Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yeter ki canları sağ olsun sağlıkları yerinde olsun, geçer hepsi,herşey geçerHem cok kucukler hemde ıkızler sıralamaya basladılar oglan herseyını alıyolar dıye sureklı onları uzak tutma pesınde, baba benım anne benım falan resmen kucuklerı kacak gocek sevıyorum once oglanı uyutuyorum kı ıkızlerın uyku saatı kayıyor busefer yoksa valla gordugu yerde yapıstırıyor yere
Evde sürpriz var kesinGeldik arkadaslar avkatcım benzın alıyor hava kararmadan eve bakalım sonra senı otoparka bırakayım dedı.
Yetıstık zemocan ZemheriPoyraz
Hadi gözün aydın, gör bakalım evi, şu evlerin yakınlığına da bak ki tedbirini al, aslında şu an tek merak ettiğin de bu, evi görmek bahanen oldu. İnşallah dip dibe değillerdir.Geldik arkadaslar avkatcım benzın alıyor hava kararmadan eve bakalım sonra senı otoparka bırakayım dedı.
Yetıstık zemocan ZemheriPoyraz
Evde sürpriz olduğunu sanmıyorum, bu sefer boş geçecek.Evde sürpriz var kesin
Benim de başıma geldiYa bu benim de başıma gelmişti ama benim ki bir kadınla olduyanaktan öpecektim ama o kişi kafasını çevirince şap diye dudağından öpmüştüm
Hangi mağaza ben de geleyim sizi uzaktan izlerimCanıma susamadım daha heryer tanıdıkben bu alısverısten hıc keyıf almadım, yarın elele yapalım ıstanbulda dedı
Öpemediler15-20 sayfa ne konuştunuz zalimlar, kitap okuyamıyorum burayı okucam diye
Demek ki her kızın ilk öpücüğünün sahibi aşkısı kocişi falan değilmiş bu arada ben kk nın emojilerini nasıl kullanacağım ifadeler kısmına giriyorum ama nasıl ekleyeceğimi bilmiyorumBenim de başıma geldi
Hangi mağaza ben de geleyim sizi uzaktan izlerim
Normalde üzerine tıklayınca gelir, uygulamada çalışmıyor, tarayıcı üzerinden kullanırsan çalışır sanırımDemek ki her kızın ilk öpücüğünün sahibi aşkısı kocişi falan değilmiş bu arada ben kk nın emojilerini nasıl kullanacağım ifadeler kısmına giriyorum ama nasıl ekleyeceğimi bilmiyorum
Tamam birde oradan deneyeyim çok teşekkür ederimNormalde üzerine tıklayınca gelir, uygulamada çalışmıyor, tarayıcı üzerinden kullanırsan çalışır sanırım
Aynen,Demek ki her kızın ilk öpücüğünün sahibi aşkısı kocişi falan değilmiş bu arada ben kk nın emojilerini nasıl kullanacağım ifadeler kısmına giriyorum ama nasıl ekleyeceğimi bilmiyorum
Üç nokta mı? nerede ben niye göremedimAynen,
Üstte üç nokta var onu tıkla,en solda gülen yüz var onu tıkla istediğin emojiyi seç tıkla, umarım anlayabilmişimdir
Aa kocaeliden mısın kız sendeBenim de başıma geldi
Hangi mağaza ben de geleyim sizi uzaktan izlerim
Evet böbişim bu sefer de bildin. Ne olacak toz topraktan başka evde allasen yaw hergun bı eksın beklıyolla bendenHadi gözün aydın, gör bakalım evi, şu evlerin yakınlığına da bak ki tedbirini al, aslında şu an tek merak ettiğin de bu, evi görmek bahanen oldu. İnşallah dip dibe değillerdir.
Evde sürpriz olduğunu sanmıyorum, bu sefer boş geçecek.
Sen mutlu huzurlu olda biz okumayıveririz ne olacak sankimBu ıs rutine bındıgınde ben yazmayı bıraktıgımda neyle egleneceksınız böbişlerim ülkenın kadınlarında okuma oranı arttı ahskshsaj
Nasıl peki yakın mı evler birbirineEvet böbişim bu sefer de bildin. Ne olacak toz topraktan başka evde allasen yaw hergun bı eksın beklıyolla benden
Geyiğe vururuz be ya, hiç sıkıntı yokBu ıs rutine bındıgınde ben yazmayı bıraktıgımda neyle egleneceksınız böbişlerim ülkenın kadınlarında okuma oranı arttı ahskshsaj
Gıdınce onun telefonu caldı balkona cıkıp hemen konumu actım 4,8km gosterıyo, aynı cıvarda fakat güzergahla alakası yok mahalleye baktımda ohh içim rahat artıkNasıl peki yakın mı evler birbirine
Geyiğe vururuz be ya, hiç sıkıntı yok