Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Maskesini inderseydik hocam
Şşşş bebişim, ben bir adamın ağzını yüzünü tuta tuta öpecek kıvama geldiğimde, üzerinde sadece ben olurum muhtemelen. Maske hikaye
Bu bünyeyi tavlayabilecek yiğido yok piyasada ah ah.

Ben hepsinde yaparim
Metin verirler okurken paragrafi kaciririm ezberi unuturum gulme tutar
3 ilçe programı sundum vukuatsız çok şükür ama sorun çıkmasın diye hatim indirmiş kadar oldum. Normalde sakarımdır ama, oğlumun ilçe emniyet müdürünün üzerine kusmuşluğu var allahtan benim sunduğum bir program değildi
Şşşş bebişim, ben bir adamın ağzını yüzünü tuta tuta öpecek kıvama geldiğimde, üzerinde sadece ben olurum muhtemelen. Maske hikaye
O da gelir yavrum sen iyileşmeni bitir feda olsun sana libidolu adamlar

Ben onu bile yapamadım, yıllarca melul melul baktım uzaktan önümüzdeki maçlara baktık tabi
Tabi arada platonik kaldığım da oldu onun tadı başka. Her hareketini kendine yormak falan hahahha. "Sıradaki şarkı ondan bana gelsin" diye diye top 20 listelerini bitirirdim ya. Hey gidi
Adının baş harfi de "Ç" idi. Gece gökyüzündeki takım yıldızlarına dikkatli bakınca köşeli bir ç harfini andırıyor. Gece baka baka efkarlanırdım ya hahahahhaha.

Yalnız bizde olay kamuya açık yerde geçiyordu..
Ama bak söz dinliyo nilmeşeker opturme yavaştan al dediniz opturmedi
Sen de öpme demeyi unutmuşuz
Koptum biri beni kaldirsin. Cok yaşa emi yolcu

Insallah altınbaş olur, pırlantalanasım geldi biran
Ay insallah maşallah bile takarım ona bi tam altinda hanimindan diye diye

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…