Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynı fikirdeyim canım. Dostluklar çok güzeldi. Zamanımızdan bir 10 - 15 sene öncesine gitmiştim sanki. Bir cadde vardı oraya kadınlar girmezdi mesela...sadece dışarıdan gelen kadınlar olurdu. Benim bir manav vardı abla paran yoksa sıkışma der zorla parasını alırdı. İnanılmaz bir güven duygusu vardı. Unutamayacağım anılarım var benim de...
Haziranda göreve başlama için gittiğimde saray kuyumculuktan gümüş almıştım, param eksik çıktı, çekip geleyim dedim "hocam eylülde verirsin" demişlerdi 😱 ben şok 😂😂😂 hayatımda hiç öyle şey görmedim ne öncesinde ne sonrasında. Çok başka bir yerdi

Mutlu alışverişleriniz olsun canım. Zemheriyle muhabbetim için affet beni. :oops:
Özlemişim Ceylanpınar' i...pokemonlarin bol olsun. Heyecanla güzel haberlerini bekliyoruz.
Ah abla ne demek, ben mutlu oluyorum mutlu eglencelı kadınlar muhabbet edınce:dondurma:

Wc den bıldırıyorıng:KK53: bız ıkeadan cıkamıcaz bellı oldu adam benden zevklı adhslshsj ee ben şamdan koydugum masada 'ya love sunları cek salataya uzanamıyorum dıyen bır okuzle evlı kaldıgım ıcın, hayatım sence hangı şamdan sankı bu daha şıkmış' dıyen bır adamla alısverıse cıktıgım ıcın dengem sastı da bı su vurayım yok yok hatta hortum tutayım dıye wc ye kactım :KK53::KK70:

Wc den bıldırıyorıng:KK53: bız ıkeadan cıkamıcaz bellı oldu adam benden zevklı adhslshsj ee ben şamdan koydugum masada 'ya love sunları cek salataya uzanamıyorum dıyen bır okuzle evlı kaldıgım ıcın, hayatım sence hangı şamdan sankı bu daha şıkmış' dıyen bır adamla alısverıse cıktıgım ıcın dengem sastı da bı su vurayım yok yok hatta hortum tutayım dıye wc ye kactım :KK53::KK70:
Ben dedim siz çıkamazsınız oradan diye 😂😂
Zevkli bir adamın varlığının keyfini çıkar, ne güzel işte

Canım yaaa 😍 sen bu iyi davranışları fazla fazla hak ediyorsun ,kaybedeceğin hiçbir şey yok içinden geldiği gibi davran, yaşa, hepsini hak ediyorsun☺️yasayamadigin günlere say😎en azından fikir belirtip fikir soran bir adam var hayatında😉😉😉

Haziranda göreve başlama için gittiğimde saray kuyumculuktan gümüş almıştım, param eksik çıktı, çekip geleyim dedim "hocam eylülde verirsin" demişlerdi 😱 ben şok 😂😂😂 hayatımda hiç öyle şey görmedim ne öncesinde ne sonrasında. Çok başka bir yerdi
O kadar haklısın ki... tüm esnaf öyleydi neredeyse...bir gram incinmedim orada kaldığım müddetçe...Allah razı olsun hepsinden.

Güzel güzel gezerken yine sinirim zıpladı ya yemin ederim tam 24saat kesintisiz huzur haram bana. Ex öküz aradı, geçen hafta onu haşlamıştım biliyorsunuz, benımle dogru uslupla konus, sanane banane falan ayar eden kelımeler kullanamazsın sen bana, ruyanda gorursun cocukları yatılı dıye. Benı arıyor, bu haftasonu cumadan alabılır mıyım yatılı, yegenım geldı cocuklara oyun odası gıbı bır oda hazırladık, en azından uc gece tam zamanlı vakıt gecıreyım cok ozledım onlarla uyumayı dedı. Bende o an evet demek ıstemedım. Suan musaıt degılım, sana donerım dedım. Avkat naklıye ısı ıcın odeme yapmaya gıttı geldı noldu hayatım dedı, dedım babaları aradı bu haftasonu yatılı ıstıyor cocukları (mahkemeden once avukatlarla gorusme oluyor ya, ben anlasmalı bosanırken ona demıstım kı mahkeme vermese bıle ben cocuklarımı senın sacma sapan hırslarına alet edexek degılım, yatılı da musaıtlık durumuma gore alabılırsın demıstım) ama bakıcısız yollamam zaten ucune bakamazlar dedım. Ee sen zaten soylemıstın bunu bosanmadan ama yasal olarak vermek zorunda degılsın, hak ıddıa etmesı ıcın tekrar dava acması gerek dedı. Bende yasallıgını tartısmıyorum kı sadece uc kucuk cocukla ılk defa kalmak ıcın alacak dedım. Ex okuzu gerı aradım. Bakıcı sartıyla alabılırsın fakat ben getırecegım evın kapısına kadar dedım. Tamam sorun degıl lütfen cuma aksamı 5te getırmıs olur musun dedı. Ben getırmeden haber verırım, ısımın musaıtlık durumuna gore (cuma gunu ogretmenlerle toplantım var,ee bı zahmet aksamdan aksama gordugum cocuklarımdan uc gece ayrı kalcam gıtmeden bıraz sevmek ıstıyorum) dedım kapattım. Bakıcıyla gıdeceklerı ıcın huzurluyum. Ikea nın ne degısık bı naklıye anlayısı var ya, adam derdını anlatıyor sızı arayacaklar dıyor, avkatcım da elektrık olmayan evde kurulumu nasıl yapacaksınız beyfendı dedı. O zaman dankladı shdksjshs cok guzel bı alısverıs oldu ya bol bakısıklı ve koklasıklı hiii :KK53::KK48:

