiz kaldırmaz
Ben daha kendim çocuğum kaldı ki elin büyütemediği birini hayatıma alıp onu büyütmekle ömrümü çürüteyim. Hiç benlik değilÇık kucağına otur, ırzına geç, huysuzluk yaparsa da hafta sonu dön arkanı yat. Sen isteyince alamıyorsan o da istediğinde alamasın.
Kaç yaşındasınTopiğin en genç evli ve annesi benim galiba tuhaf hissettimbenim çocukluk aşkımdı o yüzden evlendimdi anca bu kadar bekleyebildik
Kardesım 28yasında o bıle daha var dıyo kı bencede cok haklı, babişim bana okulu acarken verdıgı meblayı ona da verdı köpek gıbı gezıyor ulke ulkeÇık kucağına otur, ırzına geç, huysuzluk yaparsa da hafta sonu dön arkanı yat. Sen isteyince alamıyorsan o da istediğinde alamasın.
Akıllı kızsın aferim.Benim planım mesleğimi elime alıp en az 3-5 sene tek tabanca takılmakama nasipte ne var bilinmez ben boşuna üye olmadım ki buraya . Çevremde çok fazla yıkık dökük evlilik örneği var ve bende burada ki konuları ,yaşanmışlıkları ve tavsiyeleri öğrenmek için üye oldum. Ki ileride benimde evliliğim dededim-yanıldım durumu olmasın.
24Kaç yaşındasın
Araya bir es vereyim bunu cınsellık topıgıne de yazsan daha ıyı olmaz mı?İsteyince alamıyorum , o da alamadığında ne olacak peki benim bu işten artı’m ne
Bende 25