Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bebeği emzireyim derken fotoyu kaçırmışım iyi mi şu sıralar hayattaki en büyük ekşınım bebeğimin altını temizlerken aynı anda hem sıçıp hem kusması ve benim hangisine yetişeceğini bilememem olduğu için aşk hikayesi görmeyi özlemişim

Cok normal, ama az sabır hepsı gecıyor sonra nasıl bu kadar cabuk buyudu dıyosun

O Osirius & ZemheriPoyraz azcık kadınlık öğretin şu kardeşinize...
Vallahi bizi bu kadar takip ettikten sonra (ki +18de de sürekli karşılaşıyoruz) Daha da öğrenemediysen umutsuz vakasın bebeğim üzgünüm
Bebeğimden şikayetim yok razıyım zorluğuna da insan kocasını da özlüyor işte
Bebeğe rağmen kocanı özlüyorsan çok şanslısın, ben adamı kaybediyordum neredeyse bebeler yüzünden.

Fotoğrafı ben de kaçırdım ya hay allah, şansıma tüküreyim

Ben de özlüyordum ya, ağlıyordum çocuklar ayırdı bizi diye. Linç yeme pahasına bunu açıkladım, bugün çok cesaretliyim hadi bakalım.

Bebeğe rağmen kocanı özlüyorsan çok şanslısın, ben adamı kaybediyordum neredeyse bebeler yüzünden.

Fotoğrafı ben de kaçırdım ya hay allah, şansıma tüküreyim
İlk çocuk olduğu için böyle sanırım 2. olsa ev arkadaşı moduna çoktan girmiştik bizde özlüyoruz ama özlem gidermeye fırsat bulamıyoruz o ayrı mevzu tabi

Hamileyim, minimum bi ay daha yasak bize de ah ah

Dudiş okuyup kalbi güzel love için mutlu oluyorum ben de bu boşlukta
Yasak kalkınca iyi değerlendirin doğumdan sonra baya zor oluyor çünkü istek olsa da zaman olmuyor gece bebe uyusa senin pertin çıkıyor sızıp kalıyorsun

Ben de özlüyordum ya, ağlıyordum çocuklar ayırdı bizi diye. Linç yeme pahasına bunu açıkladım, bugün çok cesaretliyim hadi bakalım.
Neden linç yiyeceksin ya, çocuklar adamın canını okuyor. İlki doğduktan sonra yine arada özlüyordum, ikinci doğup bir de kene kıvamında olunca adam dokunduğunda çığlık atıyordum resmen "dokunma bana" diye. Adamın ne günahı varsa. Bizi bildiğin boşamıştı çocuklar. Çok şükür toparlandım. Kimsenin evliliği hep gülüm çiçeğim modunda geçmiyor.
İlk çocuk olduğu için böyle sanırım 2. olsa ev arkadaşı moduna çoktan girmiştik bizde özlüyoruz ama özlem gidermeye fırsat bulamıyoruz o ayrı mevzu tabi
Yalnız değilsin her aile geçiyor o yoldan.
Hah geldin yani hoş geldin
İçimde yok heralde
Vardır, iyi bak içeri, ağır abla modu yapışmıştır üstüne göremiyorsundur. Temizle bilinç altını. Beni dışarıda gören hayatta inanmaz yaptıklarıma bildiklerime.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…