- 19 Mayıs 2020
- 46.373
- 207.485
Ben zorla 2 sine açılmıştım, sonu hüsrandı.Lisede hoslandigim bi cocuk vardi ama acilmamistim
Adı kadirdi birileri görüp uyanmasın diye sağa sola kader diye yazardım ne arabesk kız diye dalga geçerlerdiTabi arada platonik kaldığım da olduonun tadı başka. Her hareketini kendine yormak falan hahahha. "Sıradaki şarkı ondan bana gelsin" diye diye top 20 listelerini bitirirdim ya. Hey gidi
Adının baş harfi de "Ç" idi. Gece gökyüzündeki takım yıldızlarına dikkatli bakınca köşeli bir ç harfini andırıyor. Gece baka baka efkarlanırdım ya hahahahhaha.
Kayırma lan sociyi, sıctın zaten sakanın ıcıneYaaaa yapma love sende... Iyice ciddiye aldi bu hemşire olayi.
Bi el atın zemocan Emma
Bu konu çok iyi geldi bana ya, arada girer bakardım kk'ya. Her an bakıyorum şimdi. Keyfim yerine geldi, neşem, libidom eskisine döndü. Bir de tamamen hukuksal bağımı da koparayım da, sonra ağa da benim paşa daO da gelir yavrum sen iyileşmeni bitir feda olsun sana libidolu adamlar
O da güzel bak yaaa... Ah gençlik...Tabi arada platonik kaldığım da olduonun tadı başka. Her hareketini kendine yormak falan hahahha. "Sıradaki şarkı ondan bana gelsin" diye diye top 20 listelerini bitirirdim ya. Hey gidi
Adının baş harfi de "Ç" idi. Gece gökyüzündeki takım yıldızlarına dikkatli bakınca köşeli bir ç harfini andırıyor. Gece baka baka efkarlanırdım ya hahahahhaha.
Tabi tabi bekleriz, ayle salonumuz üst kattaBu konu çok iyi geldi bana ya, arada girer bakardım kk'ya. Her an bakıyorum şimdi. Keyfim yerine geldi, neşem, libidom eskisine döndü. Bir de tamamen hukuksal bağımı da koparayım da, sonra ağa da benim paşa da
İyi ki tanıdım ya.
Sen 26 yaşındasın tamam mı kendine gelO da güzel bak yaaa... Ah gençlik...
Dedi daha 26 yaşında olan Soci.. Ah gençlik...
O kendi çözülür müsaade edin hela az naz yapsın kızımızYaaaa yapma love sende... Iyice ciddiye aldi bu hemşire olayi.
Bi el atın zemocan Emma
Ben hiçbirine açılmadımBen zorla 2 sine açılmıştım, sonu hüsrandı.
Döver bizi diye korkmuş olabilirler mi ben senin hep haşin tarafını gördüm deBen zorla 2 sine açılmıştım, sonu hüsrandı.
Ben cesaret edip cevabımı alınca daha elleşmedim.O kendi çözülür müsaade edin hela az naz yapsın kızımız
Ben hiçbirine açılmadımkilomdan utandığımdan cesaret edemezdim. 34 yaşına kadar 70in altını neredeyse hiç görmemiştim çünkü
O senden buyuk yannazO da güzel bak yaaa... Ah gençlik...
Avkatin kizi mi var@Love_lover yavrukuş zamanla kafandaki adam profılınde aşınmalar olacak, evlılık ıcın acele etme, hem arastırma ısıne de gırısmıssın, ısın ucunda ölüm yok ya ayrılırsın bıter gıder. Sen ıyıce olc tart. Ve kalp kırmadan da ıstedıgın cevapları alabılırsın bence ondan. Neden bosandıgını tek taraflı anlatan ınsanlardan ben korkuyorum. Sen sadece adamla da evlenmeyeceksın evlenırsen, her ne kadar cocuk annesıyle de kalsa adam yerlesık duzene gecınce o da aktıf rol oynayacak evlılıgınızde ve annesı de tabi. Her ay kendınızden kısıp o nafakayı odeyeceksınız bır kere. Öncelıgı her zaman o olacak, yerı gelecek bunu kaldıramayacaksın bıle, sımdı evlenmeden sevdım ettım demekle olmuyor bu ısler. Ben mukemmel anne degılım ama kendı cocuklarıma tahammul edemıyorum bazen, kızıyorum sınırlenıyorum, sen sımdı kendı cocugunmus gıbı bunları yapamayacaksın yerı gelecek, hepsı ıcınde bırıkecek. Bak ben bı yaz okulu kaydında, avkatın kızıyla ben bununla evlenırsem ne bok yıcem ya dıye bıle dusundum, bebe soyulmus sırıga cıkıyor. Ee sende anne olmak ıstıyorsun, adam her ıkı bebeye de esıt yetmeye calısacak ve sana ayrı ılgı alaka lazım. Bekarlık gıbı degıl evlılık. Her bakımdan cok zor. Ee o maddı olarak bebesının masraflarını karsılarken sizin bütçede dogal olarak eksiye düşecek ki şimdi de düzenli bir işi yokmus. Ben tekrar tekrar dusunmenı, ve olmayacagını gorursen de bıtırmenı tavsıye ederım.
Eskiden çok uysaldım, hiç haşin değildim.Döver bizi diye korkmuş olabilirler mi ben senin hep haşin tarafını gördüm de
1kızı 1oğlu varAvkatin kizi mi var
Bak o daha heyecanlı işte. Kimse görmeden hızlı hızlı bir kere yapış bırak. Sonra nasıl kızardığını izle hahaha. En sevdiğim oyunlar ennnnYalnız bizde olay kamuya açık yerde geçiyordu..
Ya benim adımın baş harfi de "E". Fenerbahçeli olmadığım halde Fenerbahçe yazılı bileklik takıyordum. Takım adının son harflerindeki ç ve e yan yana diye. OffffAdı kadirdi birileri görüp uyanmasın diye sağa sola kader diye yazardım ne arabesk kız diye dalga geçerlerdihayatımda arabesk dinlememişim hiç sesimi çıkarmazdım
Çok pis romantiğimdir. Öyle böyle değil. Hem oyun hem romantizmO da güzel bak yaaa... Ah gençlik...
AlfaEvet Z den sonra harfte yok.
Sonraki kusaga ne diyecekler acep
Evlenseniz evde 5 cocuk1kızı 1oğlu var
Eski libidosu yüksek ritmi hala bekliyorumTabi tabi bekleriz, ayle salonumuz üst katta
Bende araba plakaların da ki E ve F harflerini yan yana görünce acayip mutlu olurdum. O benim kaderim falan diye düşünürdümBak o daha heyecanlı işte. Kimse görmeden hızlı hızlı bir kere yapış bırak. Sonra nasıl kızardığını izle hahaha. En sevdiğim oyunlar ennnn
Ya benim adımın baş harfi de "E". Fenerbahçeli olmadığım halde Fenerbahçeli yazılı bileklik takıyordum. Takım adının son harflerindeki ç ve e yan yana diye. Offff
Çok pis romantiğimdir. Öyle böyle değil. Hem oyun hem romantizm