Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O kadar yıllar içinde 2007' yi tutturmak muhteşem :KK68:
Evet. Hayatın tesadüflerine bak ya. Bende onlar coluk cocuk bız coluk cocuk avm de karsılasmıstık, sonra arkadasım kahve ıcelım mı demıstı, oturduk kahve de ıctık ahssjshsj sımdı sevgılıyız:KK51::KK70:

2006 - 2007 yıllarında ben de oradaydım. :KK73: :KK73: :KK73:
Benim çocuklar TOKİ de okudular. :eek:Kucuk oğlumun öğretmeni ilçe milli eğitim müdürlüğüne geçti adını bir sorayım...
Bülent Bey 🤩
Ben o tarihte atatürkteydim denk gelmiş olma ihtimalimiz yok. Milli eğitim müdürlüğü şahaneydi zaten 😂😂😂 daha fazla kurcalamayalım ortak tanıdık çıkacak 😂😂😉 burası kimliksiz alan 🤭
Zemocan senın bransın ne
Türkçe benim branş
Hee o da kosarak cumle aleme duyursun. Yok karşim suanlık o ceyranı kaldırmaz narin fücudum :KK53:
Hemen karşılaşmayın canım, siz görünmekten korkmaz olduğunuz zaman karşılaşın. Sen şu konumları bi değerlendir, rabayı soteye çekersin gerekirse

Ben o tarihte atatürkteydim denk gelmiş olma ihtimalimiz yok. Milli eğitim müdürlüğü şahaneydi zaten 😂😂😂 daha fazla kurcalamayalım ortak tanıdık çıkacak 😂😂😉 burası kimliksiz alan 🤭

Türkçe benim branş

Hemen karşılaşmayın canım, siz görünmekten korkmaz olduğunuz zaman karşılaşın. Sen şu konumları bi değerlendir, rabayı soteye çekersin gerekirse
Kalbımız fıkrımız neden aynı atıyo senınle yaa ustte yazdım anında sen yazdın aynısını :KK53: :KK70:

İyi empati yaparım 😎
Ikeanın onundeyız, ben ındım arabadan sıgara ıcıyorum, o da maıl atıyo evrak cekıp atıyo, arabada ıcsene sıgaranı hayatım, ınmene gerek yok dedı(bu arada zabağnan uyandıgımda, sevgılım, canımdan hayatıma hızlıca bı gecıs yapmısız) :KK70::KK53:bana da ıcırırsın dedı :dondurma: :KK53: yok dedım sımdı dumana bogulmayalım, sen ısın bıtınce ıcersın canım dedım. Su ısı bıtene kadar konu bırıkmesın dıye ufak ufak anlatıyorum kı aaşama parmaklarım kopmasın:KK70::KK53:

Türkçe benim branş

Memnun oldum zemhericim. :KK60:
Öğretmenevinde bahçede çay içmisizdir. Tigem' de serin havalarda dondurma yemişizdir ama. Sel olduğunda aynı heyecanı yasamişizdir. :KK51:
Ben de edebiyat öğretmeniyim.

Ikeanın onundeyız, ben ındım arabadan sıgara ıcıyorum, o da maıl atıyo evrak cekıp atıyo, arabada ıcsene sıgaranı hayatım, ınmene gerek yok dedı(bu arada zabağnan uyandıgımda, sevgılım, canımdan hayatıma hızlıca bı gecıs yapmısız) :KK70::KK53:bana da ıcırırsın dedı :dondurma: :KK53: yok dedım sımdı dumana bogulmayalım, sen ısın bıtınce ıcersın canım dedım. Su ısı bıtene kadar konu bırıkmesın dıye ufak ufak anlatıyorum kı aaşama parmaklarım kopmasın:KK70::KK53:
İyi alıştı avukat filtre arkadaşlığına 😂😂
normalde arabada içmiyorsa içmeyin zaten, bazı erkeler bu konuda çok hassas

Hayatıma geçmesi daha bir hoş, ben çok sevdim, aşkım kelimesinden çok daha güzel

Memnun oldum zemhericim. :KK60:
Öğretmenevinde bahçede çay içmisizdir. Tigem' de serin havalarda dondurma yemişizdir ama. Sel olduğunda aynı heyecanı yasamişizdir. :KK51:
Ben de edebiyat öğretmeniyim.
Selden sonraki sene geldim, ama çok gittim oralara, evlenme teklifimi tigemde ceylanların orada aldım ben 🥰 öğretmen evinde 101 oynayarak büyüttüm oğlumu 🤭

İyi alıştı avukat filtre arkadaşlığına 😂😂
normalde arabada içmiyorsa içmeyin zaten, bazı erkeler bu konuda çok hassas

Hayatıma geçmesi daha bir hoş, ben çok sevdim, aşkım kelimesinden çok daha güzel
Herhal dusundu yazlıga gıderken arabamda hıc ıcmedım, sımdı ıcıttırırsem bıde hayır derse arabama sıgar kokusu sınmesın dıye sjdksjsh donerken evetı alınca ıctık sımdı dewamke benden cok ıcıyo, ben varken yakayım dıye mı cok ıcıyo anlamadım ama:KK70: :KK53:

Herhal dusundu yazlıga gıderken arabamda hıc ıcmedım, sımdı ıcıttırırsem bıde hayır derse arabama sıgar kokusu sınmesın dıye sjdksjsh donerken evetı alınca ıctık sımdı dewamke benden cok ıcıyo, ben varken yakayım dıye mı cok ıcıyo anlamadım ama:KK70: :KK53:
Onu zamanla öğrenirsin artık. Şimdi olanın tadını çıkar

Çalıştığım en eğlenceli ve samimi yerdi, herkes genç sıcak kanlı, çok güzel arkadaşlıklarım oldu. Çokmağladım ayrılırken. Şehir ve okul berbattı ama dostluklar çok özeldi
Aynı fikirdeyim canım. Dostluklar çok güzeldi. Zamanımızdan bir 10 - 15 sene öncesine gitmiştim sanki. Bir cadde vardı oraya kadınlar girmezdi mesela...sadece dışarıdan gelen kadınlar olurdu. Benim bir manav vardı abla paran yoksa sıkışma der zorla parasını alırdı. İnanılmaz bir güven duygusu vardı. Unutamayacağım anılarım var benim de...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X