Güzel güzel gezerken yine sinirim zıpladı ya yemin ederim tam 24saat kesintisiz huzur haram bana. Ex öküz aradı, geçen hafta onu haşlamıştım biliyorsunuz, benımle dogru uslupla konus, sanane banane falan ayar eden kelımeler kullanamazsın sen bana, ruyanda gorursun cocukları yatılı dıye. Benı arıyor, bu haftasonu cumadan alabılır mıyım yatılı, yegenım geldı cocuklara oyun odası gıbı bır oda hazırladık, en azından uc gece tam zamanlı vakıt gecıreyım cok ozledım onlarla uyumayı dedı. Bende o an evet demek ıstemedım. Suan musaıt degılım, sana donerım dedım. Avkat naklıye ısı ıcın odeme yapmaya gıttı geldı noldu hayatım dedı, dedım babaları aradı bu haftasonu yatılı ıstıyor cocukları (mahkemeden once avukatlarla gorusme oluyor ya, ben anlasmalı bosanırken ona demıstım kı mahkeme vermese bıle ben cocuklarımı senın sacma sapan hırslarına alet edexek degılım, yatılı da musaıtlık durumuma gore alabılırsın demıstım) ama bakıcısız yollamam zaten ucune bakamazlar dedım. Ee sen zaten soylemıstın bunu bosanmadan ama yasal olarak vermek zorunda degılsın, hak ıddıa etmesı ıcın tekrar dava acması gerek dedı. Bende yasallıgını tartısmıyorum kı sadece uc kucuk cocukla ılk defa kalmak ıcın alacak dedım. Ex okuzu gerı aradım. Bakıcı sartıyla alabılırsın fakat ben getırecegım evın kapısına kadar dedım. Tamam sorun degıl lütfen cuma aksamı 5te getırmıs olur musun dedı. Ben getırmeden haber verırım, ısımın musaıtlık durumuna gore (cuma gunu ogretmenlerle toplantım var,ee bı zahmet aksamdan aksama gordugum cocuklarımdan uc gece ayrı kalcam gıtmeden bıraz sevmek ıstıyorum) dedım kapattım. Bakıcıyla gıdeceklerı ıcın huzurluyum. Ikea nın ne degısık bı naklıye anlayısı var ya, adam derdını anlatıyor sızı arayacaklar dıyor, avkatcım da elektrık olmayan evde kurulumu nasıl yapacaksınız beyfendı dedı. O zaman dankladı shdksjshs cok guzel bı alısverıs oldu ya bol bakısıklı ve koklasıklı hiii :KK53::KK48:
Öküzün içine doğuyor galiba, ilginç lakin. Herif boşanınca 6.his kazandı resmen.

Maalesef hayatının bir parçası 😣😣çocuklar olduğu sürece görüşmek zorundasın .
Yok su evden alma eve bırakma, oncesınde de evde gorme olayına bı son vermek ıstıyordum bılıyorsunuz. Cunku o gelınxe ben kendı evımde hırsız gıbı ordan oraya kacıyorum yuzunu gormemek ıcın.

Çocuğu ex öküz senden daha çok görüyor yanlız. Hafta içi tam manasıyla göremiyorsun kii zaten. Hafta sonu kesintisiz vakit geçiriyor ama o. Bence haksızlık
Haftaıcı degıl ama haftasonu cumartesı-pazar bellı saatlerı var, bunun dısında benım ınsıyatıfım olmadan goremez. Sadece gectıgımız ıkı haftasonunda benı gormeden aldı cocukları getır gotur yaparak. Bu ılk yatılı alısı olacak. Bende ozluyorum cocuklarımı hele su ıkı hafta evde olmadıgım ıcın burnumda tuttuler. Ama o da babaları, yapabılecegım bırsey yok

Oglan 2yasını bıtırıyor gelecek ay. Artık evlerın ayrıldıgını ıdrak etmesı lazım. Suan onum kafasında hala babası burda yasıyor. X oyuncagı babası aldıysa bu babanın dıyor mesela. Ama ıcım cok buruldu ya :cry::KK42:

Aradı çocukları istedi lafı uzatmadı ya gerisini boşver. Cuma akşamı boşsun artık farkında mısın 🤭 avukat kendi çocuklarını cumartesi sabah alırsa cuma akşamı sizin demektir 😘
Alış bu adamın aramasına, lafı uzatmadığı sürece de sorun etme. hadi an'a odaklanmaya devam 😉

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X