- 9 Şubat 2019
- 2.884
- 5.569
Ben hepsinde yaparimEn korktuğum şeydir resmi törenlerde sakarlık yapmak
Şşşş bebişim, ben bir adamın ağzını yüzünü tuta tuta öpecek kıvama geldiğimde, üzerinde sadece ben olurum muhtemelen. Maske hikayeMaskesini inderseydik hocam
40 yıl düşünsem aklıma gelmezdiBoncuklu tangadudişlere denk gelen kısma nazar boncukları
Ben onu bile yapamadım, yıllarca melul melul baktım uzaktanLisedeki ilk adıma dair aksiyonum, beğendiğim beye iltifat etmekti onu da tavladım hehe.
Ama bak söz dinliyo nilmeşeker opturme yavaştan al dediniz opturmediGendine mugayyet ol hemşire, dötü başı dagıtma
Hüp diye içine çek beniÜfleme yok, nöö üfleme. Hüpleme bu
Hiç sorma eksık bılgıden yandı başıAma bak söz dinliyo nilmeşeker opturme yavaştan al dediniz opturmedi
Sen de öpme demeyi unutmuşuz
Görecez artık iribaş mi küçükbaş mi?Başı rastgelsin insallah
Insallah altınbaş olur, pırlantalanasım geldi biranGörecez artık iribaş mi küçükbaş mi?
Altınbaş mi demirbaş mi?
Duruma göre pozisyon alazammm loveum
Ben bilirim filan diyomusumNerden bildin kız
Neyse ahmet diye seslenirsinNeyle alakalı bılmıyorum, bızım ısımlere uygun dıye boyle yaptık, bıleydım ahmet koyardım
Yok artık daha neler.. Adamın kodadı ahmet yahu, gercek adı degıl. Gercek adı çekzel, cok uyumluyuzNeyse ahmet diye seslenirsin
Oglusum bu gobek adin olsun dersin
3 ilçe programı sundum vukuatsız çok şükür ama sorun çıkmasın diye hatim indirmiş kadar oldum. Normalde sakarımdır ama, oğlumun ilçe emniyet müdürünün üzerine kusmuşluğu varBen hepsinde yaparim
Metin verirler okurken paragrafi kaciririm ezberi unuturum gulme tutar
O da gelir yavrum sen iyileşmeni bitir feda olsun sana libidolu adamlarŞşşş bebişim, ben bir adamın ağzını yüzünü tuta tuta öpecek kıvama geldiğimde, üzerinde sadece ben olurum muhtemelen. Maske hikaye
Bu bünyeyi tavlayabilecek yiğido yok piyasada ah ah.
Tabi arada platonik kaldığım da olduBen onu bile yapamadım, yıllarca melul melul baktım uzaktanönümüzdeki maçlara baktık tabi
Lisede hoslandigim bi cocuk vardi ama acilmamistimLisedeki ilk adıma dair aksiyonum, beğendiğim beye iltifat etmekti onu da tavladım hehe.
Yalnız bizde olay kamuya açık yerde geçiyordu..Şşşş bebişim, ben bir adamın ağzını yüzünü tuta tuta öpecek kıvama geldiğimde, üzerinde sadece ben olurum muhtemelen. Maske hikaye
Bu bünyeyi tavlayabilecek yiğido yok piyasada ah ah.
Koptum biri beni kaldirsin. Cok yaşa emi yolcuAma bak söz dinliyo nilmeşeker opturme yavaştan al dediniz opturmedi
Sen de öpme demeyi unutmuşuz
Ay insallah maşallah bile takarım ona bi tam altinda hanimindan diye diyeInsallah altınbaş olur, pırlantalanasım geldi biran
Asla anlatmam, bundan sonra dudiş falan yok, ayrıldık biz haberın yok mu?
Yansımadı bildigim kadarıyla en son yanıyordu kutusu...
Guzuummm sen halen lısede degıl mısın yaw?Lisede hoslandigim bi cocuk vardi ama acilmamistim
Yaaaa yapma love sende... Iyice ciddiye aldi bu hemşire olayi.Asla anlatmam, bundan sonra dudiş falan yok, ayrıldık biz haberın yok mu?