- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
Napim ya o öyle dedi,çok kaygan demek istiyor haspamSızın seksınıze edeyım emı tereyagı nedır ya ayy allahım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Napim ya o öyle dedi,çok kaygan demek istiyor haspamSızın seksınıze edeyım emı tereyagı nedır ya ayy allahım
Katıp baktım celebreye nasıl bısey dıye. Aynısının fısfıs sısesıde var vucut spreyıymıs, oyle bısı olabılırmıYok be abartma sende. Kolonyadır yahu
Kolonya sandıysa tabi hajajajajsKatıp baktım celebreye nasıl bısey dıye. Aynısının fısfıs sısesıde var vucut spreyıymıs, oyle bısı olabılırmı
Kadın da hiç mi uyarmamış bayan parfümü o diye,vücut spreyiymiş anlaşılanSıkılmış gibiydi, koku yoğundu çünkü. Ondan şeetmedim çok.
Allah askına artık sevısırken konusmaz mısınızNapim ya o öyle dedi,çok kaygan demek istiyor haspam
Ee sprey kolonya gıbı duruyor zaten. Abartma sende haaKolonya sandıysa tabi hajajajajs
Bana bi parfüm bişeyler ver demiş, almış eline ilk geçeni sıkmış. Israrla kolonya diyor.Kadın da hiç mi uyarmamış bayan parfümü o diye,vücut spreyiymiş anlaşılan
Cahil o sen bakma onaBana bi parfüm bişeyler ver demiş, almış eline ilk geçeni sıkmış. Israrla kolonya diyor.
Emin değilim tabiki ama dedim ya deneysel bugünkü dudişleri görmeliydinizEmın mısın? Seks mı yapmak ıstıyorsun mıhlama mı olmak ıstıyorsun adhdlshsjsjs ıcım kalktı ya
Niye bu elitlik kardeşim herkesin dirty talk'u kendine Belliki köy kahvaltısı seven bir çift var karşımızda.Allah askına artık sevısırken konusmaz mısınız
Adamlar ıcın renk skalası olayı da aynı sekılde. Sen narcıcegı dersın o kırmızı der gecer, aynı seyBana bi parfüm bişeyler ver demiş, almış eline ilk geçeni sıkmış. Israrla kolonya diyor.
Zaten çok nadir konuşur kendisiAllah askına artık sevısırken konusmaz mısınız
Yalniz bende celebre kullanirim cok severim ve de muhasebeciyim ammaaa suan calismiyorumNıye yalan olacak yaw, celebre ne katıp
Ulan nutella seven köyüm ben serpme falan bılememNiye bu elitlik kardeşim herkesin dirty talk'u kendine Belliki köy kahvaltısı seven bir çift var karşımızda.
Cok nadır konusup, ender kelımelerınden bırı de tereyag olması benı ona daha da saplantılı kılardı, evet meho cok haklısın bacım ben ozur dılerım sendenZaten çok nadir konuşur kendisi
Ahahahaha sesli güldüm offfNiye bu elitlik kardeşim herkesin dirty talk'u kendine Belliki köy kahvaltısı seven bir çift var karşımızda.
Ay ben gülmekten tekrar odaklanamazdım her tereyağı gördüğümde de kaşım gözüm oynardı bakNapim ya o öyle dedi,çok kaygan demek istiyor haspam
Celebre kullanan muhasebecı kadınlara heç eyi gözle bakmıyolla keske rısk almasaydınYalniz bende celebre kullanirim cok severim ve de muhasebeciyim ammaaa suan calismiyorum
Tum muhasebeci gadinlaaa celebre mi kullaniyor yonsammm aklimda deli sorular muhasebeci mayisimiz ancak avon almaya yetiyoduysa demekki
İşini iyi yapıyor boş ver gerisiniCok nadır konusup, ender kelımelerınden bırı de tereyag olması benı ona daha da saplantılı kılardı, evet meho cok haklısın bacım ben ozur dılerım senden
Klasik parfüm, kokusunu ezberledim. Pembe taze çiçek kokusu vardı herifin üstünde hansndncjYalniz bende celebre kullanirim cok severim ve de muhasebeciyim ammaaa suan calismiyorum
Tum muhasebeci gadinlaaa celebre mi kullaniyor yonsammm aklimda deli sorular muhasebeci mayisimiz ancak avon almaya yetiyoduysa demekki