Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Adı kadirdi birileri görüp uyanmasın diye sağa sola kader diye yazardım ne arabesk kız diye dalga geçerlerdi hayatımda arabesk dinlememişim hiç sesimi çıkarmazdım

O da gelir yavrum sen iyileşmeni bitir feda olsun sana libidolu adamlar
Bu konu çok iyi geldi bana ya, arada girer bakardım kk'ya. Her an bakıyorum şimdi. Keyfim yerine geldi, neşem, libidom eskisine döndü. Bir de tamamen hukuksal bağımı da koparayım da, sonra ağa da benim paşa da
İyi ki tanıdım ya.

O da güzel bak yaaa... Ah gençlik...

Tabi tabi bekleriz, ayle salonumuz üst katta

Ben cesaret edip cevabımı alınca daha elleşmedim.

Avkatin kizi mi var

Yalnız bizde olay kamuya açık yerde geçiyordu..
Bak o daha heyecanlı işte. Kimse görmeden hızlı hızlı bir kere yapış bırak. Sonra nasıl kızardığını izle hahaha. En sevdiğim oyunlar ennnn

Adı kadirdi birileri görüp uyanmasın diye sağa sola kader diye yazardım ne arabesk kız diye dalga geçerlerdi hayatımda arabesk dinlememişim hiç sesimi çıkarmazdım
Ya benim adımın baş harfi de "E". Fenerbahçeli olmadığım halde Fenerbahçe yazılı bileklik takıyordum. Takım adının son harflerindeki ç ve e yan yana diye. Offff
O da güzel bak yaaa... Ah gençlik...
Çok pis romantiğimdir. Öyle böyle değil. Hem oyun hem romantizm

Bende araba plakaların da ki E ve F harflerini yan yana görünce acayip mutlu olurdum. O benim kaderim falan diye düşünürdüm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…