Ben görmedim amaHemen bakın silcem haa
O 1 haftada bende ancak zıyaretcı olarak okurum kendı hıkayemı tam kişnemelikO bununla aynı değil, sen de her topiğe girip rujun linkini atarsan seni de banlarlar
Ben göremedimmmHemen bakın silcem haa
Takıpte kal sen burası alaylı yavrimo
Sildim böbişimBen göremedimmm
Cok normal, ama az sabır hepsı gecıyor sonra nasıl bu kadar cabuk buyudu dıyosunBebeği emzireyim derken fotoyu kaçırmışım iyi mişu sıralar hayattaki en büyük ekşınım bebeğimin altını temizlerken aynı anda hem sıçıp hem kusması ve benim hangisine yetişeceğini bilememem olduğu için aşk hikayesi görmeyi özlemişim
Bebeğimden şikayetim yok razıyım zorluğuna da insan kocasını da özlüyor işteCok normal, ama az sabır hepsı gecıyor sonra nasıl bu kadar cabuk buyudu dıyosun
Vallahi bizi bu kadar takip ettikten sonra (ki +18de de sürekli karşılaşıyoruz) Daha da öğrenemediysen umutsuz vakasın bebeğim üzgünüm
Bebeğe rağmen kocanı özlüyorsan çok şanslısın, ben adamı kaybediyordum neredeyse bebeler yüzünden.Bebeğimden şikayetim yok razıyım zorluğuna da insan kocasını da özlüyor işte
Hamileyim, minimum bi ay daha yasak bize de ah ahBebeğimden şikayetim yok razıyım zorluğuna da insan kocasını da özlüyor işte
Ben de özlüyordum ya, ağlıyordum çocuklar ayırdı bizi diye. Linç yeme pahasına bunu açıkladım, bugün çok cesaretliyim hadi bakalım.Vallahi bizi bu kadar takip ettikten sonra (ki +18de de sürekli karşılaşıyoruz) Daha da öğrenemediysen umutsuz vakasın bebeğim üzgünüm
Bebeğe rağmen kocanı özlüyorsan çok şanslısın, ben adamı kaybediyordum neredeyse bebeler yüzünden.
Fotoğrafı ben de kaçırdım ya hay allah, şansıma tüküreyim
İlk çocuk olduğu için böyle sanırım 2. olsa ev arkadaşı moduna çoktan girmiştik bizdeBebeğe rağmen kocanı özlüyorsan çok şanslısın, ben adamı kaybediyordum neredeyse bebeler yüzünden.
Fotoğrafı ben de kaçırdım ya hay allah, şansıma tüküreyim
İçimde yok heraldeVallahi bizi bu kadar takip ettikten sonra (ki +18de de sürekli karşılaşıyoruz) Daha da öğrenemediysen umutsuz vakasın bebeğim üzgünüm
Yasak kalkınca iyi değerlendirin doğumdan sonra baya zor oluyor çünküHamileyim, minimum bi ay daha yasak bize de ah ah
Dudiş okuyup kalbi güzel love için mutlu oluyorum ben de bu boşlukta
Linçlenecek bir durum değil bence çoğu kadın bunu yaşamıştır. Benim de en büyük korkum bu sanırım :/Ben de özlüyordum ya, ağlıyordum çocuklar ayırdı bizi diye. Linç yeme pahasına bunu açıkladım, bugün çok cesaretliyim hadi bakalım.
Çocuk uyutmuyordu, sabah 6 da işe gitmesine rağmen yanımıza gelip yatıyordu krizim geldiğinde.Linçlenecek bir durum değil bence çoğu kadın bunu yaşamıştır. Benim de en büyük korkum bu sanırım :/
Neden linç yiyeceksin ya, çocuklar adamın canını okuyor. İlki doğduktan sonra yine arada özlüyordum, ikinci doğup bir de kene kıvamında olunca adam dokunduğunda çığlık atıyordum resmen "dokunma bana" diye. Adamın ne günahı varsa. Bizi bildiğin boşamıştı çocuklar. Çok şükür toparlandım. Kimsenin evliliği hep gülüm çiçeğim modunda geçmiyor.Ben de özlüyordum ya, ağlıyordum çocuklar ayırdı bizi diye. Linç yeme pahasına bunu açıkladım, bugün çok cesaretliyim hadi bakalım.
Yalnız değilsin her aile geçiyor o yoldan.İlk çocuk olduğu için böyle sanırım 2. olsa ev arkadaşı moduna çoktan girmiştik bizdeözlüyoruz ama özlem gidermeye fırsat bulamıyoruz o ayrı mevzu tabi
Hah geldin yaniİyi akşamlar
Vardır, iyi bak içeri, ağır abla modu yapışmıştır üstüne göremiyorsundur. Temizle bilinç altını. Beni dışarıda gören hayatta inanmaz yaptıklarıma bildiklerime.İçimde yok heralde