Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bana çok fazla geldi. İlkine zor alıştım derken 3 yaşında ikinci doğdu. Ben gibi tembel, rahata düşkün, libidolu bir kadın ne hale geldi. Anca toparlandık.

Evet geldim, merhaba topigin en libisli hatunları demeliydim ben deniz de dahil

Çocuk uyutmuyordu, sabah 6 da işe gitmesine rağmen yanımıza gelip yatıyordu krizim geldiğinde.
Bizim evde bir ara kimin hangi yataktan çıkacağı belli olmuyordu. Kız beni yanına çağırıyordu, ben oraya gidince oğlan babasının yanına gidiyordu, kız uyuyunca ben oğlanın yatağına giriyordum rahat uyumak için, ortalık malına dönmüştük. Bunun üzerine aynı senin gibi sabah 6da kalk işe git. Yaşamıyorsun o dönem, sürünüyorsun.

3. çocuğu yaparak ömrümün en libisli en uyumlu yıllarının içine ettim ya ,
Ama oğluşumu çok seviyorum yerim kız onu ben
Ben hiç çocuk istemedim, olmasalar yokluğunu hissetmezdim belki de, kocam 2 çocuk istedi diye planlayarak 2 çocuk sahibi oldum. Hatta ilk doğumumda sıkıntı vardı ölümdem döndü oğlum, doğum esnasında aklımdan geçen "ölse üzülmem" cümlesiydi. allahım affetsin, doğduktan sonra da yavaş yavaş sevmeye başladım, vıcık vıcık minnoş bir lohusa bile değildim. Zamanla anne oldu ruhum, şimdi seviyorum tabi ki evlatlarımı rabbim eksikliklerini göstermesin hiç kimseye ama anne olurken her şeye hazırlıklı olmamız lazımmış, çok destek lazımmış, hatta çalışıyorsan yatılı bakıcı alabilmek lazımmış.

Katibim al sana linçlik yazı

Bence hissettiginiz şeyler çok doğal,anne olmak kolay değil neticede.

2. Çocuktan sonra cinsellikten soğumanı şimdi daha iyi anlıyorum, çocuk cinsellik sonucu doğduğu için soğumana sebep olmuş,
Ama sonra çok güzel toparlamışsınız, takdir ediyorum sizi

Ahah sonuna güldüm. Buralar maşallah mükemmel anne kaynıyor ya, ondan bi korkmuştum.

2. Çocuktan sonra cinsellikten soğumanı şimdi daha iyi anlıyorum, çocuk cinsellik sonucu doğduğu için soğumana sebep olmuş,
Ama sonra çok güzel toparlamışsınız, takdir ediyorum sizi
Aslında cinsellikten soğumam hamileliğe sebep olduğundan değil, çok başka sorunlar da girdi hayatımıza. Kızıma hamileyken şehir değiştirdik, bu değişiklik maddi manevi çok yıprattı, iş yerim evime 75km uzakta kaldı, mobbinge uğradım yıllarca, bunun yanında kızım 4 yaşına kadar kucağımda yaşadı bütün bunlar da birleşip libidoyu vurdu ama en çok kızım, zaten dokunmaktan ve dokunulmaktan hoşlanan bir insan değilim sadece eşime sınırsız dokunabilirdim ama kızım bütün kotamı tek başına doldurmaya yetiyordu. Sonuç da eşime patladı. Çalışan eş ve anne olmak gerçekten çok zor, allah hepimizin yardımcısı olsun.

Kesınlıkle katılıyorum, hemde oyle bı zor kı canına okunuyor adamın

Ahah sonuna güldüm. Buralar maşallah mükemmel anne kaynıyor ya, ondan bi korkmuştum.
Kimse mükemmel anne değil, hepimizin isyan noktaları var. Çok seviyoruz evet ama bu bazen illallah etmediğimiz anlamına gelmiyor. Benim anneliğimi herkes beğenir hatta eşim bile beğenip takdir eder ki eşler bu konuda birbirini pek beğenmez, çocuklarım da gözümün içine bakar ama bu her zaman bundan mutlu olduğum anlamına gelmez, gelmemeli de zaten, herkesin yorulduğu anlar olur, zor zamanları olur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…